featured

MasterChef Şükrü Özsarı Kimdir | Şükrü Özsarı Kaç Yaşında, Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şükrü Özsarı Masterchef yarışması ile popülerliği yakaladı. Yakışıklı şef Şükrü Özsarı Masterchef yarışmasının ilk turunu iki evet ile geçti. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun yer aldığı jüriden iki geçer not alan MasterChef Şükrü üçlü düelloda elenmesine rağmen yarışmada hafızalara kazınan isim oldu ve yedeklerden ana kadroya girmeye hak kazandı.

Mutfağa hakimiyetiyle, profesyonelliğiyle ön plana çıkan yarışmacı, beyefendi ve mütevazı kişiliği ile de geniş hayran kitlesine ulaştı, Şükrü Özsarı kimdir diye araştırılmaya başlandı. Peki, Masterchef yarışmacısı Şükrü Özsarı kaç yaşında? Şükrü Özsarı nereli? Şükrü Özsarı boyu ve kilosu ne? İşte, tüm merak edilenleriyle Şükrü Özsarı kimdir sorusunun cevapları…

Şükrü Özsarı Kimdir ?

Şükrü Özsarı Masterchef yarışmasında adını duyuran, alanında eğitimli bir aşçıdır. Yarışmada jüriden iki evet alarak bir üst tura geçen ancak üçlü düelloda elenen masterchef Şükrü, hem jürinin hem de izleyicilerin beğenisini topladı. Hatta öyle ki; MasterChef izleyicileri, yarışmacı Özsarı’nın yedeklerden yarışmaya geri dönmesi için paylaşımlarda bulundu ve Masterchef Şükrü, ana kadroya girdi. Bir erkek kardeşi ve bir ablası olan Özsarı’nın en büyük destekçisi ise ailesi ve yakınları. Özellikle sıkı bir Masterchef izleyicisi olan ablası, kardeşinin yarışmaya katılması için yönlendirmiş.

Şükrü Özsarı Kaç Yaşında ?

Masterchef yarışmacısı olduktan sonra Şükrü Özsarı kimdir, kaç yaşında gibi soruların cevapları da merak edilmeye başlandı. Masterchef’in sevilen ve akılda kalan yarışmacısı 15 Ocak 1993 doğumlu. Yani Şükrü Özsarı kaç yaşında sorusunun yanıtı; 2021 yılı itibari ile 28. Genç yaşına rağmen bu zamana kadar Türkiye’de dünyada adı bilinen kaliteli restoranlarda deneyim kazanma fırsatı yakalamış.

Şükrü Özsarı Burcu Ne ?

Yakışıklılığı ve mütevazı kişiliği ile ön plana çıkan masterchef Şükrü’nün burcu ne olduğu da merak ediliyor. 15 Ocak doğumlu olan Özsarı’nın burcu Oğlak. Burcunun özelliklerini taşıyor mu bilinmez ama Özssarı’nın tam bir İzmir beyefendisi genç olduğu her halinden belli.

Şükrü Özsarı Nereli ?

Masterchef’te elendiği halde akıllarda kalan Şükrü Özsarı nereli sorusunun cevabı; İzmir. Yarışmaya İzmir’den katılan Şükrü Özsarı aslen nereli sorusunun yanıtı da İzmir. Hem annesi hem de babası İzmirli olan yakışıklı yarışmacı İzmir’de doğup büyümüş, eğitim almış. Başta İzmir olmak üzere çeşitli yerlerde mesleki deneyim kazanmış. Hatta mesleğindeki başarısı sayesinde yurtdışında, oldukça ünlü restoranlar da çalışmış. Günümüzde de genç şef İzmir’de yaşamaya devam ediyor.

Şükrü Özsarı Boyu Kilosu

Şükrü Özsarı boyu ve kilosu da oldukça merak konusu oldu. Beyefendi duruşu ve tavırları sayesinde Masterchef jürisinin de beğenisini kazanan Şükrü Özsarı’nın boyu 1.85 cm, kilosu ise 85. Karakteri ve başarısı ile birlikte yakışıklı görünümüyle de Masterchef Şükrü dikkatleri üzerine topluyor.

Şükrü Özsarı Ne Mezunu ?

