featured

Pandemi Sonrası Sevgiliyle İlk Buluşma | İlk Buluşmada Sarılmak mı Tokalaşmak mı? Sevgili ile İlk Buluşmada Neler Yapmalı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgiliyle ilk buluşma nasıl olmalı? Bu dönemde büyük bir kısmınız, evde kalmışlığın verdiği boş vakit ile birçok kişi ile tanışmış, hatta ilişki boyutuna dahi gelmiş olabilir. Ancak bu süreç hepimizi evlerimize kapattığı için aktif bir şekilde ilişki yaşayabilmek ne yazık ki mümkün olmadı. Aylar sonrasında beklenen günler geldi ve ilk buluşma tarihi belirlendi. Peki, şimdi ne yapmalıyım dediğinizi duyar gibiyiz. Yazımızda sevgili ile ilk buluşmada ne yapmalı sorusunu kapsamlı bir şekilde yanıtlayacağız.

Sevgiliyle İlk Buluşma Nasıl Olmalı?

Gerçekten aşık mısınız yazımızı okudunuz mu? Sevgiliyle ilk buluşma nasıl olmalı? Herşey de olduğu gibi ilişkilerde de belirli tüyo ve taktikler doğrultusunda ilerlemek, size doğru ve düzgün giden bir ilişki yaşama şansı verir. Karşımızdaki kişi ne kadar yakışıklı olsa da ya da çok başarılı bir kariyeri olsa da ne yazık ki bu mutlu bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli olmayacaktır. O halde gelin, sevgili ile ilk buluşma nasıl olmalı sorusunu yanıtlamaya başlayalım!

1- İlk Buluşma Ne Kadar Sürmeli?

İlk buluşma ne kadar sürmeli? İlk buluşmanın süresi bizce tamamen doğaçlama gelişmeli! Diyelim ki karşınızdaki kişi ile elektriğiniz tutmadı ve hiç hoşlanmadığınız bir ortam oluştu. Bu durumda sırf ilk buluşma diye gereksiz zaman harcamanız çok anlamsız olacaktır. Ya da karşınızdaki kişi ilk buluşmada sizi bir kez daha kendine hayran bırakabilir. Bu durumda kendinizi kasmanız ve ilk buluşmayı kısa tutmanız, karşınızdaki kişiye olumsuz yansıyabilir. Bizce ilk buluşmada en az 30 dakika bir arada kalmalısınız.

2- Uzaktaki Sevgiliyle İlk Buluşma Ne Zaman Planlanmalı? Sanaldaki Sevgiliyle İlk Buluşma Ne Zaman Olmalı?

Uzaktaki sevgiliyle ilk buluşma ne zaman planlanmalı ya da sanaldaki sevgiliyle ilk buluşma ne zaman olmalı sorularına yanıt arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sanaldaki ya da uzaktaki flörtünüz ile bir süre yazıştıktan sonra, yüz yüze görüşmeniz gerekecektir. Birçok insan uzaktan yazıştığı birinin hayallerinin aşkı olduğunu düşünürken, ilk buluşma sonrasında büyük hayal kırıklığına uğramaktadır. Karşınızdaki kişi biyografisi ve konuşmaları ile oldukça eğlenceli, filtreli fotoğrafları ile son derece çekici olabilir.

Ancak yakından gördüğünüzde bunun doğru olup olmadığını anlayabilmeniz mümkün olacaktır. Unutmayın bir insanın herkesle enerjisinin tutması ve sevgili uyumunu yakalamak mümkün olamayacaktır. İsterse karşınızdaki kişi mükemmel bir insan olsun, olmuyorsa olmaz! Bu yüzden ilk buluşma süresini aşırı uzun tutmamalısınız. Çünkü karşınızdaki kişi beyninizde ve kalbinizde ne kadar büyürse, hayal kırıklığınız o kadar fazla olacaktır. Sevgiliyle ilk buluşma nasıl olmalı, ne zaman olmalı? Flörtünüz ile ilk buluşmanız mutlaka ilk 1 ay içerisinde gerçekleşmelidir.

3- Sevgiliyle İlk Buluşma Nasıl Olmalı? Nasıl Bir Mekan Seçilmeli?

