featured

Melisa Döngel Kimdir | Melisa Döngel Babası Tarafından İstismara mı Uğradı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melisa Döngel kimdir? Son günlerde çocuk istismarı konusunda ilginç bir iddia ile gündeme bomba gibi düşen Melisa Döngel’in hayatı ve yaşadıkları oldukça merak uyandırıyor. Aşk, Mantık, İntikam adlı dizinin güzel Çağla’sı Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel hayatı ve yaşadıkları haberimizde gizli…

Melisa Döngel Kimdir? Melisa Döngel Türk mü?

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel İstanbul doğumludur. Bu nedenle Melisa Döngel Türk mü sorusuna Türk kökenli olduğu yanıtı verilebilecektir. Güzelliği ve sempatik hareketleri ile izleyiciden tam not alan Döngel, özellikle son günlerde çocuk istismarı yaşadığını itiraf etmesi ile gündeme bomba gibi düştü.

1- Melisa Döngel Yaş Bilgisi | Melisa Döngel Hangi Üniversite Mezunu?

Melisa Döngel kimdir? Medyatik güzel 18 Eylül 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Melisa Döngel yaş bilgisi 2021 itibariyle 22’dir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan ünlü oyuncu, mezuniyeti sonrasında oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimini tamamlayan oyuncu, kısa süre sonra önemli projelerde yer alarak bu alanda sevilen biri haline gelmiştir.

2- Melisa Döngel Hayatı ve Biyografisi

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel hayatı ve biyografisi hakkında da kısa bilgiler verilmesi gerekecektir. Çocukluğundan beri oyuncu olmak istediğini sıkça vurgulayan oyuncu, lise eğitimi sonrasında oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimi sonrasında ise ilk kez 17 yaşında bir dizide rol almış ve kariyerini resmen başlatmıştır.

Bir kız kardeşe sahip olduğu bilinen Döngel’in annesi ve babası ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımını bulunmamaktadır. Ünlü oyuncunun ailesini gizli tutmasının sebebi olarak ise çocuk yaşta yaşadığı istismar gösterilmektedir.

3- Melisa Döngel Boy ve Kilo Bilgisi

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel boy bilgisi kaynaklarda 1.74 olarak belirtilmektedir. 54 kilogram olduğunu paylaşan Döngel boyu ve kusursuz vücudu ile adeta büyülüyor. Beslenmesine dikkat ettiğini ve düzenli spor yaptığını vurgulayan oyuncunun, en büyük şansı ise kolay kilo almaması. Buda onun bu kusursuz formunu koruyabilmesine imkan sağlıyor.

4- Melisa Döngel Saç Rengi Nedir?

Melisa Döngel kimdir konusu kadar saç renginin ne olduğu da merak konusu. Açık bir ten rengine sahip oyuncunun ,farklı tondaki saç rengi yüzüne çok yakışıyor. Küllü sarı saç rengine sahip olan oyuncu, saçlarını daha önce hiç boyatmamış. Bu nedenle saç rengini tam anlamıyla tutturmanın oldukça zor olduğunu söyleyebilmek mümkündür.

5- Melisa Döngel Sevgilisi Var mı?

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel daha önce sanat dünyasından birçok kişi ile yakıştırılmıştı. Ancak yakın zamanda Melisa Döngel sevgilisi olduğunu yapmış olduğu İnstagram paylaşımı sonrasında açıkça belirtmişti.

Melisa Döngel yakın zamanda iş adamı olarak tanınan ve sevilen Deniz Şahin ile beraberdi. Aşklarını gizlemeyen çift geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinde görüntülenmişti. Ancak bu görüntülenmeden çok kısa süre sonrasında ayrılmışlardı. Kirli Sepeti dizi kadrosuna giren oyuncunun şimdilerde ise Halil İbrahim Ceylan ile birlikte olduğu konuşuluyor.

6- Melisa Döngel Oynadığı Diziler Nelerdir?

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel oynadığı diziler sayesinde şu sıralar kariyerinin en güzel günlerini yaşıyor diyebiliriz. Oyuncu ilk olarak 17 yaşında iken Hangimiz Sevmedik dizisinde Sevtap karakterini oynamıştı. Kısa bir deneyim sonrasında yine aynı sene Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterine hayat vermişti.

YouTube video

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te iki sene boyunca rol alan oyuncunun, Bizim Hikaye dizisiyle yıldızı resmen parladı. Daha sonra Aşk Ağlatır’da birkaç bölüm yer alan Döngel, Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakteri ile bir hayli sevildi.

Bu dizinin sempatik yüzlerinden biri olduğu için milyonlarca izleyici kısa sürede Melisa Döngel kimdir necidir hızlı bir şekilde araştırma yapmaya başladı. Dizinin ikinci sezonunda ayrılan Döngel, Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Sevilen daha sonrasında ise Aşk, Mantık, İntikam dizisinde Ozan’a körkütük aşık Çağla karakterine hayat verdi.

Melisa Döngel kimdir sorularını sorduran bir başka proje ise Kusursuz Kiracı dizisi olmuştu. Ancak bu dizi reyting kurbanı olunca isteneni verememişti. Oyuncu şimdilerde Kirli Sepeti adlı dizide boy gösteriyor. Bu dizide Aylin karakterine hayat veriyor. Dizide eşini aldatan bir karakteri canlandıran Döngel, Aylin karakteri ile dahi izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı.

8- Melisa Döngel İnstagram Hesabı Nedir?

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel İnstagram hesabı üzerinden sosyal yaşantısını, eğlenceli set hayatını ve günlük ritüelini paylaşmaktan oldukça zevk alıyor. Melisa Döngel’in İnstagram hesabını görüntülemek isterseniz @melisadongel şeklinde aratabilirsiniz.

9- Melisa Döngel Kimdir? Melisa Döngel Babası Tarafından İstismara Uğradı mı?

Melisa Döngel kimdir? Melisa Döngel çocuk istismarının artması sonrasında olay yaratacak bir itirafta bulunmuştu. Küçükken babası tarafından çok kez istismara uğradığını paylaşan Döngel bu itirafı ile herkesi şoke etti. Öncesinde Hafsa Sancaktutan dedesi, Seray Kaya’nın arkadaşının babası tarafından istismar edildiğini açıklamıştı.

Bu paylaşımlar Melisa Döngel’i cesaretlendirmiş ve yaşadıkları zor günleri itiraf edebilmesi adına destekleyici olaylar olmuştu. Yaşadıkları sonrasında ailesinin yanından ayrıldığını ve psikolojik tedavi gördüğünü anlatan Döngel, yaşadıkları ile herkesi hüzne boğdu.

Melisa Döngel kimdir? Bu paylaşımı sonrasında Döngel’in babası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şu sıralar kardeşinin velayetini üstüne alarak, babasından kurtarmaya çalışan Döngel’in konu ile ilgili açıklamaları ise oldukça yaralayıcıydı. Melisa Dön gel konu ile ilgili şunları söyledi;

YouTube video

“Çocukluğumu yaşayamadım hiç. Arkadaşlarım parkta oynarken ben, ‘Bu adamdan nasıl kurtulurum’ diyordum. Hep gitmek istedim, kardeşimi düşündüm. Bu saatten sonra nasıl anne olacağım? Nasıl evleneceğim? Bir gün kızım olursa babasıyla nasıl evde bırakırım?”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!