Müzik Dinleme Programı Listesi | 2023'ün En İyi Ücretsiz Müzik dinleme Programları
Müzik Dinleme Programı Listesi | 2023'ün En İyi Ücretsiz Müzik dinleme Programları

Müzik Dinleme Programı Listesi | 2023’ün En İyi Ücretsiz Müzik Dinleme Programları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ücretsiz müzik dinleme programı bugünlerde sizi hem sıkılmaktan hem de müzik dinlemek için para harcamaktan kurtarıyor. Ücretsiz müzik dinleme programları sayesinde bugün artık akıllı cihazlarınızdan veya bilgisayarlarınızdan ücretsiz olarak müzik dinleyebilirsiniz.

Bu yazıda neler var?

Android, Windows, Apple ya da Mac cihazlarınız için masaüstü ve mobil uygulamalarla istediğiniz her türlü müziği kolayca dinleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Tercih edeceğiniz müzik dinleme ve müzik indirme programı sayesinde kolaylıkla sevilen şarkılara ulaşabilirsiniz. Siz de sevdiğiniz türe uygun olan müzikleri seçerek dilerseniz kendinize bir albüm bile oluşturabilirsiniz. İşte, bilgisayarda ve telefonda müzik dinleme programları listesi.

Müzik Dinleme Programı Listesi | 2023'ün En İyi Ücretsiz Müzik dinleme Programları
Müzik Dinleme Programı Listesi | 2023’ün En İyi Ücretsiz Müzik dinleme Programları

Hangi Müzik Programını Kullanmalıyım?

Seçtiğiniz müzik dinleme programının size en uygun ve istediğiniz müzikleri size sunduğu doğru öneriler ve kişiselleştirme yeteneği ile fark yaratacaktır. Son zamanlarda giderek gelişen müzik dinleme programları arasından harika seçenekler bulabilirsiniz.

Online olarak veya App Store gibi imkanlar ile online kullanabilir ya da indirebilirsiniz. Günlük yayımlanan yeni şarkılar, artist listeleri ve parça önerileri sunan en popüler programlardan birini kullanarak hemen etkinize başlayabilir ve istediğiniz tarzda müziğe kolayca ulaşabilirsiniz.

Hangi Müzik Programını Kullanmalıyım?
Hangi Müzik Programını Kullanmalıyım?

Tüm Cihazlar için Ücretsiz Müzik Dinleme Programları

Masaüstü ve mobil cihazlar için çevrimiçi veya indirilen müzik dinleme programları sayesinde istediklerinizi her zaman ve her yerde rahatça bulabilirsiniz.

Aynı zamanda farklı cihazlardan kullanabileceğiniz bu uygulamalar ile hemen kaydetme, özelleştirme gibi fonksiyonlardan da faydalanarak rahatça keyif alarak müzik dinleyebilirsiniz.

Böylece bulunduğunuz her ortama bile olsa sizi bağlayacak olan en sevdiğiniz şarkılar arasından seçim yapmak için vakit harcamanıza gerek kalmaksızın keyifli bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz.

A – Android Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Adroid Ücretsiz Müzik Dinleme Programı
Adroid Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Telefonda müzik dinleme programları arasında popüler olan birçok uygulama öncelikle Android cihazlara uygun şekilde hazırlanmaktadır.

Android işletim sistemi, ücretsiz şarkı dinleme programı konusunda oldukça zengin bir arşive sahiptir. İşte, Samsung ücretsiz müzik dinleme programı olarak da adlandırılan Android ile uyumlu müzik dinleme programları .


1 – Deezer

Deezer
Deezer

Ücretsiz müzik dinleme programı android listelerinin başında Dezeer gelmektedir. Dezeer, içerisinde binlerce albümün yer aldığı oldukça başarılı ve popüler bir müzik uygulamasıdır.

Deezer music uygulaması, sahip olduğu algoritmik yapısı ile dinlemek istediğiniz tarzlara yoğunlaşarak size yardımcı seçenekler sunmaktadır. Dilerseniz Deezer premium ile daha geniş müzik seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Deezer müzik indirme programı sayesinde dilediğiniz şarkılara ulaşabilirsiniz.

Dezeer , hem yabancı hem de Türkçe şarkıları bir arada barındıran geniş kapsamlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamada Dezeer Premium seçeneği de bulunuyor. Premium seçeneğinde reklamsız müzik dinle imkanını bulunuyor. Dezeer Premium ile satın alma yapmak isterseniz aylık 26.99 TL ücret talep ediyor.

