featured

Oprah Winfrey : Zenginlikte Kraliyet Ailesini Geçen Kadının Sırrı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prens Harry ve Meghan Markle röportajıyla yeniden dünya gündemine gelen Oprah Winfrey hakkında tüm merak edilenler bu yazımızda!

Oprah Winfrey, Prens Harry ve Meghan Markle röportajıyla 2021 yılının en önemli programını gerçekleştirdi. Her gazetecinin başaramayacağı bu özel röportaj sonrası, gözler Oprah’ın kim olduğuna çevrildi. Prenses Diana ve Düşes Sarah Fergüson gibi kraliyet ailesini konuşturabilen Oprah’ın başarısı ve dünyanın en zengin kadınlarından biri olmasının sırrı nedir?

Oprah Winfrey Meghan Markle ve Prens Harry Röportajını Nerede Yaptı?

Oprah Winfrey Meghan Markle ve Prens Harry Röportajını Nerede Yaptı?

Kraliyet sarayından ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle’ın Amerikadaki evleri Montecito’da bulunuyor. Aynı bölgede Oprah’ın da evinin olması akıllara röportaj yapılan bahçe Oprah’ın mı yoksa Prens Harry’nin evi mi sorularını getirdi.

Gayle King’in Evinin Bahçesinde Meghan Markle Prens Harry Röportajı Yapıldı

Gayle King’in Evinin Bahçesinde Meghan Markle Prens Harry Röportajı Yapıldı

Dail Mirror’’ gazetesinin yazdığı haberde merak edilen o bahçenin Oprah’a değil arkadaşı Gayle King’ e ait olduğu yazıldı. Gayle King ‘’Oprah Magazine’’ adındaki bir programının genel yayın yönetmenidir. Aynı zamanda CBS kanalında 12 yıldır sabah programı sunmaktadır.

Oprah’ın Saray Gibi 85 Milyon Euro Değerinde Evi Var

Oprah’ın Saray Gibi 85 Milyon Euro Değerinde Evi Var

Alman Bunte magazin gazetesi, Winfrey’in evinin 2000 metrekare ve 85 milyon Euro değerinde olduğunu yazdı. Oprah Meghan Markle (39) ve Prens Harry’nin(36) yaşadığı 9 yatak odalı ve 16 banyolu evinden çok daha pahalı ve lüks bir evde yaşıyor.

Amerikanın Röportaj Kraliçesi Oprah Winfrey Biyografi ‘si

Amerikanın Röportaj Kraliçesi Oprah Winfrey Biyografi ‘si

Oprah Winfrey hayatı kısaca, artan başarısıyla beraber servetini de büyüttü. Dünyanın en zengin kadınlarından biri olan Oprah Kraliçeden daha zengin. Forbes güçlü kadınlar sıralamasında serveti 2,7 milyar dolar olan Oprah 20.sırada bulunuyor, 500-600 milyon dolar servete sahip Kraliçe’nin 6 sıra önünde.

ABD Tarihinde Bir İlk!

ABD Tarihinde Bir İlk!

Oprah Winfrey kimdir kısaca; ünlü Tv programcısı serveti ile 2020 yılında kendi kendini yetiştirmiş, zengin etmiş milyarderler listesinde 9 sırada yer aldı. Bu başarısıyla, Amerika tarihine ilk siyahi milyarder kadın zengin olarak geçti.

"The Oprah Winfey Show" Televizyon Tarihin En Çok İzlenen Talk Show Programı

“The Oprah Winfey Show” Televizyon Tarihin En Çok İzlenen Talk Show Programı

Haftada 40milyon izleyiciyle bir ilke imza atan Oprah’ın programı, her zaman rekorlara imza attı.

Kraliçeden daha kötü şartlarda büyüyen Oprah, başarı merdivenlerini tırmanırken Kraliçeyi ardında bıraktı ve muazzam bir zenginliğe sahip oldu.

Oprah Winfrey Girişimcilik Hikayesi

Oprah Winfrey Girişimcilik Hikayesi

1986’da ünlü Talk Show sunucusu kendi medya şirketi Harpo’yu kurdu. 2011 yılında Oprah TV kanalını açtı. Aynı Zamanda Winfrey diğer iş alanlarına da yatırım yaptı, “Weight Watchers” şirketinin yüzde yedi hissesine sahip bulunuyor. Tüm bu bilgilerden anlaşılıyor.

Meghan Markle Prens Harry Röportajı İçin Ne kadar Ödendi?

Meghan Markle Prens Harry Röportajı İçin Ne kadar Ödendi?

Wall Street Journal gazetesinin yazdığına göre, televizyon kanalı CBS’nin iki saatlik röportaj hakkı için 9 milyon dolara yakın bir para ödediği söyleniyor. Her ne kadar kazançlı olan Harry ve Meghan gibi görünse de Winfrey’in asıl kazanan olduğu düşünülüyor.

Oprah Winfrey Evli Mi?

Oprah Winfrey Evli Mi?

Ünlü milyarder sunucusu Winfrey, Stedman Graham(70) ile 30 yıldır beraber yaşıyor. Evlenmemeyi tercih eden çift ilişkilerini medyadan uzak tutuyor. Stedman Graham Amerikalı iş adamı ve yazardır, Winfrey ile 1986 yılında yardım etkinliğinde tanıştılar.

Oprah Winfrey Çocuğu Var Mı?

Oprah Winfrey Çocuğu Var Mı?

Winfrey çok genç yaşta anne olduğunu fakat oğlunu kaybettiğini söyledi. Tekrar anne olmayı düşünmediğini söyleyen Oprah’ın çocuğu yoktur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!