featured

Marker Kalem Seti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Markere karşılık gelen Türkçe Marker kalem seti tipinin adıdır. Yıllarca kullanıldıktan sonra, bu kalemler bugün hala birçok gelişmiş tasarıma sahiptir. Geçmişte, özellikler ve renkler sınırlıydı, ancak modern tasarımları ve geliştirmeleri daha fazla dikkat çekiyor.

Geniş kapsama alanı, çizim, işaretleme, boyamanın gerekli olduğu her alanda kullanıma uygundur. Özel geliştirilmiş markör mürekkepleri parlak yüzeylerde dahi bulaşma yapmaz. Bu nedenle hemen hemen her yüzeye uygulanması çok kolaydır. Marker kalem seti dayanıklıdır.

Göz Alıcı Marker Kalem Çeşitleri

Kullanımı kolay ve çeşitli renklerde mevcut olan markör türleri, kâğıt ve karton üzerinde olduğu gibi seramik, porselen, cam, plastik ve diğer parlak yüzeylerde de rahatlıkla kullanılabilir. Özel mürekkepler, parlak yüzeylerin yapıştırılması için idealdir. Akmayan markör mürekkebinin yapısı göz alıcıdır. 

Sitede Zig, Molotow, Copic, Artline, Edding, Sharpie, Staedtler, Liquitex ve daha birçok popüler markanın markör modellerini bulabilirsiniz. Bazı markaların her iki ucunda da kulplar bulunur. Ayrıca iki tür ters çevrilebilir tutamaç vardır.

Her iki seçenek de kalemin yeteneklerini genişletir. Kullandıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz harika bir marker kalem seti sitede bulacaksınız. https://www.guvensanat.com/marker-kalem siteye giriş yaparak istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!