featured

Otoyolcu Araç Kiralama Hizmetleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OTOYOLCU tüm Türkiye’de il ve ilçelerde araç kiralama hizmetiyle, konforlu yolculuklarınıza katkı sağlayacak lüks ve ekonomik araçlar sunulmaktadır. www.otoyolcu.com ’da lüks araçlar, ekonomik modeller ve son model zengin araç filosuna sahip araç kiralama firmalarının hepsine ulaşabilirsiniz. Güvenli yolculuk, bakımlı araç ve sınırsız hizmet kapsamında 7/24 rezervasyon sistemiyle çalışmaktadır. 

Türkiye’de Araç Kiralama Fiyatları

Minivan, panelvan, minibüs ve midibüs araç modellerine göre araç kiralama fiyatları farklılık göstermektedir. Lüks araçlar, ekonomik ve geniş aile modelleri de dahil olmak üzere günlük ve haftalık kiralamalara göre de farklı fiyat aralıkları sunulacaktır. Araçların bakımı yapılarak, yolculuğa çıkmadan önce bütün donanımları kontrol edilir.

www.otoyolcu.com ‘daki araç kiralama firmalarından;

Vip özel araç modelleriGeniş ve son model araç kiralama hizmetiDijital donanımlı lüks araç kiralama hizmetiKilometre sınırsız, ful depo araç kiralama hizmetiMinibüs ve midibüs son model araçlarŞoförlü araç kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Araç kiralama seçenekleri arasında ek hizmetlerle birlikte, sınırsız kilometre, ek ehliyet, sigorta ve güvenlik sistemleri de dahil olmakla birlikte fiyatlarda farklılıklar olacaktır.

OTOYOLCU size tek tıklama bölgenizdeki araçları bulma imkanı sağlar. Fiyat karşılaştırması yapabilir, en uygun araçları listeleyebilirsiniz. Buradan inceleyin!

Araç Kiralama Firmaları

OTOYOLCU.COM rent a car firmaları, aracınızı şehir içi ve ilçelerine göre istediğiniz konuma göre ayarlayarak, size teslim edecektir. Son model araçlar, lüks ve ekonomik modeller, şehir içi ve şehir dışı seyahatlerinize göre hazırlanmaktadır.

Araçların özel bakım ve kontrolleri yapılarak teslim edilir.

Covid 19 nedeniyle dezenfekte edildikten sonra teslim edilecektir.

Ek hizmetlerle, minibar, navigasyon, internet, ek çocuk emniyet koltuğu ve sınırsız kilometre seçenekleri sunar.

Havaalanı Araç Kiralama Hizmetleri

Şehir merkezinden uzakta olan havaalanına gidiş ve dönüşlerinizde araç teslimi yapılarak, özel şoför hizmetinden de yararlanmanız sağlanacaktır.Havaalanı araç kiralama, lüks ve ekonomik modeller, minivan, panelvan, midibüs ve minibüs seçenekleriyle en son modellerle sunulmaktadır.

Bakımlı ve son model araçlar, ekonomik fiyat aralıklarıyla havaalanında belirlediğiniz tarihler arasında teslim edilecek, rent a car şirketi bünyesinde en yakın konuma bırakabileceğiniz konforlu bir kullanım imkanı sunacaktır.

Özel Şoförle Kiralık Araba

Son model araçlarla, şık şoför hizmeti sunan rent a car firmaları, aracınızın 24 saat size hizmet etmesini sağlayacaktır. Düğün, davet, iş toplantısı ve iş gezilerinizde şehir rehberliği yapacak şoförünüzle birlikte güvenle yolculuk edebilirsiniz. Özel şoförlü kiralık araba hizmeti, lüks ve geniş araçlarla sunulmaktadır.

Minivan, panelvan, minibüs ve midibüs modellerinde de şoför seçeneğinden yararlanarak, ek hizmetler kapsamında güvenilir bir yolculuğa hazırlanarak kiralama hizmetinden 7/ 24 yararlanabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!