featured

Peşinatı Olmayanlara Araba Alma Fırsatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peşinatsız araç sahibi olmak isteyenlere Kolayevim olarak aradıkları fırsatı sunmaktayız. Peşinat talep etmeden, geri ödemelerinize faiz uygulamadan istediğiniz araca sahip olmanızı sağlamaktayız. Seneler içerisinde birçok kişiyi ev ve araba sahibi yapan firmamız, bilinirliğini daha da arttırmayı başarmıştır. Firma olarak geri bildirimlerinize dikkat ederek hizmet kalitemizi buna göre her daim iyileştirmeye çalışmaktayız. Süreç içerisinde yaşadığınız problemlere karşı çözüm odaklı bir yaklaşım içerisinde olmaktayız. Danışmanlarımız dahil olmak istediğiniz tasarruf sistemleri ile ilgili her detayı size aktarmaktadır. Taksit ödemeleri konusunda sıkıntınız olması halinde, istediğiniz zaman ödenmiş paranızı geri alarak sistemden çıkabilmenize de imkan tanımaktayız.

Peşinat ve Ek Masraf Olmadan Araba Alma Fırsatı

Araba almak için birikiminizin olmasına gerek yoktur. KolayEvim olarak size şartlar sunmak yerine, sizin şartlarınıza uygun ödeme planları hazırlayarak istediğiniz arabanın sahibi olmanızı sağlamaktayız. Peşinatsız araba almak isteyenlere peşinat şartı koşmadan, ödemelerini yaptıkları süreç içerisinde onlara ek masraf çıkartmadan araç almalarına önayak olmaktayız. Tasarruf modellerimiz ile alınabilecek araçlar için sıfır veya ikinci el şartı koşmamaktayız. Aynı zamanda ilk aracını alacak olanlara da ikinci aracını alacak olanlara da uygun ödeme koşulları sunmaktayız. Dönem dönem yürüttüğümüz yeni kampanyalara dahil olarak banka kredisi çekmeye gerek olmadan istediğiniz aracı alabilmenizi sağlamaktayız.

Faizsiz Kolay Araba Alma Yöntemleri

Kolayevim olarak kredi kartı, faiz veya peşinata gerek olmadan farklı tasarruf yöntemleri ile araba alma seçeneği sunmaktayız. Bu tasarruf yöntemleri ise aşağıdaki gibidir:

Sıra tespitli tasarruf yöntemi: Versiyon 1 ve versiyon 2 olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan bir tasarruf yöntemidir. Noter huzurunda yapılan çekilişe göre müşterilerimiz araçlarını ne zaman teslim alacaklarını öğrenmektedirler. Dahil oldukları tasarruf gruplarına göre aylık ödeyecekleri taksit tutarları farklılık göstermektedir. Gruplar 24, 36, 48, 66 gibi farklı kapasite seçeneklerine sahiptirler.Serbest planlı tasarruf yöntemi: Aracını çekiliş ile almayı tercih etmeyen ve planlamasını bireysel olarak yapmayı tercih eden müşterilerimize sunduğumuz tasarruf yöntemidir. Faizsiz araba almak isteyen müşterilerimiz ödeme güçlerine göre uygun planı hazırlayabilmektedirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!