Sevgiliyle ilk buluşma sırasında nasıl bir mekan seçilmeli konusu da oldukça önemlidir. Bir kere mümkün olduğunca gözlerden uzak ve sakin bir mekan tercih etmelisiniz. Flörtleşen kişilerin en çok yaptığı yanlışlardan bir tanesi ilk buluşmada bilardo oynamaya ya da film izlemeye gitmeleridir. İlk buluşmada kişilerin tek bir odak noktası olmalıdır. O da kendileri! Farklı bir odak noktası belirlemeniz, birbirinizi yeterince tanıyamamanıza neden olabilir.

4- Sevgiliyle İlk Buluşmada Ne Giyilir? Sevgiliyle İlk Buluşma Kombini

Sevgiliyle ilk buluşma kombini olarak sade ve şık parçalar seçmeye gayret göstermelisiniz. İlk buluşma için abartılı giyinmeniz, karşınızdaki kişinin kendisini çok önemsediğinizi düşünmesine sebep olabilir. Aynı zamanda çok özensiz olmanızda onu hiç takmadığınızı ya da ondan etkilenmediğinizi düşünmesine sebep olabilir. Sade, şık ve rahat parçalar seçmeniz onu etkilemenin en güzel yolu olacaktır. Renk seçiminde ise güzelliğinizi ya da yakışıklığınızı en çok ortaya çıkartan renk tonunu tercih etmenizi öneririz.

Teninize yakışan renk tonlarına yer vermeniz çekiciliğinizi arttıracaktır. Son olarak bir dipnot! Dişi cephesiyseniz ve ilk buluşmada ne giyeceğinizi düşünüyorsanız, kesinlikle dekolte giymemenizi ya da dekolteyi sınırlı kullanmanızı öneririz. Sevgiliyle ilk buluşma esnasında fazla cüretkar bir giyim tarzı benimsemeniz, erkeğin özgüveninin baskılanmasına ve cesaretinin kırılmasına sebep olabilir.

5- Kızla İlk Buluşmada Nasıl Selam Verilir? İlk Buluşmada Sarılmak mı Tokalaşmak mı Gerekir?

Kızla ilk buluşmada nasıl selam verilir? İlk buluşmada sarılmak mı tokalaşmak mı gerekir? Sanırım ilk buluşmanın en büyük sorunsallarından bir tanesi bu konu. Aslında ilk buluşmada nasıl bir samimiyet sergileyeceğiniz, halihazırda devam eden samimiyetinizin düzeyine bağlıdır. Eğer flörtünüz artık ilişki denebilecek bir düzeye geldiyse, sarılmak gayet olağan bir hareket olacaktır. Ancak konuşmanız oldukça soğuk ve mesafeli ilerlemişse, bu durumda karşınızdaki kişiye aniden sarılmanız gereksiz bir samimiyet olacaktır.

6- Sevgiliyle İlk Buluşmada Neler Konuşulur?

Sevgiliyle ilk buluşmada neler konuşulur? İlk buluşmada genellikle şimdiki zaman üzerine bir konuşma gerçekleştirmeniz önerilir. Karşınızdaki kişinin hobilerinin neler olduğu, hayata bakış açısının ne olduğunu, ilerde kendisinin kariyer hedeflerinin ne olduğu gibi konular üzerine konuşmanız gayet olağandır. Ancak konuşma sırasında geçmiş ve gelecek konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Elbette ki karşınızdaki kişinin gelecek planlarını sorgulayabilirsiniz, ancak o geleceğe kendinizi de katmanız doğru olmayacaktır. Yine geçmişindeki ilişkilerini sormanız, ilk buluşma için uygun bir konu değildir. Sevgiliyle ilk buluşma izlediğiniz bir filmi dahi konuşabilirsiniz, ancak ilişkinizin geleceği ya da flörtünüzün nasıl ilerleyeceği konusuna sakın girmeyin!

A) Erkek ile İlk Buluşmada Neler Konuşulur? Bir Erkekle İlk Buluşma Nasıl Olmalı?

Bir erkekle ilk buluşma nasıl olmalı? Bir erkekle ortak noktalarınızı belirleyerek, bunun üzerinden bir sohbet kurmanız karşınızdaki kişiyle olumlu ilişkiler yürütmenizi sağlayabilir. Ona sakın evlilik, ilişkiye bakışı ya da geçmişteki sevgilileri hakkında sorular sormayın!

B) Kızla ilk Buluşmada Ne Konuşulur?

