featured

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekimi Uygulamaları? Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşın ilerlemesi, çevresel etmenler, genetik yapı gibi çeşitli nedenlerden dolayı özellikle erkeklerde saç kaybı ve kellik problemleri meydana gelebilir. Günümüzde kadınlarda da çok sık rastlanan saç seyrelmesi durumlarında en etkili ve güvenilir yöntem, saç ekimi işlemleridir. Saç ekimi, kişilerin kendi vücutlarından kol, bacak, sırt, ense gibi bölgelerinden alınan kıl köklerinin dökülme problemi bulunan yerlere ekilmesi işlemidir. Saç ekimi işlemlerinde amaç, kişilerin saçlarının hiç dökülmemiş gibi doğal bir görünüm elde etmesini sağlamaktır.

Estetik Cerrahı Hüseyin Kandulu Kimdir? 

Op. Dr. Hüseyin Kandulu – Saç Ekimi

Hüseyin Kandulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuş ve üniversite eğitimine kadar Lefkoşa şehrinde yaşamıştır. Tıp fakültesinde eğitim görmek için Türkiye’ye gelen Hüseyin Kandulu, 6 senelik genel tıp eğitimini tamamladıktan sonra ilgisini en çok çekmekte olan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını tamamlayıp  Op. Dr. ünvanını almıştır. Estetik cerrahı olarak yaklaşık olarak 15 senedir hizmet vermektedir.

Hüseyin Kandulu’nun Başarıları

Uzman olarak mesleğine başladığı andan itibaren sürekli gelişmekte olan tıp dünyasına ayak uydurabilmek için ve hastalarıyla en kaliteli şekilde ilgilenebilmek için dünyada yapılan en yeni çalışmaları ve gelişmeleri takip etmektedir. Yurt dışında geliştirilmiş olan yeni ve güvenilir teknikleri,  ülkemizde uygulamaktadır. Hatta İngiltere’de de çeşitli çalışmalar yaparak şimdiye kadar az sayıda estetik cerrahın yapabildiği yöntemler hakkında uzmanlık sonrası uluslararası cerrahlara eğitimler vermektedir. Ayrıca Hüseyin Kandulu daha birçok cerrahi teknik alanında üst eğitimler almış ve bu eğitimlerin hepsini de başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Neden Hüseyin Kandulu?

Hüseyin Kandulu son zamanlarda estetik ameliyat olmak isteyen ya da cerrahi bir işlem olan saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen hastaların araştırmakta olduğu oldukça başarılı bir estetik cerrahtır. Meslek hayatına başladığı andan itibaren adını sıkça duyurmayı başaran bu uzman doktorun başarısı sadece aldığı eğitimler veya yaptığı operasyonlar ile sağlamamıştır. “Ya en iyisini yaparım ya da hiç yapmam. Kendim için istemediğimi hastalarım için de istemem.” cümlesini hayat tarzı haline getirerek hastalarına iyi bir cerrahi müdahalenin yanı sıra güven ve samimiyet verir. Bu sebeple son zamanlarda saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların en çok dikkatini çekmekte olan cerrahlardan birisi olmuştur.

Hüseyin Kandulu Nerede Hizmet Vermektedir?