Deezer Müzik dinleme Programı İndir  


2 – Spotify

Spotify
Spotify

Ücretsiz müzik dinleme programı denildiğinde pek çok kişinin aklına Spotify uygulaması geliyor. Sosyal medyada sıklıkla ekran görüntüsünü gördüğümüz Spotify, Android en iyi müzik indirme programı olarak da listelerde de yerini alıyor.

Spotify uygulaması içerisinde milyonlarca şarkı ve albüm yer alıyor. Üstelik uygulama her yeni parçayı da anında kendi içeriğine ekliyor. Çalma listeleri oluşturulabiliyor, ücretsiz android cihazlara indirilebiliyor. Arka planda müziğin keyfini yaşamak isterseniz, bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Spotify da aylık belli bir ücret karşılığında premium versiyonundan faydalanma imkanı sunuyor. Uygulamayı premium dışındaki standart hesaptan kullanırsanız kimi zaman reklamlara denk gelebilirsiniz.

Premium hesapta reklamsız şarkı indirme özelliği de bulunuyor. Spotify Premium ücreti ise 17.99 TL’dir. Öğrenci hesabına kaydolmak isteyenler için ise fiyat 8.99 TL’dir.

Sportify İndir


3 – YouTube Music : Telefonda Müzik Dinleme Programları

3 - YouTube Music : Telefonda Müzik Dinleme Programları

Ücretsiz müzik dinleme programları arasında belki de en popüleri YouTube Music uygulamasıdır. Öyle ki uygulama Android cihazlarda cihaz ile birlikte ücretsiz olarak yer almaktadır. Ücretsiz sürümü ile milyonlarca müzik videosuna ulaşmanızı sağlayan bu program, dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme uygulamalarından biridir.

Uygulamada bir de Premium versiyon bulunmaktadır. Premium versiyon ile müzik dinlerken telefonunuzda başka uygulamaları da açabilirsiniz. Böylece kesintisiz müzik dinleme imkanı bulabilirsiniz. YouTube Premium ücreti ise aylık sadece 13.99 TL’dir.

YouTube Music İndir


4 – TIDAL Music

selective focus photo of black headset

1 aylık deneme sürümünün ardından aylık 9.99 TL ödemeniz gereken TIDAL Music, ses kalitesine önem veren dinleyicilere hitap ediyor. 70 milyondan fazla müzik arşivi ile remix parçaları dinleme şansını da buluyorsunuz. Moda özel oynatma listeleri ile size her yerde eşlik edebilecek olan uygulama ile canlı yayınlara da katılma şansını bulabilirsiniz.

TIDAL Music İndir


5 – TuneIn Radio Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

black 2-DIN head unit

TuneIn Radio, çevrimdışı müzik dinleme Android listelerinde de mutlaka bulunan bir uygulamadır. TuneIn Radio, dünyanın hemen hemen her noktasından aldığı radyo istasyonlarını cihazlarınıza taşıyor. Üstelik uygulama içerisinde binlerce podcast ve müzik listesi de bulunuyor.

Samsung ücretsiz müzik dinleme programı olarak da kabul gören bu uygulamayı eminiz ki siz de seveceksiniz. TuneIn Radio , reklamsız bir şekilde hizmet sunan ve tamamen ücretsiz olan bir uygulamadır.

TuneIn Radio İndir


6 – SoundCloud

YouTube video

SoundCloud uygulaması içerisinde milyonlarca eser bulunuyor. Uygulama, özellikle de her amatör müzisyenin şarkılarını yükleyebileceği bir platform olması nedeniyle de büyük dikkat çekiyor.

İçerisinde pek çok müzik listesini barındıran SoundCloud , tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet hayatına devam ediyor. Diğer uygulamalardan oldukça farklı olan bu programı siz de ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

SoundCloud İndir


7 – Audiomack

Ücretsiz müzik indirme programı olan Audiomack, zamanla popüler olmaya başlayan oldukça kaliteli bir uygulamadır. Ücretsiz müzik dinleme platformu olarak da kullanılan bu uygulama içerisinde pek çok albüm yer alıyor.

