featured

Otomatik Haber Botu Kompleksi: WBots

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veri analizi ve otomasyonunun öneminin gün geçtikçe daha da arttığı bir dönemde haber sitelerinin işlemlerinin çoğunluğunu otomatik sistemler ile yapılandırması da kaçınılmaz bir hale gelmiştir. Günümüzde web dünyasında artan rekabet ve rakiplerin teknolojik anlamdaki veriye ulaşım ve veri analizi neticesinde hızlıca içerik üretebilmeleri oldukça önemli bir hal almaktadır.

Haber siteleri de bu bağlamda çok hızlı hareket edebilmeli ve haber ajanslarından, kaynaklarından haberleri hızlıca toparlayıp, inceleme / düzenleme / yayınlama süreçlerini olabildiğince hızlı gerçekleştirmelidir. Bu da büyük bir ekip ve(ya) gelişmiş teknolojilerle donatılmış otomasyon sistemleriyle mümkündür. Aksi takdirde bu konuda teknolojik olarak üstün olan siteler, diğer sitelerin her zaman gerisinde kalmaya mahkumdurlar.

Haber konusundaki otomasyon sistemleri genel olarak Otomatik Haber Botu olarak da adlandırılmaktadır.  Ancak bot kelimesi, işlevi ve niteliği açısından veriyi sadece bir yerden bir yere taşıma anlamını taşır. WBots gibi kompleks yapılar ise birçok modül ile haber botu sistemlerinden farklı olarak haberi otomatik işleme konusunda yardımcı olmaktadır. Örneğin metni ve resimleri belirlediğiniz formatlarda özgünleştirerek sitenize gönderebilir.

WBots otomasyon sisteminde mevcut olan; sadece ücretli haber ajansı abonelerinin girebileceği haber ajansı modülleri ve yanı sıra haber kaynakları, otomatik haber botu sistemi sayesinde hızlıca taranırken, WBots; yan modül ve fonksiyonları ile bu haberlere sizin talimatlarınız ile şekil verir.

Otomatik WordPress Botu arayanların kesinlikle incelemesi gereken web otomasyon sistemi olan WBots, gelişmiş modüler yapısı ve fonksiyonel altyapısıyla rahatlıkla kişiselleştirme imkanı sağlamaktadır. Böylece WBots Paneliniz sadece size özel olarak şekillenir ve böylece size özel bir çalışma alanı oluşmuş olur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!