featured

Mero Kimdir? Mero Adı ile Bilinen Rap Sanatçısı Enes Meral Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mero kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir biliyor musunuz?  Bir çoğumuz onu ”Olabilir” şarkısı ile tanıdık, bir çoğumuz ise EXXEN platformunda ki O Ses Türkiye Rap yarışmasıyla.

YouTube video

Mero lakaplı Enes Meral, rap sektöründe yayınladığı şarkılarla adından hızla söz ettiren ve kısa sürede Mero kimdir merakı oluşturan başarılı bir rapçidir.  Avustralya ve Almanya’da müzik listelerinde bir numara olan Rapçi Mero’nun hayatını merak edenler ve hayranları; Mero kimdir, Mero aslen nereli, Mero sevgilisi kim şeklinde başarılı sanatçının hızla yakından takibine düştüler. 

Enes Meral Namı Diğer Mero Kimdir? 

Alman ve Türk Rap dünyasını bir anda sallayan Mero kimdir ? Medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformunda, O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri üyeliği yapan Mero hayran kitlesini gün geçtikçe ikiye katlıyor. Sempatik tavırları ve başarılı yarışmacı portföyü ile dikkatleri üzerine çeken Enes Meral, özel hayatında da konserlere ve hayran buluşmalarına oldukça yer veriyor. 

Peki Baller Los albümüyle uzun süredir müzik listelerinin zirvesinde yer alan Mero kimdir ? Adana’da çektiği ve sosyal medyada büyük ilgi gören, Olabilir isimli şarkısının klibi ile adından söz ettiren Mero boyu kaç cm? İşte detaylar…

1- Mero Kimdir? 

YouTube video

2000 yılında Almanya’nın Ruesselsheim am Main kentinde doğan Mero’nun memleketi aslen Gümüşhane Kelkit’tir. Eğitim hayatına Almanya’da başlayan Enes Meral, müzik kariyerinin çok erken başladığı Almanya’da yaşamını sürdürdü.

Önce 2017 yılında Instagram videosu, ardından 2018 yılında YouTube kanalında yayınladığı video ile kısa sürede çok geniş bir hedef kitleye ulaşan başarılı rapçi, Profesyonel müzik kariyerine müzik şirketleri Xatar ve Groove Attack’ta başladı ve ilk single’ı Baller los’u 23 Kasım 2018’de müzikseverlerle buluşturdu.

Bu şarkı, Avustralya ve Almanya’daki müzik listelerinin en üstünde yer alarak Mero’yu kısa sürede dünya çapında tanınan bir rapçi haline getirdi. Takvimler 15 Mart 2019 olarak gösterdiğinde ise Groove Attack TraX etiketiyle 12 parçalık “Ya Hero Ya Mero” albümünü çıkartan Mero, rap müziğe ön yargılı birçok dinleyicide bile Mero kimdir, Mero aslen nereli merakını oluşturdu. Kendisinin en güzel şarkılarını en iyi ücretsiz müzik dinleme programı ile istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz…

A- Mero Aslen Nereli? 

Bir çok sosyal medya haber sitesinde Mero’nun aslen Gümüşhaneli olduğu yazarken, birçoğunda da aslen Adanalı olduğu yazmaktadır. Ancak başarılı rapçi her fırsatta Gümüşhane’li olduğunu belirterek Gümüşhane’yi de sık sık ziyaret etmektedir. 

3- Mero’nun Eski Sevgilisi Kim? 

EXXEN’de yayınlanan O Ses Türkiye Rap’in ilk bölümü yayınlandıktan sonra sanatçının Mero kimdir merakını yaşayan fanları artık Mero’nun eski sevgilisi kim sorusuyla sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital içerik platformu EXXEN’de yayınlanan bölümde, Mero’nun eski sevgilisinin yarışmaya katıldığı iddiası sosyal medyada geniş yankı buldu.

Tüm bu iddialara rağmen Mero konuyla ilgili bir açıklama yapmasa da, yarışmaya katılan kişi sosyal medya hesabından bir açıklama videosu yayınlayarak o kişinin kendisi olmadığını belirtti. 

4- Mero Nerede Yaşıyor? 

Almanya’nın Rüsselsheim am Main kentinde dünyaya gelen Mero, aslen Gümüşhane’li olsa da iş ve sanat hayatı dolayısıyla İstanbul’da yaşamaktadır. 

5- Mero Gerçek Adı Ne?

Mero lakabını kullanan başarılı rapçinin gerçek adı Enes Meral’dir. Sanatçının hayranları internet üzerinde Mero kimdir araştırması yaparken gerçek isminin Enes Meral olduğu gerçeğini öğrenmişlerdir. 

7- Enes Meral Ne Kadar Kazanıyor? 

Rap müzik piyasasının hızla yükselmesiyle beraber rapçilerin ne kadar kazandıkları hakkında da dedikodular hızla yayılmaya başlamıştır. Bilindiği kadarı ile Mero lakaplı ünlü rapçi Enes Meral konser başına 70 bin TL, reklam başına ise 500 bin TL kazanıyor. 

8- Enes Meral Boyu Kaç CM?

Mero boyu kaç cm merak edenler için hemen söyleyelim. 19 yaşındaki rapçi 1.85 metre boyunda ve 78 kilodur.

9- Enes Meral Sosyal Medya Hesapları Nelerdir? 

Sosyal medyada oldukça aktif olan Mero, Twitter ve Youtube üzerinde de paylaşımlar yapmaktadır. İnstagram hesabı üzerinde toplam 2,7 milyon takipçisi bulunan Meronun Youtube üzerinde de 3,11 milyon abonesi bulunmaktadır. Mero kimdir daha yakından tanımak için kendisinin tüm sosyal medya hesapları ise aşağıdaki şekildedir:

İnstagram: https://www.instagram.com/mero_428/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bEqwF3f4tt0

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!