featured

Mont ve Kabanlar ile Genç Tesettür Kombin Giyim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olumsuz hava koşullarında özellikle dış giyimde tesettür kombin konusu zorlu seçimleri beraberinde getiren, soğuk havalarda kendi modanızı yansıtırken dikkat etmeniz gereken birçok önemli kriterlerin olduğu bir durum. Dış giyim ürünlerinde tercih yaparken kumaş türü, modelin ve diğer aksesuar parçalarının nasıl kullanıldığı önemli noktalar arasında yer alıyor.

Tesettür kaban olarak bilinen dış giyim modasıyla birlikte soğuk havalarda kullanılmakta olan yeni tarz ürünler de tesettür giyim içerisinde tercih edilmeye başlamıştır. Bu ürünlerin başında ise kaban ve trenç modelleri gelmektedir.

Trenç modelleri ile soğuk havaların yeni başladığı ara mevsim dönemlerinde şık bir tarz benimsenirken aynı zamanda iklim şartlarına uygun olarak giyinmek de mümkün olmaktadır.

Trenç modelleri içerisinde özellikle iki düğmeli olarak bilinen standart modellerin yanı sıra deri detaylı ya da çıkarılabilir kürk detaylı modeller ile tesettür giyimin yeni tarzları oluşturulmakta ve moda için oldukça etkili parçalar olduğu bilinmektedir.

Tesettür Giyimde Mont Seçimleri

Dış giyim modelleri içerisinde mont seçimleri oldukça önemlidir. Kış aylarında sürekli kullanılmakta olan mont modellerinin kişinin tarzını yansıtması adına doğru parçanın doğru şekillerde kombin ile kullanılması gerekmektedir.

Tesettür Mont seçimi yapılırken öncelikli olarak klasik ya da spor model tercihinin yapılması gerekmektedir. Klasik model olarak bilinen kaşe montlar ile genellikle şık şallar ya da eşarp tercihi yapılırken, spor model kategorisinde yer alan şişme montlarda daha rahat ve pamuklu olarak bilinen şallar kullanılmaktadır.

Mont tercihlerinde aynı zamanda boy oranlarına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Kısa boylu olan bayanların seçimlerini kap olarak bilinen ara boy ürünlerden yapmaları, daha etkili bir tarz oluşturmalarını sağlayacaktır.

Tesettür Kaban Seçenekleri

Tesettür parçaları içerisinde çok fazla çeşitliliği bulunan kaban seçenekleri arasından tercih yapılırken renk konusunda modanın önerdiği renkler seçilebilmektedir. Yılın trendi olarak bilinen tesettür kaban renkleri genellikle yeşil ve sarı tonları olurken siyah renk kabanlar da hala popülerliğini korumaktadır.

Mont ya da kaban tercihlerinde bulunurken aynı zamanda günlük yaşam içerisinde en çok hangi tür alanlarda kullanılacağına yönelik de bir seçim yapılması önerilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!