featured

Pis Yedili Oyuncuları Şimdiki Halleri | Pis Yedili Oyuncuları Nerede Ne Yapıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pis yedili oyuncuları, şimdilerde hale ülkenin magazin gündeminde fazlasıyla yer alıyor. Bir dönemin en sevilen dizilerinde biri olan Pis Yedili, eğlenceli yönü ve oyuncuları ile reyting rekortmeniydi. 2011 yılında başlayan bu dizi, 3 sezon sürmüş ve 2014 yılının Haziran ayında yayın hayatına son vermişti. Pis Yedili dizisi sonrasında oyuncuların bir kısmı başarılı kariyerini sürdürmeye devam etti. Diğer bir kısmı ise dizi sektöründen uzakta bir yaşam sürdürme kararı aldı. Peki Pis Yedili oyuncuları şimdiki halleri nasıl, Pis yedili oyuncuları kaç yaşında? Gelin hepsine birlikte bakalım.

Pis Yedili Oyuncuları İsimleri

Pis Yedili oyuncuları arasında en çok bilinenleri Bayrampaşalı, Cimbom, Trafo, PC, Karabiber, Orço ve Salça idi. Bu 7’li fakir bir mahalleden gelen oldukça yakın arkadaşlardı. Özel bir okula kaydedilen bu 7’li, bu özel okula adapte olmakta bir hayli zorlanmışlardı. Kah güldüren kah ağlatan bu oyuncular, eğlenceli karakterleri ile hepimizin gönlünde taht kurmuştu. Öyle ki sezon finaline doğru hepimiz nefret ettiğimiz Furkan karakterini bile sempatik bulmaya başlamıştı. Peki, bu gülmekten kırıp geçiren Pis Yedili oyuncuları şimdi ne yapıyor? İşte bu sorunun yanıtları…

1- Pis Yedili Oyuncuları Müdür Esma Sultan Şimdi Nerede?

Pis yedili oyuncuları müdür Esma Sultan’ı bilmeyenimiz yoktu. Hepimizin bir yandan sinir olduğu, bir yandan da gülmekten kendini alamadığı bu karakter tam bir paragözdü.

Ayşegül Aldinç’in hayat verdiği Esma Sultan hepimiz tarafından çok seviliyordu. Esas mesleği şarkıcılık olan Aldinç, dizi sonrasında başka projelerde uzun soluklu yer almadı. Ancak konuk oyuncu olarak birçok projede bulunduğunu söyleyebiliriz. Şimdilerde ise ekranlardan uzak, sakin yaşantısının tadını çıkarıyor diyebiliriz.

2- Pis Yedili Oyuncuların İsimleri | Müdür Yardımcısı Hasan Paşa Kimdir?

Pis Yedili oyuncuları denildiğinde akıllara gelen diğer bir isim ise hiç kuşkusuz Hasan Paşa’ydi. Esma Sultan’ın zalimliğine rağmen onun kalbi yumuşacıktı. Hatta Songül’e de baya baya yanıktı.

Pis yedilinin daima yanında olan Hasan Paşa, onların adeta koruyucu meleğiydi. Bu proje sonrası Kiraz mevsimi, Dostlar mahallesi gibi projelerde rol alan oyuncu, yakın zamanda kalp krizi nedeniyle ne yazık ki hayatını kaybetti.

3- Pis Yedili Oyuncuları Gerçek İsimleri | Pis Yedili Songül Kimdir

Pis yedili oyuncuları gerçek isimleri denildiğinde akıllara gelen bir diğer isimse Songül karakteridir. Okulun temizlikçisi olan Songül, aynı zamanda Karabiberin de annesiydi.

Çocuğu için yaptıkları takdire şayan bu anne, renkli karakteri ile de hepimizi kırıp geçiyordu. Pis yedili oyuncuları içinde olan Asuman Dabak bu proje sonrası birkaç program sunuculuğunu üstlense de, sonrasında ekranlara ara vermeyi tercih etti. Şu sıralar herhangi bir projede kendisini göremiyoruz.

4- Pis Yedili Cimbom Yeni Dizisi Nedir?

