featured

Netflix Üyelik Nasıl Yapılır | Netflix Aylık Ödeme Ne Kadar? Netflix Üyeliği Kaç Kişi Kullanabilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix üyelik nasıl yapılır? Boş zamanları keyifli geçirmek amacıyla ihtiyaç duyduğumuz Netflix yabancı ve yerli yüzlerce dizi- filmi izlememizi sağlıyor. Ancak Netflix’i bu denli konforlu kullanabilmek için ise öncesinde üyelik oluşturmak gerekiyor. Birbirinden farklı paket içeriğine sahip Netflix’te seçilen pakete göre ücret ve kullanımda değişiklikler görülüyor. Peki, Netflix aylık ödeme ne kadar? Netflix üyelik nasıl yapılır?

Netflix Üyelik Nasıl Yapılır? Netflix Türkiye Üyelik Avantajları Nelerdir?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Bu soruya yanıt vermeden önce bu platformun avantajlarının ne olduğundan kısaca bahsedelim. Netflix üyelik işlemleri sonrası sahip olabileceğiniz avantajlar şunlardır;

Netflix’te yerli ve yabancı çok sayıda film ile dizi izleme fırsatı bulabilirsiniz.Üyelik sonrasında yalnızca bilgisayar ya da TV’lerden değil IOS ve Android uyumlu cihazlar üzerinden de film izleyebilirsiniz.Netflix’te bir dizi ya da film izlerken durdurabilir, farklı ya da aynı cihazdan günler sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.İnternet hızı 25 megabit olan kişiler, Netflix üzerindeki tüm film ve dizileri donmadan izleyebilecektir.Az internet tükettiği bilinen Netflix ortalama 2 saat izlemek için 800 mb internet harcamaktadır.Netflix hesap ayarları bölümüne girildiğinde alt yazı, çözünürlük, Playback gibi ayarlarda düzenlemeler yapılabilecektir.

1- Netflix Üyelik Ücretleri 2021 Ne Kadar? Netflix Üyelik Fiyatları Aylık mı?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Netflix üzerinden film ve dizi izlemek için üyelik sonrasında belirli bir ücret ödemeniz gerekecektir. Netflix üyelik ücretleri 2021 yılı itibariyle güncellenerek, değişim yaşamıştır. Netfix üyelik fiyatları temelde 3 farklı kategoride kullanıcıya sunulmaktadır.  Netflix üyelik nasıl yapılır konusu öncesinde 3 paket seçimi mümkündür;

Temel paket 26.99 iken bu paket ile sabit çözünürlük ve tek cihaz kullanımı mümkün olabilecektir.Standart paket iki cihaz ve HD çözünürlüğü içermekte olup 40.99 TL’dir.Özel paket ile dört cihaz ve HD ya da UHD çözünürlüğün tercih edilebilmesi mümkündür. Özel paket ücreti ise 54.99 TL’dir.

Netflix ücretleri aylık olarak peşinen ödenmektedir. Kısaca kişiler, üyelik oluşturduktan sonra ücret otomatik olarak hesaptan çekilmektedir. Netflix üyelik nasıl yapılır konusunda verilebilecek bir diğer bilgi ise, taahhütlü olmadığıdır. Kişi dilediği zaman Netflix üyeliğini bırakabilecektir.

2- Netflix 1 Ay Ücretsiz Kalktı mı? Netflix Nasıl Ücretsiz Kullanılır?

Peki, Netflix 1 ay ücretsiz kalktı mı? Netflix üyelik nasıl yapılır kısmı ilk 1 ay için ücretsiz olarak yapılabiliyordu. Türkiye’de yeni bir platform olan Netflix adını duyurabilmek için ilk etapta bir kampanya başlatmıştı.

Tamamen yeni bir platform olması sebebiyle yapılan 1 aylık ücretsiz üyelik işlemi, geçtiğimiz yıl bitimiyle sonlandı. Netflix nasıl ücretsiz kullanılır? Netflix 1 ay üyelik kampanyasının da bitimiyle birlikte ücretsiz olarak kullanılamayacaktır. Ücretsiz kullanmak için ancak bir kişinin üyelik bilgilerinin bilinmesi ve bu bilgiler üzerinden giriş yapılması gerekecektir.

