featured

Ödüllü Film ‘Kapan’ 13 Kasım’da Vizyona Giriyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seyid Çolak imzası taşıyan ve dünya prömiyerini 41. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde yapan ‘Kapan’ filmi övgüleri topladı. Daha öncede yarıştığı farklı film festivallerinden ‘en iyi film’ ve ‘en iyi yönetmen’ ödüllerini de alan film, 13 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanıyor.

Filmin Konusu: Adada Balıkçılık Yapan Beş Arkadaş

YouTube video

Kapan filminin başrolünde Münibe Millet, Serkan Altıntaş, Onur Dilber ve Sami Aksu bulunuyor. Filmin konusunu ise bir adada balıkçılık yapmakta olan beş arkadaştan bir tanesinin kaybolması; ortaya bir kurun çıkması oluşturuyor.

‘Kapan’ Ödülleri Topladı

Seyid Çolak’ın ilk uzun merajlı filmi olan Kapan filminde dram ve gerilim türleri harmanlanarak seyircilere sunuluyor. 3. Uluslararası Nepal Film Festivali’nde ‘en iyi film’ ödülü alan film, 5. Uluslararası Saidia Film Festivali’nde de ‘en iyi film’ ödülüne layık görüldü. Bu film sayesinde yönetmen 9. Uluslararası Malatya Film Festivali’nde ‘en iyi yönetmen’ ödülünü de aldı.

Kapan filmi, filmin müziklerini yapan Ali Saran’a da ‘en iyi müzik’ ödülünü getirdi. 7. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne de katılan film ‘en iyi yönetmen’ ve ‘en iyi yardımcı erkek oyuncu’ ödüllerine layık görüldü. Kapan filmi ayrıca ‘FİYAB en iyi yapımcı’, ‘Elia Kazan Jüri Özel Ödülü2, ‘En iyi erkek Oyuncu’ ödüllerini de aldı. Zürafa Film ile Seyid Çolak’ın yapımcılığını üstlendiği Kapan, Başka Sinema tarafından dağıtıma sunulacak ve vizyona girecek.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!