Uygulama, tamamen ücretsiz olarak şarkı indirmeye izin veren tek program olma özelliğini de taşıyor. Eğer şarkı dinlemek için media player dışında indirme özellikli bir uygulama arıyorsanız, bu uygulama tam size göre. Music indirme özelliği sayesinde kolaylıkla cihazlarınıza indirme yapabilirsiniz.

Audiomack İndir


8 – Shazam

Shazam, tüm zamanların en popüler ve kaliteli ücretsiz müzik dinleme programı olmaya aday bir yazılımdır. Shazam üzerinden müzik dinleyebildiğiniz gibi, ismini bilmediğiniz bir şarkıyı arayarak da istediğiniz şarkıya ulaşabilirsiniz.

Shazam uygulaması, kendisine dinletilen müziği saniyeler içerisinde bulma özelliğine sahip bir uygulamadır. Bu uygulamaya şarkıların sözlerini dinletebilir ve sözlerin hangi şarkıya ait olduğunu kısa bir süre içinde bulabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak hizmet sağlayan Shazam, aynı zamanda her telefonda olması gereken mobil uygulamalar arasında da yer alıyor. Bu uygulamaya Android müzik dinleme programı indir araması ile de ulaşabilirsiniz.

Shazam İndir


9 – IDAGIO Music

flatlay photography of wireless headphones
IDAGIO Music

Ücretsiz müzik dinleme programları arasındaki IDAGIO Music, oldukça spesifik bir uygulama olması ile de ön plana çıkıyor. Uygulama içerisinde yalnızca klasik müzik parçaları ve albümleri yer alıyor.

Uygulamada toplamda 2 milyonu aşkın klasik müzik eserini bulabilirsiniz. Üstelik IDAGIO Music , tamamen ücretsiz olarak hizmet sağlayan bir dinleme uygulamasıdır. Klasik müzik severler bu uygulama sayesinde ücretsiz olarak müzik dinleyebilecek.

IDAGIO Music İndir


10 – Flow Music: İnternetsiz Müzik Dinle – Bedava Müzik Şarkılar

man sitting in front of computer

2023 yılında güncellenen Internetsiz Müzik Dinle – Bedava Müzik Şarkılar uygulaması ile ücretsiz internetsiz müzik dinleme programı indirmiş oluyorsunuz.

Siz de müzik dinlemek için internete ihtiyaç duymak istemiyorsanız, bu uygulama tam da size göre. Google Play Müzik uygulamaları arasındaki Flow Music ile yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirsiniz.

Flow Music İndir


11 – MYT Müzik – Bedava Müzik İndir : Kolay Müzik İndirme Programı Türkçe

Siz de hem ücretsiz hem de hızlı bir Android müzik dinleme uygulaması arıyorsanız MYT Müzik tam da size göre. Uygulamanın Türkçe olması ise büyük bir avantaj oluşturuyor. Telefonunda hafıza sorunu yaşayan kişiler için ideal bir uygulama olan MYT Müzik kısa sürede iniyor ve çok az bir alan kaplıyor. Çalışırken de oldukça kaliteli sonuçlar veriyor.

Bilgisayar başında daha fazla zaman geçirdiğimiz bugünlerde en iyi Android ücretsiz müzik programı ile tanışmak size hem verimli hem de eğlenerek çalışma imkanı sunacak. Herhangi bir nedenden modunuz mu düştü? Çalma listeleri ile enerjinizi yükseltebilirsiniz.  

MYT Müzik İndir


B – Windows Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Müzik dinleme programı PC kullanıcılarının da büyük bir ihtiyacıdır. Özellikle uzaktan çalışma yöntemine sahip bir işte çalışıyorsanız, işlerinizi yaparken arkada çalan müzik sizi motive edecektir. Çalışma hızınızı ve isteğinizi artıracak en yeni müzikler ise Windows ücretsiz müzik dinleme programı listemizde sizi bekliyor.


1 – MusicBee

Dünyanın en çok indirilen Windows müzik dinleme programları arasındaki MusicBee ile Windows Media Player yazılımınızda bulunan listelerinizi sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda iTunes ile de uyumlu olan bu yazılım, tamamen ücretsiz bir müzik çalar özelliği taşıyor.

MusicBee İndir


2 – AIMP

Siz de hem masaüstü hem de mobilde kullanabileceğiniz bir müzik dinleme programı arıyorsanız, AIMP tam da size göre. YouTube ile entegre bir şekilde çalışan bu uygulama, en iyi ücretsiz müzik dinleme programları arasındadır.