3- Netflix Üyeliği Kaç Kişi Kullanabilir? Netflix Çoklu Üyelik Nasıl Yapılır?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Bu soru kadar merak edilen bir diğer konu Netflix üyeliği kaç kişi kullanabilir konusudur. Birçok kişi Özel paket üyeliği açarak, birlikte kullanmaktadır. Böylece paket içeriği de çok daha uygun fiyatlara denk gelecektir. Özel paket HD ya da UHD çözünürlük ile izlenebilecektir. Özel paket üyeliği, 4 kişi tarafından kullanılabilecektir. Netflix çoklu üyelik için önce bir kişinin üye olması gerekecektir. Daha sonra ise hesap ayarlarından 4 farklı profil açılarak, 4 kişinin kullanması sağlanabilecektir.

4- Netflix Üyelik Açma Hemen Olur mu? Kapatılan Netflix Üyelik Yenileme Mümkün mü?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Netflix üyelik açma işlemi sonrasında, hesap hemen kullanılmaya başlayabilecektir. Üyelik için kişinin Netflix sitesine giriş yaparak e-posta adresini girmesi ve ‘’Başlayın’’ kısmını tuşlaması gerekecektir. 3 adımı tamamladıktan sonra kişi banka ya da kredi kartı ile ödeme yaparak üyeliğini tamamlayabilir.

Netflix üyelik nasıl yapılır konusu bu kadar kolaydır. Netflix üyelik ücretini hesabınızdan aldıktan sonra, hesabı direkt olarak kullanmanıza izin verecektir. Üyelik işlemi sonrasında direkt olarak film dizi izlemeye başlayabilirsiniz.

YouTube video

Netflix üyelik yenileme işlemi için ise öncelikle var olan kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmalısınız. Daha sonra üyeliği yeniden başlat butonuna tıklayarak, hesabınızı yeniden aktive edebilirsiniz. Yenileme işlemi sonrasında hesap hemen kullanılabilir hale gelecektir.

5- Netflix Üye Girişi Nasıl Yapılır? Netflix Üyelik İptali Mümkün mü?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Netflix üye girişi için internet sayfasına girilmesi ve oturum aç denilmesi yeterlidir. Kullanıcı adı ve şifre ile kolayca giriş yapılabilecektir. Netflix size keyif vermediyse dilediğiniz zaman bu platformdan ayrılabilmeniz ve üyelik iptali yapabilmeniz mümkündür. Netflix üyelik iptali için öncelikle kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmalısınız.

Daha sonra hesabınız bölümüne giriş yaparak, ‘’Üyelik ve Ödemeler’’ bölümüne tıklamalısınız. Buradan ‘’Üyeliği iptal et’’ diyerek, üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Üyeliği iptal ettikten sonra, hesabınızı tekrar kullanmanız mümkün olmayacaktır. Eğer çoklu profil olarak Netflix izliyorsanız, üyelik iptali sonrası hiçbir profilin hesabı kullanması söz konusu olamayacaktır.

6- Telefondan Netflix Üyelik İptal Etme Sonrası Ödeme Yapılıyor mu?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Telefondan ya da bilgisayardan üyelik iptal etme sonrası ödeme yapılmasına gerek yoktur. Çünkü Netflix aylık ödemeyi önceden kesinti yaparak almaktadır. Bu platformda belirli bir süre taahhüt söz konusu da olmadığı için üyeliği iptal ettirdikten sonra ödeme talep edilmeyecektir.

7- Netflix Üyelik Nasıl Yapılır? Netflix Üyelik İptali Para İadesi Yapılıyor mu?

Netflix üyelik nasıl yapılır? Netflix normal şartlarda üyelik iptali sonrasında para iadesi yapmayacaktır. Bu nedenle, kişilerin ay bitimi yeni bir kesinti yapılmadan hemen önce üyeliğini iptal ettirmesi gerekecektir. Netflix ile yıl bazında DVD, Blu-ray disk aldıysanız bunun ödemesini alabilirsiniz. Bu ödemeleri ise Netflix üyelik iptal etme sonrası ortalama 7 gün içerisinde iade alabilirsiniz. İade edilen miktar kesinti yapılan banka ya da kredi kartınıza iade edilmektedir. Dünyada en çok izlenen filmler için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!