Pis yedili oyuncuları denildiğinde o 7’li tayfadan akıllara ilk gelen kuşkusuz, Cimbom’du. Eda Ece bu proje sonrasında aldı yürüdü diyebiliriz. Beni Böyle Sev, İlişki Durumu Karışık, Kocan Kadar Konuş, Görümce, Mahrumlar, Yol Arkadaşım, Deliha gibi dizi film projelerinde yer alan oyuncu kariyerindeki bu yükselişi hız kesmeden sürdürebildi.

Pis yedili oyuncuları içerisinde bulunan Eda Ece, halen aktif olarak pek çok dizide yer alıyor. Şimdilerde Yasak Elma’nın başrol karakteri Yıldız’a hayat veren Eda Ece hem oyunculuğu hem de güzelliği ile takdir toplamaya devam ediyor.

5- Pis Yedili Bayrampaşalı Kimdir?

Pis yedili oyuncuları içerisinde yıldızı parlayan bir diğer isim ise hiç kuşkusuz Kadir Doğulu’ydu. Bayrampaşalı olarak tanıdığımız Kadir Doğulu, dizide de yakışıklılığı ile tüm kızları birbirine düşürüyordu. Pis yedili oyuncuları arasında olan Doğulu, aynı zamanda mankenlikte yapıyordu. Bu yükselişi ile birlikte mankenlik kariyerine bir son veren oyuncu Fatih Harbiye, Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ban sevmeyi Anlat, Jet Sosyete ve Aşkın tarifi gibi dizilerde yer aldı.

Oyunculuk kariyerinde her ne kadar başarılı olsa da dizilerinin büyük bir çoğunluğu reyting mağduru oldu ve yayından kaldırıldı. Bu süreçte Kadir Doğulu’na dair en güzel konu ise Fatih Harbiye dizi setinde tanıştığı Neslihan Atagül ile evlenmesi oldu. Yeni bir projeden çıkan Kadir Doğulu şimdilerde dinleniyor ve yeni projeleri inceliyor. Bu arada Kadir Doğulu Neslihan Atagül boy farkı olay oldu yazımıza mutlaka bir göz atmalısınız

6- Pis Yedili Orço Burak Alkaş Nerede Yapıyor?

Pis Yedili oyuncuları arasında bulunan Burak Alkaş ise Orço karakterine hayat veriyordu. Dizinin en komik, en eğlenceli, en anlaşılamaz karakteri Orço, hepimizin diline pek çok garip kelimeyi pelesenk etmişti.

Bu proje sonrasında Orço’yu dizi sektöründe görmedik desek yalan olmaz. 38 yaşındaki oyuncu bu proje sonrası Yeşil Deniz ve Tozkoparan İskender dizilerinde yer alsa da aradığını bulamamıştır. Pis yedili oyuncuları arasında yer alan ve gülmekten kırıp geçiren bu Burak Alkaş, şu sıralar kendi işini yaparak gözlerden uzak yaşantısını sürdürüyor.

7- Pis Yedili Trafo Halil Babür Hangi Dizide Oynuyor?

Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan Trafoda hepimizin bildiği ve sevdiği bir karakterdi. Hep isyankar ve kavgacı olan Trafo, bir dönem hepimizi isyankara bağlamıştı. Karabibere olan aşkı yüzünden hepimizi dertlendiren Trafo’yu Halil İbrahim Babür adlı oyuncumuz canlandırıyordu. Sevilen oyuncunun bu dizi ile tanınırlığı arttı.

Daha sonra Tövbeler Tövbesi, Ömre Bedel, Karadayı ve Melekler Korusun dizilerinde oynayan oyuncu, Çukur ile oyunculuğun zirvesini yaşadı. Çukur dizisinde Çiyan Veysel karaktere hayat veren Babür, bu dizi sonrası Son Yaz projesine katıldı. Pis Yedili oyuncuları dizisinin yıldızı Son Yaz projesinde de akıllara kazındı, fakat reyting mağduru olan dizi yakın zamanda final yaptı. Halil İbrahim Babür’ün yakın zamanda yeni projelerde bulunması bekleniyor.

