featured

Mutluluk Çubuğu ve Penis Protezi Hakkında Her Şey

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündemde olan penis protez insanların yoğun ilgisini çekmektedir. Son yıllarda penis protez uygulamaları için talep artmıştır. Bir kısım insan ise penis protez anlamını ve ne işe yaradığını merak etmektedir. Penis protezler erkeklere özgü yapılabilen cerrahi uygulamalardır. Bu cerrahi uygulamaların bilimsel adı ise penil protezdir. Halk arasında mutluluk çubuğu olarak bilinmektedir. Bu ismi daha yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Penil protez uygulamaları sertleşme ve ereksiyon etkisini yükseltmektedir. Kalıcı bir çözüm olarak görülen penis protezi günümüzde yaygınlaşmaya başlamıştır.

İnsanlar penil protez uygulamalarını yakından takip etmektedir. Bu uygulamalar oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Alanında uzman hekim sayısı da günden güne artmaktadır.

Mutluluk Çubuğunun Uygulaması Kimlere Yapılabilir?

Halk arasında iktidarsızlık olarak bilinen sertleşme sorununa etkin bir kalıcı çözüm olarak uygulanmakta olan penis protezi erkekler için yapılabilen cerrahi operasyonlardır. Yani kadınların penil protez uygulaması yoktur.

Burada yaygın isminden de anlaşılacağı üzere penis ve onun sertleşmesi kavramı ön plana çıkmaktadır. Etkin bir sertleşme sağlandığında ereksiyon süresi de uzamaktadır. Erkeklere özgü mutluluk çubuğu tümüyle onlara hizmet edecek tedavi şeklidir. Ancak burada tüm erkekler bunu yaptırmalıdır diye bir şey düşünülmemelidir. Hekimler öncelikle bu uygulamanın kimler için ihtiyaç olduğunu belirlemektedir.

Yani özellikle orta yaş ve üstü erkekler için uygulanabilir olduğu bilimsel olarak açıklanmıştır. Ancak sertleşme sorunu daha genç yaşlarda var ise onlara da penil protez uygulanabilmektedir. Tabii bu uygulamadan daha önceki başka tedavilerden yanıt alınamadığı durumlarda son ve kalıcı olarak uygulanması söz konusu olabilmektedir.

Penil Protezlerin Çeşitleri Nelerdir?

Dünya genelinde yaygın bir şekilde karşımıza çıkan penis protezi birkaç türü ile uygulanmaktadır. Bunlardan ilki Malleable’dir.  Malleable erkeklerde sertleşme sorununa karşı aslında en sert etki yaratan bir türdür. Sürekli olarak ereksiyondan söz edilmektedir. Tek parçalı olarak uygulanmaktadır. Diğer tür ise iki parçalı olarak uygulanmaktadır. İki parçalı mutluluk çubuğu ise yarı sert halinde etkisi vardır. Çok ileri düzeyde olmayan sorunlara karşı bu tür kullanılmaktadır.

Bunların dışında bir tür ise Üç parçalı penil protezlerdir. Üç parçalı penil protez kullanım olarak yönlendirmeye tabiidir. Yani müdahale edilmesi kolaydır. Şişirilebilir bir özelliği vardır. Ve kişinin isteğine göre yönlendirilebilir.

Mutluluk Çubuğunun Uygulama Aşaması Nasıldır?

Erkeklerin ilgiyle takip ettiği ve onlara özgü olan penis protezi uygulamaları kolay cerrahi operasyonlar olarak nitelendirilmektedir. Doktorlar hastalarının sorunlarına göre kalıcı ve bir yandan da etkili olacak mutluluk çubuğu çeşidini cerrahi ameliyat ile uygularlar.

Uygulama hastanın yarı anestezi uygulanması şekliyle yapılmaktadır. Karın ile penis bölgelerinin arasındaki kısımda kese açma yöntemiyle bu ameliyatlar yapılmaktadır. Açılan kese içine penil protez türü monte edilmektedir. Dışarıdan görülmesi mümkün değildir. Vücutta her hangi bir değişiklik de söz konusu değildir. Penil protez uygulaması sonrası kısa bir istirahat yeterlidir. Ancak hemen ilişkiye girilmemesi gerekmektedir.

Ortalama 4 hafta, en çok 8 hafta olacak şekilde uzmanlar uyarılarda bulunmaktadır. Bu süreler sonunda cinsel ilişkiye girilebilmektedir. Penil protezlerin ilk uygulanma sonrası birkaç hafta boyunca ağrı ve şişlik olabilmektedir. Ancak süreklilik arz edecek bir yan etkisi yoktur.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!