Uzaktan kontrol edilebilen bu uygulama, web tarayıcı üzerinde de çalışabiliyor. Ayrıca arkadaşlarınız ile karoeke yapmak istediğiniz eğlenceli akşamlarda AIMP programını kullanabilirsiniz.

AIMP Müzik Dinleme Programı İndir


3 – MediaMonkey : Windows Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

MediaMonkey programı Windows işletim sistemi ile sorunsuz çalışan bir müzik dinleme programıdır. Uygulama ile müzik ve video oynatabilir, albümler oluşturabilir, kitaplıklar hazırlayarak modunuza uygun şarkıların ard arda çalmasını sağlayabilirsiniz.

MediaMonkey İndir


4 –  VLC Media Player

VLC Media Player

Hemen herkesin film izlemek için kullandığı VLC Media Player, aynı zamanda oldukça kaliteli bir müzik dinleme programıdır. Siz de diğer uygulamalardan çok daha yüksek sesle dinlemek istediğiniz müzikleri VLC Media Player ile pürüzsüz dinleyebilirsiniz. Daha önce çektiğiniz videoları izleyebilir, film ya da dizileri kaliteli bir şekilde oynatabilirsiniz.

VLC Media Player İndir


5 – Music Maker Jam

5 – Music Maker Jam

Eğer sadece müzik dinlemek değil, müzik yaratmak da istiyorsanız, Music Maker Jam uygulamasını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hazırladığınız yeni müzikleri sevdikleriniz ile paylaşabilir ve sesinizi duyurabilirsiniz. 

Music Maker Jam ücretsiz müzik dinleme programı ile sevdiğiniz sanatçıların şarkılarını kesebilir, onlar ile düetler yapabilirsiniz. Sanat eserlerine remixler yapabilir ya da yalnızca size ait olan bir şarkı hazırlayabilirsiniz.

Music Maker Jam İndir


6 – Deezer : Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Deezer

Microsoft firması tarafından da desteklenen Deezer müzik dinleme programı ücretsiz yazılımlardan bir tanesidir. 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamadan kesintisiz hizmet almak için aylık 22.99 TL ödemeniz gerekiyor. Siz de ücretsiz versiyonunu indirerek bilgisayarınızdan müzik dinleme şansı yakalayabilirsiniz.

Deezer Windows İndir


7 – Spotify

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme programlarından biri de Spotify’dir. Spotify gerek kategorileri gerekse kullanıcı dostu tasarımı ile her yıl milyonlarca yeni kullanıcıya ulaşıyor. Reklamlı versiyonunu kullanmak tamamen ücretsizken, reklamsız versiyonu için aylık 26.99 TL ödemeniz gerekiyor.

Spotify Windows İndir


8 – Youtube Music : Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Youtube Music , ücretsiz müzik dinleme programı pc uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alan bir programdır. Youtube üzerinde yer alan tüm albümleri ve müzikleri bu uygulama içerisinde de kolayca bulabilirsiniz.

Son dönemin en popüler uygulamalarından olan Youtube Music, ücretsiz sürümü ile de büyük beğeni toplamaktadır. Youtube aslında bir web sitesidir ancak uygulaması da bulunmaktadır.

Hem web site üzerinden hem de uygulama üzerinden 100 milyondan fazla müziğe ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Youtube web sitesine giriş yaparak geniş seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Uygulamanın premium versiyonunu kullanırsanız Youtube arka planda çalışıyor olurken müziğiniz çalmaya devam edecektir. Uygulamanın aylık ücreti ise 13.99 TL olarak belirlenmiştir.

Windows İçin YouTube Music İndir


9 – TIDAL Music : En İyi Müzik Dinleme Programı PC

selective focus photo of black headset
TIDAL Music

TIDAL Music, içerisinde bulundurduğu remix, kolaj ve özgün müziklerle siz müzik severleri selamlıyor. 70 milyondan fazla müzik kataloğu ile ister modunuza özel bir oynatma listesini çalabilirsiniz. İsterseniz, yepyeni çıkmış müzikleri keşfedebilirsiniz. 1 aylık deneme sürümünün ardından aylık 9.99 TL karşılığında TIDAL Music ile kesintisiz eğlenceyi tadabilirsiniz.