8- Pis Yedili Karabiber Bükre Atala Bir Dizide Oynuyor mu?

Pis Yedili oyuncuların isimleri söz konusu ise 7’li tayfanın Karabiberi Bükre Atala’ya yer vermemek elbette olmaz. Pis yedilinin erkek gibi kavgacı ve sivri dili Karabiberi, o dönem hem çok eleştirilir hem de çok sevilirdi.

Trafoya uzun süre açılamayan Karabiber, sonunda açılmış ve Trafosuna kavuşarak hepimizi gözyaşlarına boğmuştu. Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan ve sevilen karakteri Karabiber sonrasında, hiçbir dizide yer almak istemedi. Oyuncunun bu dizide yer almasının asıl nedeni ise ünlü oyuncu Yusuf Atala’nın kızı olmasıydı.

9- Pis Yedili Elçin Melis Babadağ Kimdir?

Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan Elçin ise, güzelliği ve iyi kalpliliği ile hepimizi kendisine hayran bırakmıştı. Özel okuldaki zübbe çocukların içinde iyi kalpliliği ile bir adım öne çıkan Elçin, Bayrampaşalı’ya da baya baya aşıktı.

Elçin karakterine hayat veren Melis Babadağ, o dönemde birkaç dizi- film projesinde yer aldı. Pis Yedili oyuncuları arasında bulunan Babadağ’ın sonrasında oynadığı projeler ise Yeşil Deniz ve Mihrap Yerinde dizileriydi. Oyuncu şimdilerde ise Barbaros dizisinde rol alıyor.

10- Pis Yedili Furkan Şimdi Nerelerde Ne Yapıyor?

Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan Sezer Arıçay ise illallah ettiğimiz Furkan karakterine can veriyordu. Kötü mü kötü, sinir mi sinir Furkan, Pis yediliyi okuldan atmak için her türlü şeyi yapabilecek güçteydi. Şımarık İkoncanların lideri Furkan, aynı zamanda Elçin’e de deliler gibi aşıktı. Bu yüzden Bayrampaşalı ile hiç bitmeyen bir kavgası vardı.

Bu dizide 3 sezon yer alan oyuncu, proje sonrasında bir süre dinlenmişti. Daha sonra Beyaz Karanfil projesine dahil olan oyuncu, bu proje ile oyunculuk kariyerini sonlandırdı. Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan ve şimdilerde kendi işini yapan Arıçay halinden oldukça memnun gözüküyor.

11- Pis Yedili Salça Hangi Dizide Oynuyor?

Pis Yedili oyuncuları denildiğinde akıllara gelen isimlerden bir tanesi Neşe yani Salça karakteridir. Hazal Şenel’in hayat verdiği bu karakter, her şeye karışması yüzünden Salça lakabını almıştı. Yalnızca mahallenin değil, tüm okulun dedikoduları da ondaydı. Kah güldüren kah da ağlayan Hazal Şenel, bu karakteri hepimize sevdirmeyi başarmıştı.

Bu proje sonrasında Hazal Şenel’i İçimdeki Fırtına, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez ve Elimi Bırakma gibi birçok dizide de gördük. Ünlü oyuncu şimdilerde ise Pis Yedili oyuncuları arasında olan nişanlısı Bertan Şenel ile evlilik hazırlıkları yapıyor.

12- Pis Yedili Dilkopat Şimdi Nerelerde?

Pis Yedili oyuncuları listemizde Dilkopat’a yer vermeyeceğimizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Dizinin en renkli karakterlerinden biri olan Dilkopat en az Orço kadar çılgın ve eğlenceliydi. Tuhaf konuşması, saçma esprileri ve avam tavırları hepimizi gülmekten adeta yerlere yatırıyordu.

Sevmediğimiz ama kızamadığımız Dilkopat Damla karakterini ise başarılı oyuncu Güneş Zavrak canlandırıyordu. Bu dizi sonrasında Güneş Zavrak Ayrılsak da Beraberiz, Savaşçı, Elimi Bırakma ve Gün 10 4 gibi dizi film projelerinde yer aldı. Şimdilerde ortalarda görülmeyen güzel oyuncuyu, yeni projelerde görebilmeyi umuyoruz.

