featured

Özge Özder Anne Oldu | Özge Özder Kızı Luna Dünyaya Geldi | Özge Özder Sadakatsiz Dizisinden Ayrılacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü ve başarılı oyuncu Özge Özder anne oldu, kızı Eva Luna dünyaya geldi. Hamileliği süresince Özge Özder Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Oyuncunun şimdi ne yapacağı merak konusu…

Özge Özder anne oldu. Sadakatsiz dizisinin Derya’sı Özge Özder anne olduğunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Özge Özder kızı Luna dünyaya geldi. Ünlü oyuncunun doğum yapmasıyla birlikte dizi takipçileri Özge Özder Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mi diye merak etmeye başladı. Özge Özder Sinan Güleryüz çifti, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı paylaştı ve takipçilerini bilgilendirdi. Sadakatsiz Derya karakteri, dizinin ilerleyen bölümlerinde ekranlara gelecek mi, henüz bir açıklama yapılmadı.

Sadakatsiz Derya Karakteri Özge Özder Anne Olduğunu Duyurdu

Özge Özder anne olduğu haberini sosyal medya hesabından bir paylaşımla duyurdu. Ayrıca ünlü oyuncu doğuma gitmeden önce arkadaşları tarafından uğurlandı. Ünlü oyuncuların dostları, Sadakatsiz Derya Özge Özder doğumu için hastaneye gitti. Mutlu anlarının fotoğrafını sosyal medyada hikaye olarak paylaşan yeni anne Özge Özder, arkadaşları İpek Karapınar, Gözde Kansu, Begüm Birgören’i etiketleyerek şu notu düştü:

‘’Hepinizi çok ama çok seviyorum canım kardeşlerim… En güzel sürpriz, en güzel uğurlama’

Özge Özder Kızı Eva Luna Güleryüz Bebek

Özge Özder Kızı Eva Luna Güleryüz Bebek

Özge Özder kızı Luna bebek dünyaya geldi. 11 Şubat 2021 Perşembe günü dünyaya gelen bebek ile birlikte Sadakatsiz Derya karakteri ekranlara gelecek mi merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Özge Özder kızı Luna için açtığı Instagram hesabını paylaşımına etiketleyerek, kızının tam adının Eva Luna Güleryüz olduğunu duyurdu.

Özge Özder Anne Olduğunu Paylaşımla Duyurdu

Özge Özder Anne Olduğunu Paylaşımla Duyurdu

Özge Özder anne olduğunu Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Hamilelik fotoğrafını paylaşarak güzel haberi takipçilerine veren Özge Özder şu notu düştü:

‘’Kucağımızdasın artık… Hoş geldin ay kızım’’

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz Yorum Yaptı

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz Yorum Yaptı

Özge Özder eşi Sinan Güleryüz, eşinin yaptığı paylaşıma yorum yazarak duygularını paylaştı. Sinan Güleryüz baba olması üzerine duygularını şu cümlelerle ifade etti ve beğeni topladı:

‘’Dünya güzelim Özge Özder, senin ve benim parçam geldi yanımıza artık… Ay kızım benim. Aramıza hoş geldin…’’

Özge Özder Doğum Sonrası ‘’İyiyiz’’ Dedi

Özge Özder Doğum Sonrası ‘’İyiyiz’’ Dedi

Özge Özder Sadakatsiz dizi boyunca hamile olarak rol almıştı. Doğum yaptığını duyuran ünlü oyuncu, kendilerini merak edenlere iyi oldukları haberini de şu cümlelerle paylaştı:

‘’Tüm merak edenlere… Luna bebek ve biz çok iyiyiz. Çok şükür… Bu süreçte duaları ve iyi dilekleri ile bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür… Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua etim bugün… Hepinizi sevgiyle kucaklarım canlarım’’

Yeni Anne Özge Özder Kızı Luna için Şarkı Paylaştı

Yeni Anne Özge Özder Kızı Luna için Şarkı Paylaştı

Anne olmasının ilk saatlerinde takipçilerine müjdeyi veren Sadakatsiz Derya karakteri Özge Özder kızı Luna bebek için de şarkı paylaşımında bulundu. Ünlü ve başarılı oyuncu Özder, kızı Luna’nın ilk dinleyeceği şarkının Ane Brun Halo olacağını şu cümlelerle not düştü:

‘’Defalarca canlı dinlediğim bu cennet sesli kadından gelsin dünyada duyacağın ilk şarkı meleğim…’’Halo’’’’

Özge Özder Kızı Luna İçin Instagram Hesabı Açtı

Özge Özder Kızı Luna İçin Instagram Hesabı Açtı

Özge Özder anne olduğunu sosyal medyada fotoğraf paylaşımıyla duyurmuştu. Eşi ile birlikte hamilelik fotoğrafını paylaşan Özge Özder kızı Eva Luna için Instagram hesabı açtığını da duyurmuş oldu. Özge Özder kızı Eva Luna Instagram hesabı kullanıcı adı ‘’@evalunaguleryuz’’ olarak ünlü oyucu tarafından belirtildi.

Özge Özder Sadakatsiz Dizisinden Ayrılacak mi

Özge Özder Sadakatsiz Dizisinden Ayrılacak mi

Sadakatsiz Derya karakterine hayat veren Özge Özder sadakatsiz dizsinden ayrılacak mı diye merak edilmeye başlandı. Henüz Özge Özder tarafından ya da Sadakatsiz dizisinin yapımcılarından konu ile ilgili bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Geçtiğimiz haftalarda Özger Özder hamile olması ve dizisi rol almaya deva etmesi nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı ve yine sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak bir açıklama yapmıştı. Özder, paylaşımında dizi yapımcılarının kendisini hamile olduğu için işten çıkaracak insanlar olmadığını ifade etmişti.

Luna İsminin Anlamı Nedir | Luna Ne Demek ?

Luna İsminin Anlamı Nedir | Luna Ne Demek ?

Özger Özder kızının adını Luna koydu ve Luna isminin anlamı nedir diye merak edilmeye başlandı. Luna isminin anlamı, dolunay olarak bilinmektedir. Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz bu nedenle yeni dünyaya gelen kızlarına ‘Ay kızım’ demektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!