featured

Okuyunca Kanınız Çekilecek! Cinayetin Kan Donduran İlginç Detayları Çıkmaya Devam Ediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV’nin gündüz kuşağı programı “Fulya İle Umudun Olsun” programında geçtiğimiz hafta kan donduran bir cinayetin sır perdesi aralandı. 61 yaşında 40 tapusu olan emlak zengini Kerziban Keskin’in para uğruna vahşice katledildiği ekranlara yansırken detaylar tüm Türkiye’nin kanını dondurdu!

Suç ortaklarından birisi olduğu anlaşılan Rüstem B.’nin Fulya Öztürk’e itirafta bulunması ile birlikte cinayetin sır perdesi bir bir aralanmaya başladı. 6 kişinin göz altına alındığı soruşturmada katil zanlılarının her birisi farklı ifadeler vererek şaşırtmaya çalışsa da sonunda birbirlerini korumayı bırakıp birbirlerini ele vermeye başladılar!

Cinayetin baş zanlısı olduğu bilinen Hüsne D. ise adeta izleyenlerin kanını dondurdu. Cinayeti işleyiş şekli, caniliği ve cinayet sonrasında yaptıkları programda ayrıntıları ile ortaya çıkmaya başladı.

“Pişman Değilim!”

Yer tespiti ve ceset arama çalışmaları ardından birçok gözaltı oldu ve her bir zanlı saatlerce savcı karşısında hesap vermeye başladı. Kerziban Keskin’in arkadaşı olduğu bilinen ve cani kadının ifadelerine göre onu hastaneye götüren ve ona yoldaş olan Hüsne D. ‘nin aslında parası için ona tuzak kurduğu acı detaylarla ortaya çıktı!

Ceset arama işlemlerinden sonra savcı karşısına ve ardından da hâkim karşısına çıkarılan Hüsne D., savcı karşısında verdiği ifadeler ile de kan dondurmaya devam etti. Cani katil zanlısı ifadelerinde “Pişman değilim” diyerek bir kez daha “Pek artık!” dedirtti.

Cesedi 16 Parçaya Bölmüşler!

Cinayetin korkunç detayları arasında cesedin 16 parçaya bölündüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Hüsne D. ve suç ortakları olarak bilinen sevgilisi Ramazan, Rüstem B., Hüsne D.’nin arkadaşı Kader ve ne yazık ki 16 yaşındaki Recep’in içinde olduğu bu vahşet kanları dondurdu.

Katil zanlıların sorgusunda alınan ifadelere göre cesedin 16 parçaya bölündüğü ve poşetlere koyulduğu ortaya çıktı. Balta ve satır gibi kesici aletler ile cesedin vücut bütünlüğünü bozan Hüsne D. ve suç ortaklarının, 2 gün boyunca ceset parçalarını evde tuttuğu öğrenildi.

Cesedi Buzdolabında Saklamışlar!

YouTube video

Kerziban Keskin’in vahşice katledilen cansız bedeni 2 gün boyunca Hüsne D.’nin evinde 16 parçaya bölünerek bekledi. Cesedi saklayabilmek için tam 16 parçaya ayıran katil zanlıları, parçaları poşetlere koyarak 2 gün boyunca cesetle aynı evde yaşadı!

Fulya İle Umudum Olsun programının en son bölümünde ise çıkan bir detay Türkiye’yi bir kez daha şok etti. Katil zanlıları, cesedi parçaladıktan sonra 2 gün boyunca buzdolabında saklamışlar!

Ev, Ev Değil; Cephanelik! Her Zaman Hazırlıklıymış!

Polisin arama-inceleme çalışmaları yaptığı sırada Hüsne D.’nin evinden vahşete düşürecek detaylar çıktı. Evi adeta cephaneliğe çeviren katil zanlısı vahşi kadın Hüsne D.’nin evinden çok sayıda kelebek, bıçak, balta, keser ve satır gibi kesici-delici aletler çıktı!

Yapılan arama çalışmaları sırasında ortaya çıkan başka bir detay ise şaşırtmaya devam etti. Katil zanlısı Hüsne D., bir takım bıçakları televizyonun arkasında hazır olarak tutuyormuş!

Girdiği sorguda pişman olmadığını dile getiren vahşi katil zanlısı Hüsne D., cinayet sonrasında suç ortaklarından birinin çözülmesi durumunda ya da eğer o eve Kerziban Keskin’in kızı Hatice’yi o eve getirebilseydi o bıçakları ikinci bir cinayet için kullanacaktı!

Hüsne D.’nin evinden şaşırtıcı detaylardan diğeri ise evden çıkan bir poşet muska! Kendisini büyücü olarak tanıtan Hüsne D., bu yoldan da para kazanmaya çalışmış. Evden çıkan muska poşetinin içinde ise çok sayıda muska ve saç telleri bulundu.

Cesedi 18 Saat Boyunca Yakıp, 8 Çuvala Koyup, Metre Derinliğe Gömdüler!

YouTube video

Kerziban Keskin’in cesedinin arama çalışmaları tamamlandı ve katil zanlısı Hüsne D.’nin gösterdiği yerde Kerziban Keskin’in kemiklerine ulaşıldı. Detaylar ise bir kez daha “Yok artık!” dedirtti.

Kerziban Keskin’i evde iple boğarak öldüren Hüsne D., yetmedi bir de cansız bedene türlü türlü işkence yaptı! Kesti, doğradı, evde yakmaya çalıştı, yetmedi arazide yaktılar!

Arama çalışmaları sonrasında Kerziban Keskin’in kemikleri kömürleşmiş ve adeta un haline gelmiş şekilde bulundu. Katil zanlıları; cesedi evin banyosunda yakmaya çalışmış ancak yakamayınca cesedi gömdükleri araziye getirip tam 18 saat boyunca yakmışlar. Yanan cesedi ise 8 çuvala koyarak, 2 metre derinliğe gömdüler!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!