Uluslar arası ve ulusal çapta binden fazla başarılı operasyona imzasını atmış olan, en çok da saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların dikkatini çeken Hüseyin Kandulu zorunlu görevini tamamladıktan sonra birkaç sene boyunca bazı özel hastanelerde çalışmıştır. Birkaç senedir de hastalarını kendi açmış olduğu Kandulu Estetik Sağlık Hizmetleri’nde muayene etmektedir ve anlaşmalı olduğu özel hastanelerde birçok estetik ve saç ekimi operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi fiyatları ve uygulanacak tedavi yöntemleri ile ilgili işlemin gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçilmelidir. Saç ekimi işlemlerinde genellikle kişilerin ense bölgesinden alınan saç kökleri, özel bir teknikle dökülmenin bulunduğu bölgeye nakledilir. Kişilerin ihtiyaçlarına ve uygulanacak bölgeye göre yaklaşık 2 ile 3 saat kadar süren saç ekimi işlemleri, genellikle lokal anestezi altında yapılır. Ense bölgesinde yeteri kadar kıl kökü bulunmadığı durumlarda, kişilerin göğüs veya kol bölgesinden de kıl kökleri alınır.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimi kadın, erkek olmak üzere fiziksel gelişimini tamamlamış herkes tarafından tercih edilebilir. Günümüzde oldukça konforlu ve pratik bir şekilde gerçekleştirilen saç ekimi, kellik problemi bulunan herkes tarafından tercih edilebilir. Çoğunlukla 40’lı yaşlardan sonraki kişilere uygulanan bu yöntem, 18 yaşını tamamlamış ve herhangi bir ciddi rahatsızlığı bulunmayan, saç ekimine engeli bulunmayan herkese yapılmasında sakınca yoktur.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç ekimi işlemleri sonrasında başarılı sonuçlar elde etmek için kişilerin doğru planlama yapıp, karar vermesi gerekir. Saç ekimine karar verildikten sonra işlemi gerçekleştirecek uzman doktor ile ilgili detaylı araştırma yapılmalıdır. İşlemi gerçekleştirecek uzmanın daha önceden gerçekleştirdiği saç ekimi operasyonları ve kurumun sunduğu hizmetler göz önünde bulundurulmalıdır. İşlemi gerçekleştirecek uzman doktora karar verildikten sonra diğer bir adım ise operasyon aşamasıdır.

Saç Ekimi Öncesi

Saç ekimi öncesinde kişilerin bazı noktalara dikkat etmesi gerekir. Operasyondan önce sigara, alkol tüketimi bırakılmalıdır. Bunun yanı sıra aspirin gibi kan sulandırıcı ilaç kullanan kişilerin belirli bir süre ilaçlarına ara vermeleri gerekir. Bunun yanı sıra yeşil çay ve kafeinli içecek kullanımına da işlemden 1 hafta öncesinden kullanılmaması tavsiye edilir. Operasyon öncesinde, kişilerin hafif şekilde yemeklerini yiyip rahat kıyafetler giymeleri gerekir.

Saç Ekimi Sonrası

Saç ekimi sonrasında işlem uygulanan bölgelerde ağrı meydana gelebilir. Ağrılar için uzman doktorun tavsiye ettiği ağrı kesiciler kullanılmalıdır. Operasyon sonrasında hekimin tavsiye ettiği losyonlar ve şampuanlar ile saç yıkama işlemi gerçekleştirilmelidir. Saç ekimi sonrasında belirli bir süre kişilerin ağır sporlardan ve aktivitelerden uzak durmaları gerekir. Ayrıca operasyondan hemen sonra araç kullanılmaması tavsiye edilir. Saç ekimi sonrasında meydana gelen morluklar ve şişlikler, kısa süre içerisinde kendiliğinden kaybolur. Ancak beklenmeyen bir durum ile karşılaşıldığında hemen uzman doktor ile iletişime geçilmelidir.

Saç Ekimi Riskli midir?

Saç ekimi, uzman ve profesyonel hekimler tarafından steril ortamlarda gerçekleştirdiğinde herhangi bir risk durumu yoktur. Estetik operasyonlarda olduğu gibi saç ekimi uygun koşullarda yapılmadığında bazen sorunlar ortaya çıkabilir. Çok nadiren de olsa bazı kişilerde enfeksiyon, yara izi gibi bazı sorunlar meydana gelir. İşlemden sonra kişilerde ağrı, morarma gibi komplikasyonlar meydana gelebilir. Saç ekimi fiyatları işlemi gerçekleştirecek kurum ile ilgili detaylı araştırma yapılarak kaliteli ve güvenilir kurumla ile iletişime geçilmelidir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları kullanılacak yöntemlere ve işlem uygulanacak bölgenin alanına göre değişir. Fiyatlar hakkında güncel ve detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçilmesi daha doğru olacaktır. Saç ekimi işlemleri sonrasında istenilen doğal görünüme kavuşmak için kaliteli ve güvenilir kurumlar ile iletişime geçilmesi gerekir. https://www.huseyinkandulu.com/sac-ekimi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!