featured

Mucize Doktor Dizisinde Heyecan Doruklara Ulaştı (21.Bölüm)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu ‘ nun başrollerde oynadığı Mucize doktor her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerini ekrana kilitledi. ‘ Mucize doktor , yayınlanan son bölümüyle birçok kişiyi ekrana kilitledi. Geçtiğimiz bölümde Malezya’ dan gelen hastalar Berhayat hastanesinde salgın başlatmıştı. Salgının başlamışıyla birlikte, hastanede ölümler baş göstermeye başladı.

Ferman Hoca ve ekibi , salgına yakalanan hastalara müdahale etmeye başlarken hiç ummadıkları olaylar başlarına gelmeye başladı. Acil servis karantina altına alınınca ekip, zorlu bir döneme girdi. Hem hastalıkla hem ameliyatla mücadele eden ekip bir şok daha yaşadı. Ferman Hoca virüs kapmıştı. Yayınlanan 20.bölümden sonra heyecanın düşmesi beklenirken 21.bölümde işler iyice karıştı. Mucize Doktor 21.bölüm değerlendirmesini gelin birlikte yaparım.

Karantinada Olaylar Bitmek Bilmiyor

https://www.youtube.com/watch?v=aGC4roKKbI8

Berhayat Hastanesinde başlayan karantina uygulaması devam ediyor. Ali, ses’ den rahatsız olur ve kriz geçirir. Nazlı bağrışmaları fark edince, ameliyat yaptığı yerden hemşeriye bağırır ve ona Aliye nasıl davranması gerektiğini anlatır. Bu bağırma oldukça işe yarar Ali kendine gelir ve hastalara müdahale etmeye başlar. Ameliyat bölümüne geldiğinde aklına bir fikir gelir. Aklına gelen bu fikir Betüş’ ün ablasının hayatını kurtaracaktır. Fakat bir sorun vardır. Ali artık Ferman hocayı görmüştür. Yerde baygınlık geçiren Ferman hocadan etkilenen doktor Ali Vefa onunla duygusal konuşma yapar. Ardından acil serviste bekleyen hamile bayanın doğumu gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=hUubujZcKxA

Bebek anne karnında doğru şekilde durmamaktadır. Ali dahi bir fikirle bebeği düzeltir ve doğum başlar. Fakat ortada yine bir sorun vardır. Doğumdan sonra bebek nefes almıyor ve annesi de kan kaybetmeye devam ediyordur. İlk doğumu olan Ali’yi artık zorlu dakikalar bekliyordur. Demir’ in babasını bulan Ali, bebeğe kalp masajı yaptırmaya başlar. O sırada Ali’ de anneye müdahale etmektedir. Yapılan müdahalelerin sonucunda aynı anda ikisini de hayatta tutan Ali’ yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=vWZWItmCCWk

Nazlı panikle Ali ’ inin yanına gelir ve Ferman Hoca diye bağırır. Makinelerin öttüğünü duyan Ali şok geçirmiştir. Fakat bu şok uzun geçmeden mutluluğa döner. Zira Ferman Hoca uyanmıştır.

Tanju Hoca Mucize Başardı

https://www.youtube.com/watch?v=5Mw5j8jAM_U

Mucize doktor son bölümü izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ferman Hocanın ilik bekleyen hastası, aniden kalp krizi geçirir. Kalbi duran hastaya müdahale yapan Ferman Hoca, hastayı zorda olsa hayatta tutar. Fakat durum ciddidir. Adil Hoca ile görüşmeye giden Tanju Hoca , karantinanın genişlemesini ister. İlk başlarda olumsuz yanıt almasına rağmen daha sonra ameliyatın depoda yapılmasına karar verilir. Çok geçmeden Tanju Hoca, Demir ve hastalardan biri ameliyata girer. Demir karantina altındaki hastadan ilik çıkarıp, hava boşluğundan alt kattaki depoya yollar. İliği alan Tanju Hoca hemen hastasına nakil eder. Fakat bir sorun vardır. Karantina bölgesinde bulunan ve iliği veren hasta bir anda fenalaşır. Durumu anlamaya çalışırken, kalbi duran hasta bir anda hayatını kaybeder.

Mucize Doktor 22.Bölüm Fragmanı ( video)

YouTube video

Mucize Doktor son bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. İzleyiciyi ekrana bağlaması beklenen Mucize Doktor 22.bölüm büyük sürprizlerle başlıyor. Ali, Ferman Hocadan yardım ister. Birinden hoşlandığını ve ona açılamadığını anlatır ve kızın kafasının karışık olduğunu söyler. Ferman Hoca ise ondan rahat olmasını ve hayatın devam ettiğini söyler. Ali bu fikri uygulamaya başlar. Ameliyata girmeye hazırlanan ekip hastanın uyuşturulduğunu söyler. Ali o anda herkese şok geçirecek söz söyler. Nazlıya bakarak keşke biri de beni uyuştursa der. Şok bittikten sonra Ali, Ferman Hocaya kontrole gider ve durumu anlatır. Ferman Hoca Ali’ ye kim o şanlı kız der. Ali ise Nazlı olduğunu söyler ve Ferman Hoca bir şok geçirir. Mucize doktor muhteşem yeni bölümü ile 13 Ocak Perşembe günü bizlerle olacak.

Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez ‘in mükemmel oyunculuk sergilediği Mucize doktor son bölümü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler, Google arama motoruna Mucize Doktor son bölüm FOX TV izle yazması yeterli olacaktır. Reyting rekorları kıran dizi her hafta Perşembe günü FOX TV ekranlarında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!