featured

Misafirleri Gülmekten Kırıp Geçiren 5 Farklı Nikah Şakası | İddia Ediyoruz, Gülmekten Kendinize Gelemeyeceksiniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nikahlar her çiftin büyük bir sevgi seli ile karşılaştığı, yakınlarının önünde sevgisini haykırdı ve bir ömür birlikte yaşamak için söz verdiği eylem olarak nitelendirilebilir. Eşlerin birbirine evet diyeceği o anlarda A’dan Z’ye herkes ordadır. Tam takır giyinmiş ve süslenmiş yakınlarınız ağzınızdan çıkacak ‘’Evet’’ sözünü bekler. Ancak bazı nikahlar bu anlatılanlar kadar klasik olaylardan ibaret olamayabiliyor! İşte, farklı şakaları ile nikahını unutulmaz bir hale getirmeyi başaran 5 çift ve yaptıkları o şakalar…

1- Son Pişmanlık Neye Yarar?

YouTube video

Misafirlerin gülmekten kırıp geçtiği, asla unutulmayacak olan belki de en orijinal şaka buydu. Çift düğün eğlencesine kısa bir ara vererek, nikah merasimine geçmişti. Cevap sırası damada geldiğinde olanlar oldu. Damadın arkadaşlarının orkestraya çaldırdığı ‘’Son pişmanlık neye yarar’’ parçası salonu kahkahalara boğdu. Gelinin bile gülmekten kendini alamadığı o anlar, yıllarca herkes tarafından izlenecek ve güzel bir anı olarak kalacak.

2- Nikah Memuru Damadın Arkadaşı Olursa?

YouTube video

Bu nikahımıza ise nikah memurunun komik söylemleri damgasını vurmuş. Çiftin arkadaşı olan nikah memuru, bu merasimi eğlenceli ve unutulmaz bir hale getirmeyi istedi. Bunun için komik bir yazı hazırlayan nikah memuru, damada ve geline yönelttiği sorularla gülmekten kırıp geçirdi. Salonda kahkahalar yükselirken, bu anlar çift için ölümsüz bir anı olarak kaldı.

3- Hayırlısıyla Evet!

YouTube video

Bu nikahta ise gelin damada şaka yapayım derken, büyük bir tufaya düştü. Nikah memuru geline soru yöneltince gelin Hayırrrlısıyla evet şeklinde bir söylemde bulunuyor. İlk anda Hayır diyeceğini düşünen damadın dumura uğradığı her halinden anlaşılıyor. Buna sinirlenmiş gibi görünen nikah memuru, bu nikahı kıyamayacağını söyleyerek defteri alıp gidince gelin- damat deyim yerindeyse birbirine girdi. Sonrasında yaşananlar ise gülmekten kırıp geçirdi.

4- Gelini Şoke Eden Nikah

YouTube video

Burdur’un Buca ilçesinde gerçekleşen bu nikah töreninde yaşananlar ise sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Nikah memuru damada soruyu yönelttiğinde, damat kalkıp arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaş topluluğunun yaptığı muhakeme sonrası damattan evet yanıtı geldi!  Kameraya yansıyan bu görüntüler hem misafirlere hem de izleyenlere tebessüm ettirdi. Sosyal medyada viral olan bu video sonrasında, pek çok nikah töreninde bu espriye yer verildi.

5- Nikah Memurunu Sinirlendiren Damat

YouTube video

Bilenler bilir. Bu nikah şakasına kimse gülmemiş, nikah memuru da çileden çıkmıştı. Damadın kendisine sorulan soruya birden Hayır demesi ve bu kararını diretmesi memuru fazlasıyla sinirlendirmişti. Evlilik kurumu dalga geçilecek bir kurum değil diyen memur, damadın bu tavrı sonrasında nikahı iptal etmişti. Damat memurun tepkisine çok bozulsa da, bu tavrı onu ünlü yapmaya yetmişti. Sosyal medyada viral olan bu video sonrasında damat, sayısız canlı yayına katılarak popülaritesini arttırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!