Windows İçin TIDAL Music İndir


10 – Tuneln Radio ile Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

black 2-DIN head unit
Tuneln Radio

Ücretsiz şarkı dinleme programı arayanların keşfettiği şarkı dinleme programı Tuneln Radio ile müzik dinlemek çok eğlenceli. Microsoft resmi web adresinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile canlı maç yayını da yapılıyor.

BBC, FOX News Radio, CNN, NPR ve MSNBC gibi dünyanın büyük haber kanallarını da Tuneln Radio ile kesintisiz dinleme imkanı bulabilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

Tuneln Radio İndir


11 – SoundCloud : Ücretsiz En İyi Müzik İndirme Programı

SoundCloud

Diğer tüm Windows müzik dinleme programları için geçerli olduğu gibi SoundCloud da Microsoft web sayfasından indirilebilmektedir. Siz de hem canlı hem podcast hem de albüm şarkılarını ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Amatör sanatçılar ile tanışma şansını yakalayabilirsiniz.

SoundCloud İndir


12 – Audiomack : Ücretsiz Müzik İndirme Programı

Audiomack

Özgürce müzik dinleyebileceğiniz Windos müzik indirme programları arasındaki Audiomack, eğlenceli bir tasarıma sahip. Kolayca kullanabileceğiniz, zevkle seçimler yapabileceğiniz bu uygulama hem amatör hem de profesyonel sanatçıların müziklerini dinlemenizi sağlıyor.

Audiomack İndir


13 – Shazam

Shazam

Shazam for PC araması ile de bulabileceğiniz Shazam Windows sürümünü tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Televizyon şovları, radyo yayınları, podcast ve eğlenceli remixler ile Shazam, boş zamanlarınızı çok daha zevkli hale getiriyor.

Windows İçin Shazam İndir


14 – IDAGIO Music

flatlay photography of wireless headphones

Yalnızca klasik müzik tutkunlarına özel hazırlanmış olan bu müzik dinleme programı, kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Birbirinden güzel ve özel binlerce şarkı ile ruhunuzu doyurabileceksiniz. Siz de kültleşmiş ve yepyeni klasik müzik parçalarını bu programda bir arada bulabilirsiniz.

IDAGIO Music İndir  


C – Apple Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Apple Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Dünyanın en yüksek fiyatlı telefonlarını üreten Apple ücretsiz müzik dinleme programı alternatifleri ile de ön plana çıkıyor. Hem iOS uyumlu hem de diğer işletim sistemleri ile uyum sağlayan birçok müzik programı Apple ücretsiz müzik dinleme programı listemizde sizi bekliyor. İşte, en özel müzik dinleme programları.


1 – Apple Music

space gray iPhone X with box
Apple Music

Ücretsiz müzik dinleme programı iphone aramalarında ilk karşınıza çıkan seçenek elbette ki Apple Music olacaktır. Fakat Apple Music müzik dinleme uygulaması, yalnızca ilk 3 aylık kullanımlar için ücretsiz kullanım imkanı sağlıyor. Apple Music hesabınızı aktif ettikten 3 ay sonra aylık olarak Premium ücreti ödemeniz bekleniyor.

Apple Music de tıpkı Dezeer ve Spotify gibi milyonlarca şarkı ve albümü bünyesinde barındırıyor. Uygulamanın aylık ücreti ise 13.99 TL olarak tahsis ediliyor.

Apple Music Giriş Yap


2 – Deezer Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Deezer Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

İçerisindeki 53 milyon farklı şarkı ile ruhunuzu besleyecek olan bu program, dünyanın en çok indirilen ücretsiz müzik dinleme programı olmayı başardı. Apple ücretsiz müzik dinleme programları arasına özel bir yere sahip olan uygulama, cihazınız üzerinde de küçük bir alan kaplıyor.

Siz de bu özel müzik programı ile modunuza uygun parçalar dinleyebilirsiniz. İlk 3 ay ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Deezer uygulaması 4. aydan itibaren aylık 17.99 TL fiyatındadır.

Deezer Ücretsiz Müzik Dinleme Programı İndir


3 – Spotify

Spotify

Apple kullanıcılarının en çok sevdiği müzik dinleme programı olan Spotify, Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip. Ücretsiz versiyonu ile de kullanabileceğiniz bu uygulamanın aylık fiyatı 29.99 TL. Her ay bu ücreti ödeyen kişiler için ise albüm oluşturma, öne çıkan müzikleri dinleme, yeni sanatçıları keşfetme ve remixleri dinleme imkanı sunuluyor.

