featured

PFI ile Soğuk Zincir ve Lojistik Alanında Kaliteyi Yakalayın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan markası PFI, soğuk zincir ve lojistik çözümler temelli çalışmalarda uzman olarak hizmet vermektedir. 45 yılı aşkın süredir üstün tecrübeli ve uzman ekibimizle soğuk hava depo kapıları, yükleme alanı ekipmanları ve endüstriyel kapıların üretimini son teknolojik imkanlarımızla siz müşterilerimize sunmaktayız. Firma olarak esas aldığımız kalite hususuna dikkat ederek üretimlerimizi özenle gerçekleştirmekteyiz.

PFI Kalitesi ile Seksiyonel Kapı

, endüstriyel alanlarda oldukça fazla tercih edilen bir kapı çeşididir. Firma olarak seksiyonel kapı üretimlerimizde son kalite malzemeler kullanarak endüstriyel veya kişisel alanlarınızda kolay kullanım imkanına ulaşmanızı sağlıyoruz. Sandviç panellerden oluşan seksiyonel kapı çeşitlerimiz güvenlik ve ısı yalıtımı önlemleri ile birlikte oldukça sağlam bir yapıya sahiptir.

Ortam içinde bulunduğu yapıyı soğuk ve sıcak hava akımından, nemden ve tozdan korumaktadır. Olası bir yangın ve kuvvetli şekilde meydana gelebilecek bir rüzgâra karşı üstün direnç göstermektedir. Bunun yanı sıra darbeden ve sürtünmeden etkilenmeyecek bir şekilde tasarlanmaktadır.

Soğuk Oda Kapısı

Soğuk oda kapısı üretimlerimizi de firmamızda gerçekleştirmekteyiz. Soğuk oda kapıları, soğuk sistemleri ile geliştirilmiş soğuk hava depolarının ısı yalıtımından ve dengesinden sorumlu olan bir kapı çeşididir. Sektörde bilindiği üzere bir alanın soğutulmasının yanı sıra yalıtımının sağlanması hem ekonomik hem de enerji tasarrufu sağlanması açısından oldukça önemli bir unsurdur. Soğuk oda kapılarının kullanımı birçok sebepten dolayı farklılık göstermektedir.

Bu farklılıklar yüzünden birçok insan ve firma bu kapıları seçerken hata yapmaktadır. Öncelikli olarak soğuk oda kapısı kullanılacak alana, alanın geçişlerine, geçişlerdeki ölçülerine ve tabii ki müşterinin isteklerine bağlı olarak farklılıklar gösterebilmektedir. Uzman ekibimiz ile alan gerekliliklerinizi analiz ederek doğru soğuk oda kapısı seçimi yapmanız için size yardımcı oluyoruz.

Hidrolik Rampa Sistemleri

Hidrolik rampa sistemleri, seviye ayarlayıcı olarak çoğu endüstriyel işletmelerin depo alanlarında kullanılan ekipmanlardır. Tasarım bakımından oldukça farklı işlevlerde bölümlerden oluşan bu sistemler, kullanım alanı olarak da geniş bir çerçeveye sahiptir. Ürün özellikleri olarak farklı özellikleri içerisinde barındırmakla beraber zaman kaybının, iş verimliliğinin artmasına yardımcı olur. Pfi olarak hidrolik rampa, soğuk oda kapısı, seksiyonel kapı gibi ekipmanların seri üretimini gerçekleştirerek hizmet vermekteyiz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!