featured

Ofis Stilinde Yeni 4 Kadın Giyim Modası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün sizlerle hemen hepimizi etkileyen bir konudan bahsedeceğiz. Ofis şıklığı 2018 ve ofis şıklığı 2019 aramalarının çoğaldığı günümüzde ofis giyim erkek ve ofis giyim kadın modası oldukça söz konusu olmayı başardı. Bu doğrultuda Mango kadın takım elbise üretmede hızlanırken; ofis giyim kombinleri de vitrinleri süslemeye devam etti. Hatta ofis giyim online satış rakamları günden güne artış gösterdi. Haydi birlikte, ofis giyim kadın modasına bir göz atalım. 

Ofis Stilinde Yeni 4 Kadın Giyim Modası

Hemen her gün evimizden çok zaman geçirdiğimiz ofisimizde kendimizi mutlu hissetmek isteriz. Biz kadınlar olarak kendimizi mutlu etmenin ofis içerisinde iki yolu vardır: Başarılı olmak ve güzel görünmek. Eğer giydiğimiz giysiler içerisinde kendimizi çok güzel ve bakımlı hissediyorsak, bu bizi motive eden bir durum olur. Çünkü çalışma hayatı günlük yaşamınızın önemli bir parçasını oluşturur.

Hem çalıştığımız ortamın hem de yaptığımız işin koşullarına uygun giyinmek bizi zorlayabilir. Tüm gün boyu kendinizi iyi hissedeceğiniz, kişiliğinize uygun kıyafetler içinde bulunmayı elbette ki istersiniz. Ofis stili kadın kıyafetleri genel olarak klasik tarzlarda önerilir. Fakat yaptığınız işin konusuna göre ofiste Jean ile bile şıklığı yakalayabilirsiniz. 

1 – Ofiste Feminen Bir Görüntü

Ofiste rahatlıkla elbise tercih edebilirsiniz. Dar dizde biten bir elbiseyi blazer bir ceketle kombine etmek şıklığınıza şıklık katacaktır. Renk olarak siyah tercih etmek otoriteyi temsil eder. Fakat siyahın ağırlığında ezilmek istemiyorsanız, temiz ve dinamik görüntü için pastel tonları ya da bu senenin modası olan mavi tonları alternatiflerinizin arasında olabilir.

Çalışma ortamınız çok da resmi değilse yine dizde biten ya da bilekle diz arasında biten desenli elbiselerle kendinizi rahat hissedeceğiniz feminen bir görüntü elde edebilirsiniz. Ofis ve iş alanınıza göre seçeceğiniz renklerdeki uzun elbise modelleri de iş yerinizde şık olmanızı sağlayacaktır. 

Eğer uzun etek sizin tarzınız değilse kısa elbise modelleri arasından yine iş alanınıza uygun şekilde tercih edebilirsiniz. Bu konuda iş koşullarınız ve çalışma ortamınızın rahatlığı elbise seçiminizi etkileyecektir. 

2 – Jean İle Ofis Şıklığı

giyim kombinleri kadın için kafa karıştırıcı olsa da denim kumaşın her renkle uyumlu olması avantajını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pantolonunuzu şık bir gömlek ya da ofis bluz modelleri ile kombine edebilir, blazer ceket ile resmileştirebilirsiniz. Ayakkabı seçimini stilettodan yana kullanırsanız mükemmel olur. Ancak iş yerinde geçireceğiniz uzun saatleri göz önünde bulundurarak stilettonuzu küçük topukludan yana kullanabilirsiniz. Bu da mı olmadı şık bir babet de kıyafetinizle uyum sağlayacaktır.

3 – Ofis İçi Etek Kombin Keyfi

Ofis kadını denince akla kalem etek ve beyaz gömlek ikilisi gelir. Kalem eteği vücudunuza yakıştırıyor ve rahatınızdan ödün vermek zorunda kalsanız bile vazgeçemiyorsanız güzel bir tercihtir. Hatta geçmişe bakılırsa yeni sezonda asimetrik kesim kalem etek modelleri ve salaş gömlek modelleri bir arada kullanılabilmektedir. Eğer kalem etek konusunda kararlıysanız ve yeni bir kalem etek modeli arıyorsanız mutaka moda evlerini gezmelisiniz. Zira, kadın ofis giyim modasında kalem etek vazgeçilmezler arasında. 

Kalem etek tarzınız yansıtmıyor ise kalem etek havasındaki dar kısa elbiseniz sizi şık bir görünüme kavuşturabilir.

Eğer dar elbise modelleri içerisinde rahat hissetmiyorsanız, salaş uzun eteğinizin altına giyeceğiniz çizme ya da rahat botlarınızla şık ve tarz bir görüntü yakalayabilirsiniz. 

4 – Ofis Stili Kıyafetlerin Kraliçesi Pantolonlar

Pantolonlar size hem hareket kolaylığı sağlar hem de istendiği takdirde sizi ciddi bir görüntüye büründürür. Pantolon, gömlek ve blazer ceket üçlüsünü topuklu bir ayakkabı ile birleştirmek klasik ama etkili bir yöntemdir. Bu senenin modası bol pantolonları ister uzun ister bilekte biten paça boyu ile kullanabilirsiniz. Üzerine şık bir bluz sizi istediğiniz resmiyete kavuşturacaktır. Dikkat edin bu rahatlık alışkanlık yapabilir.

Özellikle uzun paça boyunu dolgu topuk bir ayakkabı ile kombine edebilirsiniz. Bu size uzun bir boy ve gün boyu rahatlık sağlayacaktır. Ofis stili kadın için önemlidir. Uzun saatlerinizi geçirdiğiniz iş ortamında hem rahat hem de şık olmak istemekte çok haklısınız. Klasik parçaları tarzınız olan parçalarla birleştirerek (bu tercihinizi ayakkabı ya da takıdan yana yapabilirsiniz)kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!