featured

Melisa Aslı Pamuk Kimdir | Melisa Aslı Pamuk Türkiye Güzeli mi? Melisa Aslı Pamuk İnstagram Hesabı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile ekranlarda gördüğümüz Melisa Aslı Pamuk, izleyicinin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı. Bu nedenle daha önce birçok ünlü dizide gördüğümüz ünlü modelin hayatı ve yaşantısı merak konusu haline geldi. Yazımızda sizin tarafınızdan merak edilen Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk sevgilisi kimdir? Gibi sorulara yer vereceğiz.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Melisa Aslı Pamuk Miss Türkey Kaçıncısı Oldu?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk henüz 20 yaşında iken en büyük hayali olarak adlandırdığı Miss Turkey yarışmasına katılmıştır. Fiziği ve doğal güzelliği ile jüriyi etkilemeyi başaran ünlü model, 2011 yılında Miss Turkey 1. Güzeli seçilmiştir. Tescilliği güzelliği ile ünlenen Melisa Aslı Pamuk sevgilisi ve oynadığı diziler ile ününe ün katmıştır. Aynı yıl yarışmada ikinci olan güzel, şu sıralar başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken güzel Gizem Karaca’dır.

1- Melisa Aslı Pamuk Nereli? Melisa Aslı Pamuk Babası Nereli?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk aslen Türk kökenlidir. Ancak uzun yıllar Hollanda’da yaşadığı için Hollanda vatandaşlığına da sahiptir. Melisa Aslı Pamuk babası nereli? Ünlü oyuncunun babası ve annesi İskenderunludur. Ancak tescilli güzelin ailesi halen Hollanda’da yaşamını sürdürmektedir.

2- Melisa Aslı Pamuk Annesi | Melisa Aslı Pamuk Babası Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk babası Kadir Pamuk’tur. Hollanda’da bir ilin belediyesinde çalışan Kadir Pamuk’un eşi ile önceki dönemde market çalışanı olarak görev yapmıştır. Bir erkek kardeşi olduğunu kaydeden ünlü oyuncu çekirdek ailesini çok sevdiğini ve özellikle çocukluğunun çok eğlenceli geçtiğini sık sık vurgulamaktadır.

3- Melisa Aslı Pamuk Kaç Yaşında? Melisa Aslı Pamuk Yaş Bilgisi

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında Haarlem, Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Melisa Aslı Pamuk yaş bilgisi 30 olarak bilinmektedir.

4- Melisa Aslı Pamuk Biyografisi

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk Hollanda’da doğmuş ve burada eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Amsterdam Üniversitesini tercih eden oyuncu burada Psikoloji bölümünü okumaya başlamıştır. Güzellik yarışması nedeniyle okulunu dondurmuştur. Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Yarışmaya tesadüfen başvuru yapan ve aldığı başarılı ile gözleri üzerine çekmeyi başaran model, aldığı teklifler sonucunda Sadri Alışık Kültür merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. Zaten 13 yaşında da Hollanda’da bir dizide rol alma fırsatı bulan Pamuk, oyunculuğu çok sevdiğini ve önceliğinin daima oyunculuk olduğunu vurgulamaktadır. Şimdilerde adeta kendi kabuğuna çekilen Melisa Aslı Pamuk sevgilisi ile gözlerden uzak bir yaşam sürüyormuş.

5- Melisa Aslı Pamuk Formunu Nasıl Koruyor?

Melisa Aslı pamuk sevgilisi yanı sıra formu ve başarılı oyunculuğu ile de dikkat çekmektedir. 1.76 boyunda olan ünlü güzel 58 kilogramdır. Kusursuz fiziği ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Pamuk, formunu sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu ifade ediyor. 

YouTube video

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Haftada en az 3 gün düzenli spor yaptığını belirten Pamuk, beslenme konusunda acımasız olduğunu ve kendisine yasaklar koyduğunu sık sık dile getiriyor. Diyetin geçici olduğunu vurgulayan Pamuk, sağlıklı beslenmeyi hayatının merkezine koyarak daima fit ve sağlıklı kalabildiğini kaydediyor.

6- Melisa Aslı Pamuk Estetiksiz mi?

Melisa Aslı Pamuk estetiksiz mi? Melisa Aslı Pamuk kimdir konusundan sonra en çok merak edilenlerden biri oyuncunun estetik operasyon geçirip geçirmediğidir. Yarışmada birincilik aldıktan sonra ünlenen oyuncu, sektörde varlığını sürdürebilmek amacıyla hızlı bir değişim sürecine girmiştir. Oyuncunun estetikli ve estetiksiz fotoğraflarına bakıldığında burun estetiği, bişektomi, çene sivriltme, badem göz ve dolgu operasyonları geçirdiği açıkça görülebilmektedir.

7- Melisa Aslı Pamuk Sevgilisi Kim? Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup Arasında Neler Oluyor?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Bir dönem Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup ile ilişki yaşamış, hatta evlilik kararı almıştı. Ancak bu kararın sonu gelmedi ve ünlü oyuncu 2 yılın sonunda evliliği sonlandırdı. Ayrılık sonrası bir süre yalnız kalmayı tercih eden oyuncu, kısa süre önce yepyeni bir ilişkiye adım attı.

Söylentilere göre şimdilerde Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Mustafa Mert Koç ile gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Bodrum Bitez’de aşk dolu pozlarını açığa çıkan ünlü çift, henüz ilişkileri ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.

8- Melisa Aslı Pamuk Oynadığı Diziler Nelerdir? Melisa Aslı Pamuk Hangi Dizi ile Ünlendi?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk sevgilisi ve başarılı projeleri ile adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. İlk olarak Yer Gök Aşk projesine dahil olan oyuncu bu projede oldukça beğenildi. Yaklaşık bir yıl yer aldığı bu proje sonrasında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Ayşe karakterine hayat verdi.

Melisa Aslı Pamuk oynadığı diziler içerisinde Her Sevda Bir Veda dizisi de bulunuyor. Azade karakterini canlandıran Pamuk’un bu dizisi tutulmamıştı. 2014 yılına gelindiğinde ise Ulan İstanbul’un Zeynep’i olan Pamuk, kariyerinin zirvesini Kara Sevda dizisiyle gördü.

Asu karakterine hayat veren ünlü oyuncu, karakter olarak sevilmese de oyunculuğu ile büyük beğeni topladı. Hayran kitlesi bu dizi sonrasında Melisa Aslı Pamuk kimdir sorularına yanıt aramaya başladı. Ünlü oyuncu son olarak ise birkaç bölüm Kırmızı Oda’da Mitra karakterini canlandırmıştı. Kara sevda dizisi izle işlemi için buraya tıklayabilirsiniz. 

9- Melisa Aslı Pamuk İnstagram Hesabı Nedir?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk İnstagram hesabı @melisapamuk şeklindedir. İnstagram hesabı üzerinden Melisa Aslı Pamuk sevgilisi, özel yaşantısı ve projeleri ile ilgili çeşitli paylaşımlarda bulunmaktadır.

10- Melisa Aslı Pamuk Yeni Projede Yer Alacak mı?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sevilen oyuncunun yeni projelerde yer alıp almayacağı hayranları tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Pamuk, şu sıralar birkaç projeden teklif aldığını belirtirken, şu an değerlendirme aşamasında olduğunu belirtiyor. Ayrıca ünlü oyuncu yeni sezonda mutlaka bir projede yer alacağının da sinyallerini veriyor. Güzellik sırları ile Türkiye’nin en güzel kızları yazımız için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!