Kızla ilk buluşmada ne konuşulur? Kadınlarda gelecek söz konusu olduğunda oldukça kaygılı bir yaklaşım sergiler. Aynı zamanda geçmişin pat diye açılmasından da hiç hoşlanmazlar. Kadınlar kariyer planları, hayata bakış açıları, hobileri gibi konular üzerinden konuşmaktan hoşlanabilecektir.

7- Sevgiliyle İlk Buluşmada Neler Yapılır?

Sevgiliyle ilk buluşma esnasında neler yapılır? Flörtünüz ile ilk buluşmada keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Unutmayın günün en güzel öğünüdür kahvaltı! Bu öğünü birlikte geçirmeniz, oldukça eğlenceli olabilir. Ya da manzarası güzel kusursuz bir doğa içerisinde, yürüyüş yaparak hoş sohbetler edebilirsiniz.

Yürüyüş birbirinize odaklanmak ve güzelce sohbet etmek için hoş bir aktivite olabilir. Sevgili ile ilk buluşma esnasında daha samimi bir aktivite yapmak isterseniz o halde, sahil kenarına iki sandalye atarak keyifle kahve içmenizi önerebiliriz. Bu buluşma kendinizi hem rahat hissetmenizi sağlayacak, hem de keyifli bir şekilde vakit geçirmenize neden olacaktır.

8- Seven Erkek İlk Buluşmada Nasıl Davranır? Bir Erkek İlk Buluşmada Öperse Bu Ne Demektir?

Seven erkek ilk buluşmada nasıl davranır? Öncelikle karşınızdaki erkek sizden etkileniyorsa, sizinle fazlasıyla ilgileniyordur. Size sorular yöneltiyor, hayallerinizi, kariyer planlarınızı hatta ve hatta korkularınızı merak ediyorsa bu sizinle ilgilendiğini kanıtlayacaktır. Ancak sohbet konularına oldukça ilgisizse, konudan sürekli uzaklaşıyorsa, telefonu ile oynuyorsa ve sizin hayatınız ile herhangi bir merakı bulunmuyorsa, bu sizden etkilenmediğini gösterir.

YouTube video

Bir erkek ilk buluşmada öperse bu sizi sevmediğini ya da sizi kullanmak istediğini göstermez. Erkekler ten temasına daha fazla önem veren ve cinsel iç güdüleri daha fazla olan cinsiyet türüdür. O yüzden sizi öpmesi, sizden çok etkilendiğini ve duygularına karşı koyamadığını gösterecektir. doğru mu? sorusuna yanıt aramak için bu yazıyı okuyabilirsiniz. 

9- Seven Kız İlk Buluşmada Nasıl Davranır? Bir Kız İlk Buluşmada Samimi Davranmalı mı?

Seven kız ilk buluşmada nasıl davranır? Kadınlar duygularını daha çabuk dışa vuran canlılardır. Bu nedenle sizden etkilendiyse mutlaka hareketleri ile bunu belli edecektir. İlk buluşmada enerjik olmaları, size soru sormaları, utangaç davranmaları, saçları ile oynamaları ve göz teması kurmamaları sizden etkilendiğini gösterecek en önemli davranışlardır. Bir kız ilk buluşmada samimi davranabilir. Ancak tensel temasta bir adım geride olmaları, daha doğru ve akıllıca bir hareket olacaktır.

10- Bonus: Sevgiliyle İlk Buluşmada Hesabı Kim Ödemeli?

Sevgiliyle ilk buluşma esnasında hesabı kimin ödeyeceği de kaos yaratabilen bir konudur. Hatta bu konu kimi zaman başlayabilecek ilişkilerin bile sonunun gelmesine neden olmuştur. Peki gerçekten ilk buluşmada hesabı kim ödemeli? Öncelikle ilk buluşmada erkeğin mutlaka hesap ödemek için adım atması gereklidir.

Hayat müşterek olsa da ilk intibanın çok önemli olduğu ve partneri üzerinde olumlu düşünceler yaratmak adına bu davranışı sergilemesi gerektiği unutulmamalıdır. Ancak kadınların da erkeklerin maddi imkanlarını kullandığı hakkında bir düşünce uyanmaması adına hesabı ödemeyi teklif etmesi ya da kendi yediklerini ödemesi, doğru bir davranış olacaktır. Bizce sevgiliyle ilk buluşma sonrasında hesabı iki taraf ortaklaşa ödemelidir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!