featured

Melisa Şenolsun Kimdir | Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı’nın Yeni İncisi mi Olacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı dizisine dahil olan sempatik oyuncu Melisa Şenolsun, magazin dünyasına damga vurdu. Dizide İnci’nin yerine mi yoksa başka bir karaktere mi can verecek merak edilen oyuncu, öncesinde birçok dizi-film projesinde yer almıştır. Peki, Melisa Şenolsun kimdir? Melisa Şenolsun evli mi? İşte detaylar…

Melisa Şenolsun Kimdir? Melisa Şenolsun Kaç Yaşında?

Melisa Şenolsun kimdir? 24 Eylül 1996 doğumlu olan Melisa Şenolsun kaç yaşında sorusuna 24 yanıtı verilebilecektir. Sempatik bir görünümü bulunan Melisa Şenolsun, renkli karakteri ile izleyicinin kalbini kazanabilmeyi başarmıştır.

1- Melisa Şenolsun Nereli? Melisa Şenolsun Babası Kimdir?

Melisa Şenolsun kimdir ve nereli? Melisa Şenolsun doğma büyüme İzmirlidir. Anne ve babası da İzmirli olan oyuncu aslen buralıdır. Melisa Şenolsun babası kimdir konusunda isminin Cihan Şenolsun olduğunu belirtmek isteriz.

YouTube video

Ekranlardan uzak kalan Şenolsun’un babası Gümrük Müşaviri olarak çalışmaktadır. Melisa Şenolsun zaman zaman, babası ile olan fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşmaktadır.

2- Melisa Şenolsun Annesi Kimdir? Melisa Şenolsun Ablası Kimdir?

Melisa Şenolsun kimdir? Ünlü oyuncunun annesi Zehra Şenolsun ev hanımıdır. Kızıyla sık sık görünmekten hiç çekinmeyen anne, kızını her konuda desteklediğini de her defasında belirtmektedir. Melisa Şenolsun ablası kimdir ya da var mı konusunda kesin ve net bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ancak ünlü oyuncunun meslektaşı olduğu birde kardeşi bulunmaktadır. Melisa’nın kardeşi Efecan Şenolsun Hayat Sırları, Yaşamayanlar, Çarpışma, Paramparça, Güneşi Beklerken gibi dizilerde yer almıştır.

3- Melisa Şenolsun Boyu ve Kilosu Nedir? Melisa Şenolsun Boy Kilo

Melisa Şenolsun kimdir? Melisa Şenolsun’un yaşamı kadar boy ve kilo bilgisi de ilgi çekmektedir. Melisa Şenolsun boy kilo bilgisi incelendiğinde boyunun 1.7, kilosunun ise 59 olduğu görülmektedir.

4- Melisa Şenolsun Ne Mezunu?

Melisa Şenolsun kimdir? Melisa Şenolsun’un eğitim hayatında da oldukça başarılı olduğunu söyleyebilmek mümkündür. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuğa ilgi duymaya başlayan oyuncu bu alanda eğitim almak istemiştir. Lise eğitimi sonrasında ise, İstanbul Üniversitesi Devlet Tiyatrosunda gerekli eğitimlerini almış, kariyerine resmen başlamıştır.

5- Melisa Şenolsun Evlendi mi? Melisa Şenolsun Eşi Kimdir?

Melisa Şenolsun kimdir? 24 yaşındaki Melisa, hayatı boyunca hiç evlenmemiştir. Bu nedenle Melisa Şenolsun kimdir sorusuna herhangi bir yanıt verilemeyecektir.

6- Melisa Şenolsun Sevgilisi Var mı?

Melisa Şenolsun kimdir? Şimdilerde Melisa Şenolsun sevgilisi var mı sevgilisi kimdir gibi sorular epey araştırılmaktadır. Melisa Şenolsun bir dönem Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi Umut Evirgen ile birliktelik yaşamıştır. Ömrü yalnızca birkaç aydan ibaret olan bu ilişki, yakın zamanda sessiz sedasız bitmişti. Şimdilerde ise Melisa Şenolsun adeta yalnızlığın tadını çıkarıyor.

7- Melisa Şenolsun Kimdir Oynadığı Diziler Nelerdir? Melisa Şenolsun Nerede Oynadı

Melisa Şenolsun kimdir oynadığı diziler nelerdir? Melisa Şenolsun kariyerine ilk olarak 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile başlamıştır. Bu dizi sonrasında ise hiç ara vermeden Kiralık Aşk dizisinin Sude karakterini canlandırmaya başlamıştır. Yaklaşık 2 sezon bu dizide yer alan Melisa, bu karakterle izleyiciden hem nefret hem de sevgi toplamıştır.

2016 yılına gelindiğinde Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol alan oyuncu, 2018 yılında Nefes Nefese dizisinin başrolü olmuştur. Ancak bu dizi reytinglere takılınca, projenin ömrü de ne yazık ki uzun olmamıştır. 2019 yılında ilk dijital dizilerden olan Atiye’de Cansu karakterini canlandıran Melisa, izleyiciden tam not almayı başarmıştır.

Melisa Şenolsun kimdir? Sevilen oyuncu bu proje sonunda Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak ekranlarla buluşmuştur. Oyunculuğu ve güzelliği ile adeta büyüleyen oyuncu şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisi ile sevenleriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

8- Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı Dizisinde Oynayacak mı? Masumlar Apartmanının Yeni İncisi kim?

Melisa Şenolsun kimdir? Hayatı konusunda büyük merak uyandıran Şenolsun, Masumlar Apartmanı’nın yeni İnci’si olmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Farah Zeynep Abdullah, projenin henüz sezon finali olmadan diziden ayrılmak istemişti. Melisa Şenolsun kimdir? Bunun üzerine yapımcı ve yönetmen sezon finalini buna göre uyarlayarak, İnci’nin ölmesine karar verdi. 

İzleyici üzerinde derin bir üzüntü yaratan bu olay sonrasında hızlı bir şekilde başrol oyuncusu aranmaya başladı. Sonunda Melisa Şenolsun’un Han’ın yeni partneri olmasına karar verildi. Yeni sezon çekimleri yakın zamanda başlayacak olan Masumlar Apartmanı, Eylül ayının 3. Haftasında izleyici ile buluşacak. Bu buluşmadan sonra yeni karakterin sevilip sevilmeyeceği ise fazlasıyla merak ediliyor. Masumlar Apartmanı izle için tıklayınız. 

9- Melisa Şenolsun İnstagram Hesabı Nedir?

Melisa Şenolsun kimdir? Melisa Şenolsun İnstagram hesabı @melisasenolsun şeklindedir. Yaklaşık 1.2 milyon takipçi sayısına sahip olan oyuncu, İnstagram hesabı üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunmaktadır. Cemre Baysel kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!