İzmir’de doğup büyüyen Masterchef Şükrü ilk, orta ve lise eğitimini de İzmir’de tamamladı. Lise mezuniyeti sonrasında ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi bölümünü bitirdi. Lisans mezuniyetinin ardından Türkiye’de çeşitli restoranlarda çalışan Özsarı daha sonra yurtdışına çıkarak hem dünya mutfakları alanında deneyim kazandı hem de bir Türk olarak yurtdışında hünerlerini sergiledi.

https://www.youtube.com/watch?v=yxtl6n4FLWM

Mesleki olarak gerekli eğitimi alan ve kendisini geliştiren Masterchef Şükrü ileri seviyede İngilizce ve B1 seviyesinde Fransızca ile İtalyanca biliyor. Dünya mutfakları konusunda deneyimli olan ancak geleneklerine de bağlı olduğunu ifade eden Özsarı mesleği için dil gelişimine de önem vermiş.

Şef Olabilmek için İletişim Fakültesini Bıraktı

Üniversite hayatına, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde başlayan Masterchef Şükrü daha sonra idealleri için iletişim fakültesini bıraktı ve yine aynı üniversitede Gastronomi bölümüne geçti. Kısacası; mutfakta başarılı bir şef olmak Özsarı için bir rastlantı değil; bilinçli ve planlanmış bir tercih.

Leon de Lyon Deneyimi Var

Şükrü Özsarı Masterchef yarışmasında mesleki deneyimlerinden de bahsetti. Özsarı’nın mesleki deneyimleri arasında, dünya çapında bilinen ve Fransa’nın önde gelen restoranlarından olan Leon de Lyon da bulunuyor. Eski Masterchef yarışmacısı Emir ile birlikte Leon de Lyon’da çalışarak yabancı mutfaklarda deneyim kazanan Masterchef Şükrü Türkiye’de de başarılı restoranlarda çalışmış. Bodrum’da bulunan 5 yıldızlı Mandarin Oriental otelin restoranı da bunların içinde.

Ayrıca Masterchef Şükrü, mezun olduktan sonra dünyanın en prestijli catering firması olan Doco’da da çalıştı. Turkish Doco’daki çalışmasında flying cheflik görevini yerine getiren yeteneklik ve genç şef 10 saat üzeri süren uçuşlarda bussines yolcuların ikramlarıyla ilgilendi.

Şükrü Özsarı’nın Nibbler Kurabiye Markası Var

Türkiye’de yeni tanınan bir isim olan Masterchef yarışmacısı Özsarı’nın kendisine ait bir şirketi bulunuyor. Nibbler kurabiye markasını yaratan ve pazara girmeye hazırlanan Masterchef Şükrü, tam markasının sektöre girmesi aşamasında yarışamaya katıldı. Uzun uğraşlar, onlarca deneme sonrasında kendi ürününü satışa sunmaya hazırlanan Özsarı’nın Nibbler kurabiye ürünü merakla bekleniyor. Kurabiye markası için profesyonel bir ekiple çalışan Özsarı’nın markasına ait instagram hesabı ise ‘’nibblercookie’’

Şükrü Özsarı Masterchef Yarışmacısı Profesyonel Bir PDO Dart Oyuncusu

Mutfaktaki yetenekleriyle ve kişiliğiyle Türkiye’nin merak edilen isimlerinden olan Şükrü Özsarı masterchef yarışmacısı aynı zamanda profesyonel bir dart oyuncusu. Hobileri arasında dart oynamak olan Özsarı, bu hobisini de profesyonelliğe çevirmiş. Professional Darts Organisation Group profesyonel dart oyuncusu olan Özsarı aynı zamanda boks da yapıyor.

Mutfağa İlgisi Aileden Geliyor

Lisans eğitimine iletişim fakültesinde başlayan ancak daha sonra karar değiştirip Gastronomi bölümünde eğitim alıp tamamlayan Özsarı’nın mutfağa olan ilgisi aileden geliyor. Özsarı’nın anne ve babası yıllardır endüstriyel pastacılık sektöründe aktif olarak çalışıyor. İşin mutfağında yetişen Masterchef Şükrü bu sayede hem Gastronomiye ilgi duymuş hem de kendi kurduğu kurabiye markası olan Nibbler’i yaratmış. Başarılı ve genç şef Özsarı’nın amacı aileden gelen endüstriyel pastacılığı kurumsal bir marka adı altında daha da ileriye taşımak.

Masterchef Şükrü Hangi Takımı Tutuyor ?

