featured

Otopark Bariyeri Nedir? ZKTeco Otopark Bariyer Çeşitleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otopark bariyeri, kullanıcının park donanımı ile doğrudan etkileşime girmesini gerektirir. Bu nedenle, örneğin, bir tesise girmek veya çıkmak için bir düğmeye basmaları veya bir bilet göstermeleri gerekir. Peki otopark bariyeri tam olarak nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar? 

Otopark Bariyeri Nedir, Ne İşe Yarar? 

Bir otopark bariyeri de dahil olmak üzere, park sisteminde tipik olarak üç temel bileşen vardır: giriş ve çıkış şeritleri, yönetim yazılımı paketleri ve ödeme cihazları. Ayrıca, tümünü kullanıcıyla etkileşimi iyileştirmek ve müşteri deneyimini geliştirmek için tasarlanmış dahili telefon ve dijital tabela gibi ek hizmetlerle de görebilirsiniz.

Donanımla etkileşim gerekliliğini azaltarak müşteri deneyimini daha da iyileştirmek için bariyer sistemleri, kayıtlı kullanıcılar için ön rezervasyon veya eller serbest park etme özelliğine sahip olabilir.

ZKTeco garantisiyle beğeninize sunulan otopark bariyer sistemleri aşağıdaki gibidir:

1- PROBG3000 Park Bariyeri

Yüksek performans, yüksek hız ve yüksek stabilite ile ProBG3000 serisi, yüksek performanslı ve yüksek hızlı otopark bariyerlerini içerir. Yüksek performanslı servo motor, basit ve güvenilir şanzıman yapısı, yüksek sıcaklığa dayanıklı kontrol paneli, darbe korumalı özel tasarımı dikkat çeken özelliklerindendir.

2- CMP200 Otopark Bariyeri

CMP200 yüksek kullanıcı deneyimi sunan bir otopark bariyeridir. CMP200 otopark bariyeri yüksek teknolojili altyapısı ile en iyi hizmeti sunmak için tasarlanmıştır.

CMP200 serisi, saha uygulamasına göre yön değiştirmeye izin veren teleskopik bom kolu ile donatılmış yepyeni otomatik bariyer kapıları ve park bariyerinin durumunu gösteren yerleşik LED’li gümüş bir muhafaza sunarak ileri seviye bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Görünümü ve yapısı, pazarın ve endüstrinin geri bildirimlerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Diğer bariyer kapıları ile karşılaştırıldığında, teleskopik düz bomlu CMP200 serisi otomatik bariyer kapısı ürünleri, farklı otopark alanlarındaki talepleri karşılayan ekonomik bir uygunluk sağlar.

3- PB4000 Otopark Bariyeri

PB4000 serisi park bariyeri döküm alüminyum alaşımlı motor ve özel bir yapısal tasarıma sahiptir. PB4000 serisi park bariyeri yüksek güvenilirlik ve kalite sunmakla kalmaz, kolay ekipman bakımıyla üstün bir kullanıcı deneyimi sağlar. Araç giriş kontrol yönetimi için ideal bir seçimdir. PB4000 park bariyeri araç giriş-çıkış kontrollerinin yapıldığı pek çok farklı alan için gelişmiş bir bariyer çözümü sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!