featured

League of Angels 3 Hakkında Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online olarak oynanabilen League of Angels 3 oyunu, taktik geliştirebileceğiniz bir savaş oyunudur. Loa3 olarak da kısaltılan bu oyun, Facebook ve web tarayıcıları üzerinden herhangi bir şekilde indirme yapmadan oynanabiliyor. Loa 3 oyna araması yaparak siz de bu kaliteli savaş oyununun bağımlısı olabilirsiniz.

YouTube video

Leauge of Angels 3 Türkçeseçeneği sayesinde de oyuna tam anlamıyla adapte olabileceksiniz. Biz de bu popüler oyunun detaylarını sizlerle kapsamlı bir şekilde paylaşmak istedik. Bu yazımızda Leauge of Angels 3 hile ve sistem gereksinimleri gibi bilmeniz gereken detayları bulabilirsiniz.

Leaugue of Angels 3 Nedir?

Leaugue of Angels heavens fury, herhangi bir indirme işlemi yapmadan da oynanabilen popüler bir MMORPG oyunudur. Oyunu dilerseniz Leaugue of Angels 3 indir diyerek web tarayıcınıza da indirebilirsiniz. Bunun dışında zengin grafikleri sayesinde oyunu tamamen online olarak da oynamanız mümkün olacaktır.

Leaugue of Angels 3 oyna seçeneğini Facebook üzerinde de kullanmanız mümkündür. Oyunu, Facebook hesabınızdan çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun tamamen ücretsiz kayıt olarak oynayabileceğiniz bir sisteme de sahiptir. Oyuna kayıt olduğunuzda diğer oyuncular ile sohbet edebilir ve kendinize uygun bir klan seçebilirsiniz.

YouTube video

Leuf angel 3, seçtiğiniz karakter ile özdeşleşebileceğiniz bir oyun keyfi de sunuyor. Taktik geliştirebileceğiniz bir savaş oyunu olan bu online oyun, sizi farklı bir evrene sürüklüyor.

LOA 3 Nasıl Oynanır?

Loa3 indir seçeneğini kullanarak da oynayabileceğiniz bu oyun daha önce de belirttiğimiz gibi online olarak da tercih ediliyor. League of Angels 3, kendine has bir kayıt sistemi ile oyun oynamanıza izin veriyor. Oyuna kayıt olma işlemi de aslında yalnızca birkaç basit adımdan oluşuyor.

Oyun sistemine kaydınızı girdikten sonra ekranın sağ alt kısmına “Oyna” seçeneğini göreceksiniz. Bu sekmeye bastığınız anda kendinizi oyunun büyülü dünyasının içerisinde bulabileceksiniz. Oyunda yer alan iki ana karakterden birini tercih ederek kendi karakterinizi yaratıp oyunda aktif olabilirsiniz. Karakter seçimi de oyunun en başında size sunulan Warrior ve Mage karakterleri arasında yapılmaktadır.

YouTube video

Oyun bir tür takım oyunu olduğundan takım arkadaşlarınız ile birlikte kendinizi geliştirmeniz de gerekiyor. Takım için özel bir taktik geliştirip aynı zamanda oyunca elde ettiğiniz eşyaları da geliştirmeniz isteniyor. Böylece gelişmiş eşyalar ve taktikler sayesinde takımınızın galip gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

League of Angels 3 Oyununda Amaç Nedir?

League of Angels 3 ekşi listelerinde de yer alan popüler bir oyundur. Oyunun bu kadar popüler olmasında savaşın amacı ve savaş için kurulan takımlar da etken bir rol oynamaktadır. Buna göre oyunun en temel amacı, karanlığın gücünü yenerek kıtalara yeniden barış getirmeyi sağlamaktır.

Barış getirmek için de karanlık kötüler ile savaşıp tutsak tutulan meleklerin iyi ruhlarını özgür kılmanız gerekiyor. League of Angels 2 hack yapılarak istenilen tadı vermeyebiliyor. Oyunun oynama şekli zaten kolay olduğundan amaçları siz de kolayca yerine getirebilirsiniz. Ayrıca Loa 3 hile aramaları yapmak her zaman güvenli sonuçlar vermediğinden bu yöntemi denememeniz tavsiye ediliyor.

Loa 3 Karakterlerinin Genel Özellikleri

League of Angels 3 18 yaş özelliğine sahip olan bir oyundur. Bu özelliği karakterleri yakından tanıyarak daha iyi anlayabilirsiniz. Oyunda daha önce de belirttiğimiz gibi iki ana karakter bulunuyor. Bu karakterler “savaşçı” ve “büyücü” olarak gruplara ayrılıyor. Oyunun da başında bu iki karakterden birini mutlaka tercih etmeniz bekleniyor. İşte, loa3 gift code kısmında da göreceğiniz iki ana karakterin başlıca özellikleri:

1. Büyücüler

Loa3 reklam yüzü olarak da görmeye alıştığımız büyücü karakterleri, sağlam büyü teknikleri sayesinde rakipler ile savaşabiliyor. Bu karakterde grafik efektleri ile sunulan çeşitli büyü teknikleri bulunuyor. Büyücülerin amacı, kötü ve karanlık ruhları geliştirmiş oldukları büyüler ile yok edebilmektir.

2.Savaşçılar

Loa3 hediye kodu içerisinde de yer alan savaşçı karakterler de oyunun iki ana karakterlerinden biridir. Savaşçı olarak tanımlanan bu karakterler gelişmiş dövüş teknikleri ile rakibi alt etmeye çalışmaktadır.

League of Angels 3 İçin En Temel Sistem Gereksinimleri

LOA 2 oyununun daha gelişmiş versiyonu olan bu popüler oyun için bazı temel sistem gereksinimlerinin sağlanmış olması bekleniyor. League of Angels 3, aslında çok gelişmiş sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymayan bir oyundur. Buna göre oyunun en temel sistem gereksinimleri de aşağıdaki gibidir:

XP / Vista İşletim Sistemlerinin 7/8/10 versiyonlarıInter Pentium 4 ya da AMD eş değerinde olan bir işlemci512 MB Ram’e sahip bir bellek100 MB HDD bir depolama alanıHerhangi bir ekran kartı

Oyunun gördüğünüz üzere sizi çok zorlayan sistem gereksinimlerine ihtiyacı bulunmuyor. Bu da herkesin oyuna ulaşabilmesini mümkün kılıyor. Şimdiden en popüler oyunlar listesinde yer alan LOA3, League of Angels 4 için de oyunun müdavimlerine yakın zamanda iyi haberler verecek gibi duruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!