13- Pis Yedili’nin Zeki’si Ümit Erlim Görenleri Hayrete Düşürüyor!

Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan ve bizi saflığı ile güldüren Zeki, şimdi görenlere hayrete düşürüyor. Furkan ve Etkin ile takılan Zeki, İkoncanların en aptalıydı. Bu yüzden Furkan’ı ve Etkin’i çileden çıkarıyordu. Ancak Orço ile aralarındaki diyalog ve arkadaşlık hepimizi pamuk gibi yapıyordu.

Bu yüzden bir çoğumuz Zeki’ye kızamıyor, aksine çok seviyorduk. Bu proje sonrasında Nadide Hayat ve Göçebe filmlerinde rol alan oyuncu, şimdilerde oyunculuk dışında farklı işlerle ilgileniyor. Pis Yedili oyuncuları arasında en çok beğenilen oyunculardan biri olan Ümit Erlim’i yeni projelerde görüp göremeyeceğimiz ise tam bir muamma!

14- Pis Yedili Ahmet Yıldırım PC Şimdi Ne Yapıyor?

Pis Yedi oyuncuları arasında yer alan PC ise marjinal tarzı ile hepimizin dikkatini çekmeyi başarabilmişti. Albino hastası olan PC, bilgisayar hastalığı yüzünden bu lakabı almıştı. Teknoloji ve bilgisayar konuları bilmediği neredeyse yoktu. Bu yüzden pek çok konuda Pis yedilinin hayatını kurtarıyordu. PC karakterine hayat veren Ahmet Yıldırım ise bu proje sonrasında hiçbir dizi filmde yer almamayı tercih etti. Şimdi gözlerden uzakta yaşamına devam ediyor.

15- Pis Yedili Orço’nun Alice’si Ecem Karavus Şimdi Hangi Dizide Oynuyor?

Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan Alice ise Orço’nun vazgeçemediği aşkıydı. Babası Türk annesi Yunan olan Alice’nin berbat telaffuzu hepimizi tebessüm ettirirdi. Orço sarışın ve kusursuz güzelliğe sahip bu kız için her yolu denese de ne yazık ki başarısız olmuştu. Alice karakterini canlandıran Ecem Karavus’u bu proje sonrasında birçok dizi film içerisinde yer aldı. Pis Yedili oyuncuları arasında yer alan Ecem Karavus’un yer aldığı diğer diziler ise Alın Yazım, Bayram Abi, Vezir Parmağı, Hayati ve Diğerleri şeklindedir.

16- Pis Yedili Oyuncuları Canburger Kimdir?

Pis yedili oyuncuları arasında yer alan Canburger ise, belki de bu oyuncular arasında en iyi yerlere gelen kişilerde biri oldu. O dönemde tombul ve saf olarak tanıdığımız Canburger, yakışıklılığı ile hepimizin dikkatini çekmişti. Furkan’ın en iyi arkadaşı olup, pis yediliyi sevmemesine rağmen kendisini izleyiciye sevdirmeyi başarmıştı.

Canburger karakterini yaşatan Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisinde büyük bir değişim yaşadı. Kilo veren ve çocukluğu üzerinden atan oyuncu zaman içerisinde karizmatik ve çok yakışıklı bir oyuncuya dönüştü.

YouTube video

Pis yedili oyuncuları arasında yer aldıktan sonra oyuncunun yıldızı parladı ve oldukça başarılı biri haline geldi. Harem, Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Masum Değiliz, Ege’nin Hamsisi, Aynen Aynen, Sefirin Kızı gibi dizilerde yer alan oyuncu bir o kadarda film projesinin aranılan ismi oldu. Şimdilerde Üç kuruş dizisinin Kartal karakterini oynamaya hazırlanan oyuncu, milyonlarca hayran kitlesine sahip bir konuma erişmiştir. Sevilen dizi Pis Yedili izle için buraya göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!