featured

Ödüllere Doymayan Dizi Impeachment: American Crime Story

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

American Horror Story’e benzeyen bir yapısı bulunan American Crime Story her sezonu birbirinden gizemli ve heyecanlı olayları barındırıyor. İlk kez 2016 yılında seyircisiyle buluşan dizinin birinci sezonunda OJ Simpson cinayeti üzerinde durulmuştu. 9 tane Primetime Emmy ödülü ile birlikte BAFTA, PGA, AFI ve Golden Glbe gibi pek çok organizasyondan eli boş dönmeyen American Crime Story dizisinin ikinci sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı.

American Crime Story Yeni Sezonunda Bill Clinton Konu Ediliyor

Dizinin ikinci sezonunda modanın dev isimlerinden biri olan Gianni Versace’nin cinayeti üzerine odaklanılmıştı. Sevilen dizinin üçüncü sezonu ise 7 Eylül’de izleyenleriyle buluştu. Yapımcılığını Ryan Murphy’nin yaptığı American Crime Story üçüncü sezonunda dikkatleri üzerine çeken ve çok tanınan bir isim yer alıyor: ABD eski başkanı Bill Clinton.

Clincton-Lewinsky İlişkisi Ortaya Çıkınca Neler Oluyor?

Son projesi olan Lisey’s Story’de gördüğümüz Clive Owen, Bill Clinton’ı canlandıracak. Üçüncü sezonda Beyaz Saray’da çalışan Monica Lewinsky ile Bill Clinton’ın ilişki yaşadıklarının duyulması ve sonrasında yaşananlar dikkat çekici bir biçimde anlatılıyor. Tam adı Impeachment: American Crime Story olan dizide Monica Lewinsky rolünü Booksmart ve Lady Bird filmlerinden tanıdığımız Beanie Feldstein üstleniyor.

Ryan Murphy’nin dizilerinde sık sık gördüğümüz Sarah Paulson da skandalın yapıtaşlarından biri olan eski Beyaz Saray çalışanı Linda Tripp’i canlandırıyor. Daha önce Nurse Jackie ve The Sopranos dizileriyle tanınıp sevilen oyuncu Edie Falco’yu da Hillary Clinton’ı canlandırırken görüyoruz.

Dizinin Senaryosu Jeffrey Toobin Romanından Uyarlanıyor

Senaristliğini Sarah Burgess’in üstelendiği Impeachment: American Crime Story dizisi, Jeffrey Toobin’in çok satan eseri “A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President” dan uyarlanıyor. Birinci sezonu da yazar Jeffrey Toobin’in kaleme aldığı “The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson” isimli eserden uyarlanmıştı.

Impeachment: American Crime Story dizisinin heyecan dolu üçüncü sezonu 7 Eylül’de Foxcrime kanalında yayınlanmaya başlandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!