featured

Oppo Enco Buds Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo Enco Buds kablosuz kulaklık, tasarım bakımından oldukça alışıldık. Bu kablosuz kulaklığı diğer kablosuz kulaklıklardan ayıran en önemli özellik ise oyun modunun bulunması. İşte, yeni Oppo Enco Buds özellikleri…

Oppo Enco Buds Kablosuz Kulaklık Özellikleri

YouTube video
Yeni nesil kulaklık olan kablosuz kulaklık sektöründe her geçen gün yeni bir model piyasaya sürülüyor. Bu kablosuz kulaklıklardan biri de; Oppo Enco Buds kablosuz kulaklık. Tasarım açısından bilindik olan bu kulaklık, fiyat olarak da kabul edilebilir bir düzeyde. Oyun modu da bulunan Oppo kablosuz kulaklık özelliklerini gelin birlikte inceleyelim…

1 – Oppo Enco Buds Kablosuz Kulaklık ile Kesintisiz Bağlantı

Oppo’nun bu yeni kablosuz kulaklığında 5.2 bluetooth bağlantı teknolojisi bulunuyor. Bu sayede de Oppo kulaklık ile kesintisiz bir bağlantı kurulabiliyor. Çinli teknoloji şirketi Oppo, Bluetooth 5.2 teknolojisini kullandıklarını ve bu sebeple de kullanıcıların bağlantı kopması sorunlarını yaşamayacağını belirtiyor. Üstelik yalnızca 4’er gram ağırlığında olan kulaklıkta 8 mm’lik dinamik sürücüler yer aldığı için kaliteli bir ses deneyimi sunuluyor.

2 – Gürültü Engelleme Özelliği

Enco Buds’ta bulunan gürültü engelleme özelliği daha sağlıklı bir iletişim kurulmasını vaadediyor. Aramalar sırasında gürültüleri engellenmesini sağlayan özel bir algoritmaya sahip olan Enco Buds, ANC ile de çeşitli ortamlarda istenmeyen sesleri azaltıyor ve ses kalitesinin iyileşmesini sağlıyor.

3 – Enco Buds Batarya Özelliği

Oppo Enco Buds kablosuz kulaklıkta, kulaklıkların her birinde 40 mAh’lık batarya yer alıyor. Kulaklığın kutusunda ise 400 mAh’lık batarya kapasitesi bulunuyor. Bu Kulaklığın tam kapasiteyle şarj olabilmesi için ise gerekli olan süre yalnızca 150 dakika. Bu kulaklıkta yer alan bağlantı girişi ise USB Type-C.

4 – 8mm’lik Dinamik Sürücü

Beyaz ve mavi renklerle piyasaya sunulan Enco Buds kablosuz kulaklık ergonomik bir tasarıma sahip çünkü kulaklara tam olarak oturması için köşeli tasarlanmış. Net arama yapılabilmesi için mikrofonu bulunan bu kulaklıkta 100.6dB hassasiyet yer alıyor ve 20 Hz ile 20KHz frekans yanıt aralığına sahip 8mm dinamik sürücüsü var.

5 – Özel Oyun Modu

Oppo’nun piyasaya sunduğu son kablosuz kulaklık modeli Oppo Enco Buds kablosuz kulaklık, özel bir oyun moduna sahip. Kulaklıkta bu oyun moduna geçildiğinde şarj biraz daha çabuk tükeniyor fakat gecikme süresi de 80 ms değerine iniyor.

6 – Toza ve Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık: Oppo Enco Buds

Oppo’nun teni kablosuz kulaklığında IP54 suya ve toza dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Dolayısı ile yağmurlu günlerde veya spor yaparken bu kulaklık büyük bir kullanışlılık gösteriyor. Eğer her ortamda ve şartta kablosuz kulaklık kullanmak istiyorsanız Oppo’nun bu modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Oppo Enco Buds Turkcell Bayiilerinde

Kablosuz kulaklık Enco Buds Turkcell şubelerinde de satışa sunuluyor. Dilerseniz Turkcell’in avantajlarından yararlanarak Enco Buds kulaklık satın alabilirsiniz. Peşin olarak satın almanın yanı sıra 6 aydan 36 aya kadar tarifeye ek olarak da yansıtılabilen bu kulaklık 2021 Temmuz ayı itibari ile peşin olarak 359 TL’den satışa sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!