Masterchef’in elenmesine rağmen akıllarda kalan yarışmacısı yakışıklı Özsarı tam bir Fenerbahçe tutkunu. Küçüklüğünden beri Fenerbahçe’li olan Masterchef Şükrü, takımının maçlarını izlemeyi ve takip etmeyi çok seviyor. Mümkün olduğunca da takımına destek olmayı ihmal etmiyor. Ayrıca Masterchef Şükrü İzmir takımlarından da Göztepe’yi tutuyor.

Şükrü Özsarı Masterchef Yarışmacısının En Sevdiği Yemek Hangisi?

Mutfağa hakimiyeti, profesyonelliği ve bilgi birikimiyle hem Masterchef jürisinin hem de izleyicilerin beğenisi kazanan Şükrü Özsarı’nın da en sevdiği yemekler var. Dünya mutfakları alanında deneyimi olan, yurtdışında en popüler restoranlarda çalışan Özsarı’nın en sevdiği yemekler de Türk mutfağından. Hünkar beğendi ve lahana sarması, başarılı şefin tüketmeyi en sevdiği yemekler. Masterchef Şükrü zaten yarışma esnasında ‘’geleneklerine bağlı biriyim’’ diyerek Türk mutfağına olan sevgisini dile getirmişti.

Şükrü Özsarı Kimdir | Şükrü Özsarı Instagram Hesabı Nedir?

Şükrü Özsarı instagram hesabı da son zamanlarda internette aranılan hesaplar arasında. Masterchef izleyicileri, elenmesine rağmen Özsarı’ya destek mesajı yollamak ve Şükrü Özsarı kimdir merakını gidermek için instagram hesabını araştırıyor. Yarışmanın öne çıkan yarışmacısının instagram hesabı ‘’sozsari’’

Masterchef Şükrü Twitter Hesabı Nedir?

Twitter ve Instagram hariç olmak üzere sosyal medya hesaplarını kapatan Özsarı’nın Twitter kullanıcı adı ise ‘’sozsari1’’ Genç ve yakışıklı şef sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor.

Şükrü Özsarı Masterchef Yarışmasında Neden Çok Sevildi ?

Masterchef 2021 yarışmasında ilk turu atlayarak üçlü düelloya kalan ancak burada elenen Masterchef Şükrü hem jürinin hem de izleyicilerin akıllarında kalan ismi oldu. Üçlü düelloda Hamza Mercimek ve Mehmet ile yarışan Masterchef Şükrü beyefendi duruşuyla göz doldurdu. Yarışmacı Hamza ve Mehmet’in hırsları, saldırgan ve iddialı sözleri karşısında duruşunu bozmayan ve saygısıyla cevap veren Özsarı bu nedenle oldukça takdir topladı.

Masterchef İzleyicileri Şükrü Özsarı’yı Yarışmaya Geri İstiyor, Destek Mesajları Yağıyor

Masterchef izleyicileri bu sezon yarışmaya yedeklerden Şükrü Özsarı’nın geri gelmesi için destek mesajları atıyor. Masterchef’in Youtube’daki ilgili bölümünün yorumlar kısmında bu açıkça görülüyor. Pek çok izleyici, Özsarı’nın beyefendi ve saygılı duruşuyla gönülleri kazandığını, jürinin de yedeklerden Özsarı’yı yarışamaya dahil etmesi gerektiğini söylüyor.

Özellikle genç ve başarılı şefin yarışma esnasında tüm sözlü saldırılara rağmen ‘’Bükemediğimiz bileği öperiz’’ diyerek mütevazılık göstermesi takdirleri topladı ve akılda kalıcı oldu.

Mehmet Şef ‘’Akılda Kaldın’’ Dedi

https://www.youtube.com/watch?v=arjX6-xLK24

Yarışamaya katıldığı ilk andan itibaren mutfağa ve tekniklere hakimiyetiyle adından söz ettiren Özsarı’nın adı yalnızca izleyicilerin değil, jürinin de aklında kaldı. Hatta elemenin gerçekleştiği an Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya, Masterchef Şükrü için ‘’Akılda kaldın’’ dedi. Pek çok Masterchef izleyicisi, Mehmet Şef’in bu sözünü ‘’yarışmaya geri çağrılacak isim Özsarı’’ şeklinde yorumladı. Tahminler doğru çıktı ve Masterchef Şükrü Özsarı, yedeklerden gelerek yarışmanın ana kadrosuna dahil oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!