Spotify İndir 


4 – TIDAL Music

selective focus photo of black headset
TIDAL

TIDAL Music, kaliteli ses beklentisi olanlar için özel olarak üretilmiş bir müzik uygulamasıdır. Müzik dinleme programı listelerinde mutlaka yer alan TIDAL Music, aynı zamanda bazı videoları da bünyesinde barındırıyor.

TIDAL Premium da bazı kampanya ve fırsatlar sayesinde aylık yalnızca 1 TL ücret talep edebiliyor. Eğer mp3 audio özelliğinden yararlanmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Apple İçin TIDAL Music İndir


5 – Audiomack : İphone Müzik Uygulaması Ücretsiz

Audiomack

Ücretsiz müzik dinleme programı iPhone cihazlar için büyük bir öneme sahiptir. Audiomack, hem Windows hem de iTunes uyumlu bir yazılım olması nedeniyle çok seviliyor.

Üstelik YouTube kanallarında oluşturduğunuz kitaplık ve koleksiyonları da Audiomack üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Uygulamaya uzaktan erişim sağlayarak, kaldığınız müzikten devam etme şansına sahipsiniz.

Audiomack İndir


6 – SoundCloud : Amatör Sanatçılara Ait Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

SoundCloud

Ücretsiz müzik dinleme programı listelerindeki en özel uygulamalardan biri de SoundCloud ‘dur. Sahip olduğu eşsiz arşivine her gün yepyeni parçalar ekleyen uygulamada sadece müzik dinlemiyorsunuz.

Canlı yayınlar, radyo yayınları, en iyi remix müzikleri ve videolar ile oldukça zengin bir kitaplığa sahip olan SoundCloud uygulamasında sosyal bir etkileşim de söz konusu.

Yeni sanatçıları da keşfedebileceğiniz bu uygulama ile hem müzik dinleyebilir hem de yeni sanatçıların yükselmesini sağlayacak yorumlarda bulunabilirsiniz.

SoundCloud İndir


7 – IDAGIO : Music Ücretsiz Klasik Müzik Dinleme Programı

flatlay photography of wireless headphones
IDAGIO

IOS uyumlu müzik dinleme programları arasında yerini alan IDAGIO, yalnızca klasik müzik parçaları barındırıyor. Eğer siz de bir klasik müzik tutkunu iseniz, bu uygulamada hem yeni hem eski şarkıları bir arada bulabilirsiniz.

Müzik dinlerken modunuza uygun klasik müzik parçalarını listeleyebilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz.

Ücretsiz IDAGIO İndir


8 – Shazam

Shazam

Apple ücretsiz müzik dinleme programı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de Shazam uygulamasıdır. Uygulamaya dinlettiğiniz müziği anında bularak size tüm şarkıyı hatta albümü sunan Shazam uygulaması, diğer müzik dinleme programları arasından ayrılıyor.

Shazam ile hem yaşadığınız ülkede hem de dünyada ünlü olmuş yeni grup ve sanatçıları da keşfetme şansı bulabiliyorsunuz.  

Apple İçin Shazam İndir


D – Mac Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

silver iMac turned on

Yüksek özellikli bilgisayar sistemleri ile önplana çıkan Mac marka bilgisayarlar hem tasarımcıların hem de mühendislerin en çok tercih ettikleri arasında yerini alıyor. 

Mac ücretsiz müzik dinleme programı altrnatifleri ise size çalışırken kaliteli müzik dinleme imkanı sunuyor. İşte, Mac ücretsiz müzik dinleme programı alternatifleriniz.


1 – Vox : Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Vox : Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Mac bilgisayarınız üzerinde hem yer kaplamayana hem de çok hafif bir uygulama arıyorsanız, Vox tam da size göre. Uygulama tamamen ücretsiz olup, dinlediğiniz şarkı üzerinde ses ayarları yapma imkanı da sunuyor. Böylece dinlediğiniz müziğin bas ayarlarını, tizliğini veya farklı modlarda çalmasını sağlayabilirsiniz.

