featured

Oversize Tişört

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük hayatta en sık tercih edilen giyim parçası hiç kuşkusuz ki oversize tişört olmaktadır. Oversize tişört; pantolon, jean, tayt ve etekler ile kolaylıkla kombinlenir. Elbette ki her renkte oversize tişört bulunur. Fakat en sık tercih edilen renkler; beyaz, siyah, gri ve diğer soft renklerdir. Oversize tişört modellerinin bol olması kalıplarının aynı olduğu anlamına gelmez. Daha dar, orta ve geniş kalıp seçenekleri ile kendi bedeninize uygun oversize tişört bulabilirsiniz. Bununla birlikte desenli model tercih ederek de kombininize farklı hava katabilirsiniz.

Oversize Tişört Modelleri

Günlük hayatta okul, iş, ev ve diğer aktivitelerde tercih edilen en temel parça oversize tişört olmaktadır. Elbette ki oversize tişört tercih edilirken de modelleri baz alınır. Oversize tişört modelleri spor, gece ve diğer alanlarda kullanım için tercih edilir. Spor yaparken tayt ile kombinleyeceğiniz oversize tişört ile hem rahat hem de şık olursunuz.

Omuz detaylı ve kalıpları daha geniş olmayan modeller ile de günlük hayatınızda tarz kombinler yakalamanız mümkündür. Oversize tişört modellerini incelemek için https://www.beyyoglu.com/collection/t-shirt sayfasına bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!