featured

Müge Anlı Lütfiye Gündüz Cinayeti Son Dakika! Nurullah Koçyiğit İtiraf Etti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı Lütfiye Gündüz cinayeti her geçen gün çözülemez bir hale dönüşürken, Nurullah Koçyiğit cephesinde önemli bir gelişme oldu. Kadın pazarladığı konusunda hakkında iddialar bulunan ve bunu Müge Anlı stüdyolarında kabul eden Nurullah Koçyiğit Lütfiye Gündüz ile 6 aydır görüşmediğini iddia etmişti. İşte, olay gelişmeler. 

Müge Anlı Lütfiye Gündüz Cinayetini Araştırıyor!

Geçtiğimiz haftalarda yakınlarının stüdyoya gelmesi ile araştırılmaya başlanan Lütfiye Gündüz cinayeti, yaşanan gelişmeler ile Müge Anlı Nevşehir cinayeti haline geldi. Lütfiye Gündüz hakkında yapılan araştırmalar ve stüdyoya gelen konuyla ilgili olduğu düşünülen kişilerin yorumları ve iddiaları sonucunda bundan 8 yıl önce öldürülen Nezen Germiyen cinayeti birbiri ile ilişkili olabilir mi? 

Nurullah Koçyiğit Lütfiye Gündüz ile Görüştüğünü İtiraf Etti

Müge Anlı Tatlı Sert programında işlenen Lütfiye Gündüz olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Canlı yayına Şefik Çelik’in bağlanmasının ardından Nurullah Koçyiğit’e dönen Müge Anlı, yasaklı madde kullanımı, kadın pazarlama ve yaralama gibi birçok suçtan kaydı olduğu ifade edilen şahıstan itiraf aldı. 

Nurullah Koçyiğit Lütfiye Gündüz ile Ölümünden 20 Gün Önce Görüşmüş

Nurullah Koçyiğit Lütfiye Gündüz hakkında yaptığı daha önceki konuşmalarında en az 6 aydır görmediğini iddia etmişti. Günler sonra Müge Anlı elindeki resmi kayıtlar ile stüdyoda Nurullah Koçyiğit’i köşeye sıkıştırdı. Söz konusu kayıtlarda, Lütfiye Gündüz’ün kaybolduğu tarihten 20 gün kadar önce, Gündüz’ün evine fuhuş baskınının yapıldığı açıklandı. Söz konusu evde Lütfiye Gündüz, Duran Özdemir ve Nurullah Koçyiğit isimlerinin bulunduğu resmi kayıtlara geçmiş. 

Lütfiye Gündüz Nurullah Koçyiğit Yüzünden mi Öldü?

Daha önce Nurullah Koçyiğit tarafından defalarca pazarlandığı belirtilen Lütfiye Gündüz Nurullah Koçyiğit isimli şahsa toplam 2500 lira kazandırmış. Canlı yayında Gündüz üzerinden sadece 2500 lira kazandığını itiraf eden Koçyiğit, köşeye sıkışmış durumda.

Kapıya gelen polis ekiplerine Lütfiye Gündüz’ü akrabası olarak tanıtan Koçyiğit neden o gece Duran Özdemir’in evindeydi? Peki, bundan sonra ne olacak? Müge Anlı Lütfiye Gündüz cinayeti ile ilgili hangi son dakika detaylarını paylaşacak? Lütfiye Gündüz Nurullah Koçyiğit yüzünden mi öldü? Gelecek yayınlarda Müge Anlı ile Tatlı Sert programında göreceğiz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!