featured

Muslera Eşi Patricia Callero Kimdir | İşte En Güzel Patricia Muslera Fotoğrafları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muslera Eşi Patricia Callero Kimdir | İşte En Güzel Patricia Muslera Fotoğrafları

Türkiye’nin en sevilen kalecilerinden Fernando Muslera eşi Patricia Callero ve çocukları ile geçirdiği keyifli zamanlar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte, ünlü çiftin fotoğrafları…

Muslera Eşi Patricia Callero Kimdir | İşte En Güzel Patricia Muslera Fotoğrafları

2011 yılında Galatasaray ile başladığı Türkiye futbol hayatına yaşadığı bir sakatlanma sonucunda ara vermek zorunda kalan Muslera eşi Patricia Callero ile eğlenceli vakit geçiriyor. Genç çiftin bir kızı bir de oğlu bulunurken, Türkiye’ye aşık bir aile oldukları da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yaz aylarında denizde çekildikleri fotoğraflarla gündeme bomba gibi düşen çift, Fernando Muslera sahalara dönemese de hala yakından takip ediliyor.

2/15

Muslera Eşi ve Çocukları ile Zaman Geçiriyor

Muslera Eşi ve Çocukları ile Zaman Geçiriyor

Süper Lig 2. Yarısında yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda kaval kemiği kırılan Muslera uzun bir süre tedavi olmak zorunda. Bu süre içerisinde maça çıkamayacak olan Fernando Muslera eşi Patricia Callero ve iki çocukları ile keyifli zaman geçirmenin tadını yaşıyor.

3/15

En Büyük Destekçisi

En Büyük Destekçisi

Patricia Callero Fernando Muslera’nın maçlardaki en büyük taraftarı rolünü üstleniyor. Öyle ki Muslera, Galatasaray’ın bütün zafer ve yenilgilerinde eşinin yanında olmaktan onur duyan bir eşe sahip.

4/15

Sosyal Medya Fenomeni Patricia

Sosyal Medya Fenomeni Patricia

Türkiye’de oynayan en iyi kalecilerden biri olan Fernando Muslera’nın eşi Callero kendisine ait açtığı Patricia Callero instagram hesabı ile binlerce takipçiye sahip. Mutlu bir evliliği olan çift sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Özellikle Muslera sakatlık sonrası sosyal medyadan yapığı paylaşımlarla kulübünden ve takipçilerinden ayrılmamayı başarıyor.

5/15

Patricia Callero Kimdir

Patricia Callero Kimdir

Sevilen kaleci Fernando Muslera’nın eşini görenler, kendisinin manken olduğuna hiç şaşırmıyor. Öyle ki hem çok dikkat çekici hem de çok formda fiziği ile ikili, tatil boyunca çekici fotoğraflar çekilmekten sakınmıyor.

6/15

Muslera Eşi Patricia Callero Boyu Kaçtır

Muslera Eşi Patricia Callero Boyu Kaçtır?

Patricia Callero height olarak da sıklıkla aranan güzel ve dikkat çekici bir model olan Callero’nun boyu sıklıkla magazin konusu olmaktadır. Callero’nun boyu hakkında net bir paylaşım olmamakla birlikte tahmini olarak 180 cm olduğu düşünülmektedir.

7/15

Patricia Callero Kaç Yaşında

Patricia Callero Kaç Yaşında

Aynı zamanda hem bir futbolcu eşi hem de bir manken olan Patricia Callero 1989 yılında doğdu. Yani güzel model 2020 itibari ile 31 yaşında.

8/15

Uyumlu Bir Çift

Uyumlu Bir Çift

Onlar, Türkiye’nin en uyumlu çiftleri arasında yer alıyor. Bu fotoğraf, ikilinin nişanlılık dönemlerinden bir akşama ait.

9/15

Türkiye Onları Çok Sevdi

Türkiye Onları Çok Sevdi

Galatasaray ‘ ın kalecisi Fernando Muslera sevgilisi Patricia Callero ile kısa bir nişanlılık süresi geçirdikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile evlilik planlarında olduklarını açıklamışlardı. Kısa sürede evlenen çift güzel ve mutlu bir aile tablosu oluşturdular.

10/15

Kailash Muslera Kimdir

Kailash Muslera Kimdir

Ünlü çift Fernando Muslera Patricia Callero ‘nun ilk çocukları olan Kailash Muslera 7 Kasım 2017 tarihinde doğan bir ünlü çocuğudur. Kailash Muslera 2020 itibari ile 3 yaşındadır.

11/15

Hep Çok Tazeler

Hep Çok Tazeler

Muslera eşi ve çocukları ile verdiği pozlar ile her an mutlu ve sevgi dolu bir aileye sahip olduğunu göstermektedir. Muslera eşi instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla bu güzel mutluluğa takipçilerini de ortak etmeyi başarıyor.

12/15

Galatasaraylı Yenge Çok Beğeniliyor

Galatasaraylı Yenge Çok Beğeniliyor

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera eşi Patricia Callero küçük kızı ile verdiği tatil pozları ile takipçilerinin büyük beğenisini topladı.

13/15

İşte, Yine Bir Anne Kız Fotoğrafı

İşte, Yine Bir Anne Kız Fotoğrafı

Galatasaraylı Yenge olarak da sıklıkla adından söz ettiren güzel model Callero kızı ile çekildiği tatil pozu ile neşe saçmayı başardı. 2016 yılında Muslera ile evlenen güzel model Callero şimdilerde eşi ve çocukları ile eğlenceli vakit geçiriyor.

14/15

Fernando Muslera Eşi ve Oğlu ile Konsept Çekimlerinde

Fernando Muslera Eşi ve Oğlu ile Konsept Çekimlerinde

Kız bebekleri dünyaya gelmeden konsept fotoğraf çekimi yaptıran çift kamera karşısında eğlenceli dakikalar geçirdi. İşte, Muslera eşi ve oğlu ile en güzel anılarından birini paylaşırken…

15/15

Patricia Callero Nasıl Zayıfladı

Patricia Callero Nasıl Zayıfladı

Spor Toto Süper Ligi 2. sezonunda Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray ‘ ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile birlikte mutlu bir evlilik yaşayan Callero nasıl güzel görünüyor değil mi? Bir dönem Muslera’nın sevgilisi Patricia olarak tanınan güzel model şimdilerde doğum sonrası nasıl zayıfladığı hakkında konuşuluyor.

Evde mangal yapıp kebaplar pişiren Galatasaray ‘ ın yıldız kalecisi Muslera eşi Patrica nasıl zayıfladı sorusu için cevap arıyorsanız, gelecek haftaki haberlerimizi takip etmenizi öneririz.

 

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!