featured

Leyla Feray Kimdir | İkimizin Sırrı Dizisiyle Öne Çıkan Leyla Feray Cem Yılmaz’ın Kızı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leyla Feray kimdir? İkimizin Sırrı adlı dizide başrol oyuncu olarak öne çıkan Feray farklı güzelliği ve sempatik duruşu ile hepimizin kalbini kazanmaya başardı. İlk bölümüyle büyük beğeni kazanan İkimizin Sırrı, yeni sezona damga vuracak diziler arasında yer alacak gibi görünüyor. Dizinin başrol oyuncuları olan Leyla Feray ve Aras Aydın birçok insan tarafından araştırılmaya başladı bile… Peki Leyla Feray kimdir? Leyla Feray dizileri hangileri?

Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Yaş Bilgisi

Leyla Feray kimdir? 8 Mayıs 1993 doğumlu olduğu bilinen Leyla Feray yaş bilgisi 28 olarak paylaşılmaktadır. Olgun yüz hatlarına sahip olan Leyla Feray, yalnızca yüz güzelliği ile değil olgun tavırları ile de takdir topluyor.

1- Leyla Feray Nereli?

Leyla Feray nereli? Doğma büyüme İstanbullu olduğu bilinen oyuncunun ailesi de İstanbulludur. Oyuncu hayatının tamamını İstanbul’da geçirmiştir.

2- Leyla Feray Annesi ve Babası Kimdir?

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray annesi ve babası, birçok kişi tarafından yakından tanınıyor. Leyla Ferah Lal Dedeoğlu adlı oyuncunun kızıdır. Leyla Feray babası ise Cem Yılmaz’dır.

YouTube video

Cem Yılmaz ve Lal Dedeoğlu bir dönem ilişki yaşamış ve bu ilişkiden Leyla Feray dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu şimdilerde annesi ile birlikte kaldığını ancak babası ile de sık sık görüştüğünü ifade ediyor.

3- Leyla Feray Boyu Kaç? Leyla Feray Boy ve Kilo Bilgisi

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray boyu ve kilosu bakımından da oldukça merak ediliyor. Kusursuz vücut hatları ile izleyicileri kendisine hayran bırakan oyuncunun boyu 1.73’dür. Kilosu ise 55 kg olarak paylaşılmıştır. Kilo konusunda çok hassas olduğuna değinen oyuncu kilo almamak için sağlıklı beslenme ve spora çok önem veriyormuş.

4- Leyla Feray Biography | Leyla Feray Biyografisi

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray biyografisi ne kısaca bahsedelim. 28 yaşında olan oyuncu boğa burcudur. Burcunun özelliklerinin bir kısmına sahip olduğunu belirten güzel oyuncu, eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise eğitimi sonrasında Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur.

Leyla Feray kimdir? Henüz mezun olmadan kendisini dizi sektöründe bulan oyuncu, mezuniyetinden hemen sonrasında ise oyunculuk kariyerine resmen başlamıştır. Birçok dizide rol alan Leyla Feray, başarıları ile bugünlerde başrol oyunculuğu için tercih edilen genç oyuncularımızdan biri haline geldi.

5- Leyla Feray Sevgilisi Kimdir? Leyla Feray, Serhat Teoman Sevgili mi?

Leyla Feray sevgilisi var mı? Leyla Feray uzun bir süredir Serhat Teoman adlı oyuncu ile aşk yaşıyor. Serhat Teoman birçok önemli projede yer almış olup, son olarak Menajerimi Ara adlı dizide yer almıştı. Leyla Feray, Serhat Teoman ilişkisi yaklaşık 6 yıldır dolu dizgin sürerken, çift yakın zamanda nikah masasına oturmayı planlıyor.

6- Leyla Feray Oynadığı Diziler Nelerdir?

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray dizileri ile izleyici kitlesinden büyük takdir toplamıştır. Oyuncunun ilk dizisi ise 2014 yılında yer aldığı Paşa Gönlüm adlı projedir. Aynı sene Üç Arkadaş adlı dizide rol alan oyuncu, bu proje sonrasında Muhteşem Yüzyıl- Kösem dizisine transfer olmuştu. Leyla Feray kimdir?

2017 yılında Kardeşim Benim-2 filminde Leyla karakterine hayat veren oyuncu, 2018 yılında bağımsız bir kısa film olan Aries’te rol almıştı. 2020 yılında dijital platformun ilk mini belgesel drama dizisi olan Rise Of Empires: Ottoman’da Huma Hatun karakterini canlandırmıştır. Oyuncu son olarak 2020 yılında Uyanış Büyük Selçuklu adlı dizide Gevhere Hatun karakterine hayat vermişti. Burcu Özberk kimdir, yazımızı okumak için tıklayın.

7- Leyla Feray İnstagram Hesabı Nedir?

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray İnstagram hesabı üzerinden aktif olarak paylaşımlar yaparak izleyici kitlesi ile buluşuyor. İnstagram hesabında 161 bin takipçisi bulunan oyuncu, hesabı üzerinden sevgilisi ile aşk dolu paylaşımlarda yapmayı ihmal etmiyor. Oyuncunun İnstagram hesabını takip etmek isterseniz, bu platform üzerinde @leylaferay adıyla aratabilirsiniz.

8- Leyla Feray İkimizin Sırrı Dizinde Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Leyla Feray kimdir? Leyla Ferah geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan İkimizin Sırrı adlı diziyle büyük beğeni topladı. Bir anne kızın hikayesini anlatan dizide anne Neva ile 7 yaşındaki kızı hayal adeta yaşam mücadelesi veriyor.

Eşini kazada kaybeden bu kadın kızını masallarla, hayallerle ve türlü güzelliklerle büyütmek istemektedir. Ancak Neva ve kızının peşinde karanlık adamlar dolanmaktadır. Zor bir hayat sürdüren Neva’nın en önemli şansı ise bir trafik kazasında tanışacağı Alp Karahun olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!