featured

Kulak Şekliniz Yetenek ve Özelliklerinizi Ortaya Koyuyor! İşte Kulak Şeklinizin Ortaya Koyduğu Özellikleriniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulak şekliniz insan özelliklerini ve yeteneklerini ortaya koyuyor, biliyor musunuz? İşte kulak şeklinizin ele verdiği özellikleriniz!

Her insanın kulak ve kulak memesi yapısı farklı olmakla birlikte insanlarda görülen 4 farklı kulak memesi yapısı vardır. Yapılan araştırmalar ise bu kulak memesi görünümlerinin aslında insanların yetenek ve özelliklerini ortaya koyduğunu saptamıştır.

2/6

Hangisi Sizi Anlatıyor?

Hangisi Sizi Anlatıyor?

Kulak memesi; insanlarda yuvarlak, uzunlamasına ve kıvrımlı gibi farklı formlarda görülebilir. Yapılan araştırmalar ise insanların kulak memesi şeklinin aynı zamanda kişilik özelliklerini ortaya koyduğunu söylüyor. Bu yapılara göre bilmediğiniz özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. Peki sizin kulak şekliniz hangisi?

İşte kulak şeklinize göre belki de farkında olmadığınız özellikleriniz!

3/6

A- Karizmatik

A- Karizmatik

Büyük ve etli olan kulak memesi, genellikle karizmatik kişilerde sıklıkla görülür. Bu kişiler adeta özel bir enerjiye sahiptir ve bu enerjileri sayesinde çevrelerine samimi bir enerji yayarlar. Özellikle karşı cins tarafından son derece çekici ve popüler olurlar.

Çevrelerinde her zaman beğenilen ve ilgi gören bu kişiler, gerek iş gerekse özel hayatlarında olumsuz bir durum ile karşılaştıklarında dahi gülümseyerek asıl duygularını bastırmaya çalışırlar. Sevgileri sonsuz olsa da eğer dostluk ya da duygusal olarak kurdukları ilişkilerinde ihanet görürlerse asla affetmezler.

4/6

B- Özgürlük Canlısı

B- Özgürlük Canlısı

Uzun bir kulak memesi yapısı, özgürlük duygusu oldukça gelişmiş kişilerin en temel yapılarıdır. Dolayısıyla da kolay kolay ileriye yönelik bir ilişkiye emin olmadan başlamak istemezler. Dolayısıyla da uzun kulak memesi olan insanlar arasında bekar olanların sayısı oldukça fazladır.

Evlilik ve ikili ilişkilerde iyi olmadıkları bariz olsa da iş hayatında da bir o kadar başarılıdırlar. Liderlik özellikleri ön plandadır ve bu özellikleri ile iş hayatında daima yüksek pozisyonları hedeflerler.

5/6

C- Aşk Delisi

C- Aşk Delisi

Bu şekilde bir kulak memesi yapısına sahipseniz o halde bağımlılık ve sorumluluk yönlerinizin uç noktalarda olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle aşk hayatınızda, hayatınızdaki kişiye fazlasıyla bağlanabilir ve ona karşı sorumluluklarınızın bilincinde olabilirsiniz.

Bu kişilerin en çok yapacağı şey ise işine ya da hayatındaki insana ihanet etmektir. Dolayısıyla da gerek aşk gerekse iş hayatında daima aranan ve tutulan insanlar olurlar. Ayrıca sahip oldukları düşünceler her ne kadar güçlü ve doğru olsa da düşüncelerini savunurken adeta afallarlar ve kırılmaya çok müsait yapıları vardır.

6/6

D- Altıncı Hissi Kuvvetli

D- Altıncı Hissi Kuvvetli

Son derece az görülen bir kulak şekli olmakla birlikte aynı zamanda güçlü sezgisel özellikleri ifade eder. Eğer bu kulak tipine sahipseniz muhtemelen altıncı hissiniz de son derece kuvvetlidir. Ayrıca bu insanlar kaza ve kadere sonsuz inançlarından dolayı hayatı akışına göre yaşamayı tercih ederler.

Mesafeli ve soğukkanlı olarak görünürler ve aşırı rahat kişiliklerdir. Dolayısıyla da aslında bu kişiler için çevrelerindeki insanların ne düşündüğünün de pek bir önemi yoktur. Bu özellikleri onların zaman zaman çevrelerindeki insanları düşünmeden kırmalarına neden olabilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!