featured

Okurken Bile Kalbiniz Hoplayacak! İşte Kalbinizi Yerinden Fırlatacak Durumlar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı durumlar var ki; ya acıdan, ya heyecandan ya da iç güdülerinizden dolayı kalbiniz yerinden fırlayacak noktaya gelir! İşte o enteresan durumlar!

Okurken Bile Kalbiniz Hoplayacak! İşte Kalbinizi Yerinden Fırlatacak Durumlar!

İnsan hayatı gizemlerle doludur; hayatımız boyunca başımıza her an ne geleceğini bilmeden yaşarız. Hatta öyle anlar yaşarız ki; bazen acıdan bazen mutluluktan bazen de iç güdülerimizden dolayı kalbimiz yerinden çıkacak gibi olur.

İşte okurken bile kalbinizin yerinden fırlayacağı o birbirinden ilginç durumlar;

2/10

Ayak Serçe Parmağını Kapıya Vurmak

Ayak Serçe Parmağını Kapıya Vurmak

Her insanın bir kez dahi olsa hayatında başına gelen olaylardan birisidir. Yapısı gereği oldukça küçük ve narin olan ayak serçe parmağınızı hiç beklemediğiniz bir anda kapıya ya da mobilyaların köşelerine vurmanızın acısının tarifsiz olduğunu söyleyebiliriz.

Ayak serçe parmağınızı çarptığınızda kalbinizin duracağını ve hatta ayak serçe parmağınızın öyle olmasa da kırıldığını hissedebilirsiniz.

3/10

Beklenmedik Bir Anda Evlenme Teklifi Almak

Beklenmedik Bir Anda Evlenme Teklifi Almak

Her genç kızın en büyük hayallerinden birisi de sevdiği adamdan evlenme teklifi almaktır. Hiç beklemediğiniz bir anda aldığınız evlenme teklifi ile sevinçten havalara uçacağınız gibi aynı zamanda kalp atışlarınızın hızına da yetişemeyebilirsiniz.

4/10

Dirseğinizi Bir Yere Çarpmak

Dirseğinizi Bir Yere Çarpmak

Hayatta belki de en dayanılmaz acılardan birisi de dirsek acısıdır. Bazen bir anlık dikkatsizlik ya da kaza ile dirseğimizi bir yere vurduğumuzda “damar damar üzerine geldi” deriz. Bu acı, normal bir vurma acısı olmamakla birlikte o an adeta damarlarımızın çekildiğini hissederiz ve bu his oldukça kalbinizi yerinden fırlatacak bir durumdur.

5/10

Evde Tanımadığınız Biri İle Karşı Karşıya Gelmek

Evde Tanımadığınız Biri İle Karşı Karşıya Gelmek

Eve giren hırsız, herkesin korkulu rüyasıdır. Gecenin bir yarısı uyandınız ya da yatmak için yatağınıza yol almaya başladınız. Tam da bu sırada hiç tanımadığınız birisi karşınıza çıktı. Belki de o an hayatınızın en korku dolu anlarından birisi olacaktır. O an nefes alışınız ile kalbiniz, sanki yerinden çıkacakmışçasına hızlı atmaya başlar.

6/10

Kirpik Kıvırma Aparatı İle Kirpiklerinizi Kesmek

Kirpik Kıvırma Aparatı İle Kirpiklerinizi Kesmek

Birçok kadının hacimli ve alımlı kirpik görünüme kavuşması için başvurduğu aparatlardan birisi de kirpik kıvırma aparatıdır. Ancak bu aparat, son derece dikkatli ve özenli kullanılmalıdır. Aksi halde kirpiklerinizi kıvırmaya çalışırken kirpiklerinizi kesebilir ve büyük bir hezimet yaşayabilirsiniz.

7/10

Saçlarınızı Boyatırken Saçlarınızın Yandığını Görmek

Saçlarınızı Boyatırken Saçlarınızın Yandığını Görmek

Saçlar, özellikle kadınların fiziksel görünüşünü büyük oranda değiştirdiğinden en çok önem verdiği unsurların başında gelir. Ancak gözünüz gibi baktığınız saçlarınızı boyatıyorsanız her an her şeyle karşılaşabilirsiniz. Eğer oksijeni fazla kaçırdıysanız saçlarınızın beklediğinizden çok farklı bir renge bürünmesi diğer bir tabirle saçlarınızın yanması hüsrana uğrayacağınız olaylardan birisidir.

8/10

Düğününüz Var, Son Anda Özenle Yapılmış Saçlarınız Bozuldu!

Düğününüz Var, Son Anda Özenle Yapılmış Saçlarınız Bozuldu!

Bir gelinin kuaförün elinden yeni çıkmış olan yapılı saçları, en az gelinliği kadar önem verdiği detaylardan birisidir. Peki ya düğün gününüze düğüne sadece dakikalar kala bir şeylerin ters gittiğini ve saçlarınızın tamamen bozulduğunu haya edin! “Aman Allah’ım kalbim yerinden fırlar” dediğinizi duyar gibiyiz.

9/10

Acı Biber Doğradıktan Sonra Elinizi Gözünüze Sürmek

Acı Biber Doğradıktan Sonra Elinizi Gözünüze Sürmek

Acı biberi doğrayıp acı biber doğradığını unutarak ellerini yüzüne ve gözlerine süren kişilerin sayısı oldukça fazladır. Biberin acı hissinin özellikle gözlerle temas etmesi son derece dayanılmaz acılardan birisidir. Ciddi bir can acısı oluşturan doğradığınız acı biber, gözlerinizi dayanılmaz bir şekilde yakar hatta kalbinizi adeta yerinden fırlatır.

10/10

Ölüm Haberi Almak

Ölüm Haberi Almak

Şüphesiz ki; her insanın aldığı yıkım haberlerinin başında ölüm haberleri gelir. Sevdiğiniz bir arkadaşınızın, aile üyenizin ya da akrabalarınızdan birisinin ölüm haberini almak elbette tarifsiz bir acıdır. Acınızı iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bu gibi durumlarda kalbinize söz geçirmek de son derece zor olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!