Vox İndir


2 – VLC Media Player

VLC Media Player

Mac ücretsiz müzik dinleme programı listesinin vazgeçilmezlerinden biri de VLC Media Player programıdır. VLC Media Player uzun bir süredir hem video hem de müzik çalma imkanı sunuyor.

Siz de istediğiniz müzik ya da videoları kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Kitaplıklar oluşturarak modunuza uygun şarkılar ile gününüzü renklendirebilirsiniz.

Mac İçin VLC Media Player İndir


3 – Soundnode

Soundnode

SoundCloud uygulaması ile entegre bir şekilde çalışan Soundnode, Mac bilgisayarınız üzerinden müzik dinlemenizi sağlıyor. Yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı bir arada bulabileceğiniz uygulamada canlı radyo yayınları ve podcast’ler de yer alıyor. Siz de yeni ses ve yetenekleri keşfetmek istiyorsanız, masaüstü olarak kullanılabilen bu Mac müzik dinleme programı ile tanışmalısınız.

Soundnode İndir


4 – Wondershare TunesGo

Wondershare TunesGo

Mac bilgisayarınız üzerinden çevrim içi bir şekilde müzik dinlemenizi sağlayan Wondershare TunesGo ile müzik paylaşımı da yapabilirsiniz. En iyi ücretsiz müzik indirme programı Mac listelerinde dee yerini alan bu uygulama ile istediğiniz kadar indirme işlemi yapabiliyorsunuz. Sanatçı olarak uygulamada yerinizi alabilir ya da yeni sanatçıları keşfedebilirsiniz.

Wondershare TunesGo İndir


5 – Spotify

Spotify

Spotify for Mac araması ile de ulaşabileceğiniz bu uygulama, dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme programı olmayı başarıyor. Hem ücretli hem de ücretsiz üyelik seçenekleri sunan bu uygulama ile dünyanın en ünlü sanatçılarının en yeni parçalarını ilk siz izleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek.

Spotify Mac İndir


6 – Deezer : Mac ile Uyumlu Ücretsiz Müzik Dinleme Programı

Deezer

Deezer, Mac bilgisayarınız ile hem masaüstünde hem de mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Siz de ilk 3 ay ücretsiz, sonraki aylar 17.99 TL karşılığında bu uygulamada yer alan 53 milyondan fazla müziğe ulaşabilirsiniz.

Uygulama ile modunuza uygun müzikleri bir arada bulabilirsiniz. Daha önce kaydettiğiniz kitaplıkları tek tıkla çalabilirsiniz. Limitsiz yeni kitaplık oluşturabilirsiniz.

Mac ile uyumlu müzik uygulamaları arasındaki Deezer ile yepyeni bir dünyaya girebilirsiniz. Müzik, video, radyo ve canlı yayınlar ile kendinize keyifli çalışma alanları oluşturabilirsiniz. Yüzbinlerden daha çok müziği bir arada bulabilirsiniz.

Mac İçin Deezer İndir


7 – Tuneln Radio : Ücretsiz Radyo Dinleme Programı

black 2-DIN head unit
Tuneln Radio

Dünya çapında radyo kanallarını tek bir uygulamada bulmanızı sağlayan Tuneln Radio da bir tür ücretsiz müzik dinleme programı niteliği taşıyor.

Yayınlandığı ilk günlerde öncelikli olarak bir radyo sağlayıcı olan bu uygulama, şimdilerde canlı yayınlar, podcastlar, haber kanalları ve spor kanalları içeren önemli bir uygulama olmayı başarmıştır.

Siz de Tuneln ile radyo dinlemenin yanı sıra kendinize özel çalma listesi oluşturabilirsiniz.

Tuneln Radio İndir


8 – Audiomack For Mac

Audiomack For Mac

Windows ücretsiz müzik dinleme porgramı listesinde de yer alan Audiomack, hem hızlı hem de kullanışlıdır. Kitaplığınızdaki müzikleri YouTube kitaplıklarınız ile bir araya getiren bu uygulama ile hem bilgisayarınızdaki hem de internetteki çalma listelerini dinleyebilirsiniz. 

Mac ile uyumlu müzik programlardan biri olan Audiomack, basit tasarımı ile herkesin kolayca kullanabilmesini sağlıyor. Siz de yepyeni müziklerin bilgisayarınızda yer almasını istiyorsanız, Audiomack ile tanışmalısınız.

Mac İçin Audiomack İndir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!