featured

Popstar Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu: Popstar Yarışmasından Önce Seyyar Satıcılık Yapıyordum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu ve kendisi hakkında merak edilenlere cevap verdi. Popstar yarışmasında kendine has duruşu ve şarkı yorumlarıyla ön plana çıkan Bayhan, geçmişteki sabıkası nedeniyle de Türkiye gündemine gelmişti.

YouTube video

Bayhan Gürhan Gör Beni programında yarışmaya uzanan hayat hikayesini anlattı, yarışmada yaşadıkları nedeniyle hiçbir jüri üyesine de kızgın olmadığını söyledi. İşte, Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan söyleşisinde ön plana çıkan konu başlıkları…

Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan Youtube Kanalına Konuştu

Türkiye’nin en çok izlenen realit showlarından biri olan Popstar yarışmasında karşımıza çıkan Bayhan Gürhan, kendisine has şarkı yorumlarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Aradan yıllar geçmesine rağmen Bayhan Gürhan kimdir merak ediliyor. Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan söyleşisinde merak edilenlere yanıt verdi, her şeye rağmen yarışmaya katıldığı için pişman olmadığını söyledi.

Popstar Bayhan Gürhan: Popstar Benim Hayatımın Rüyası Gibiydi

Bayhan Gürhan Gör Beni yayınında Popstar yarışmasına katıldığı için hiç pişman olmadığını dile getirdi. Kendisini bildi bileli müzikle uğraştığını söyleyen Bayhan, internetin yaygın olmadığı, Unkapanı’nın karışık olduğu ve sesini duyurmaya çalıştığı dönemlerde katıldığı Popstar yarışmasını  “Benim hayatımın rüyası” diyerek nitelendirdi, Popstar sayesinde rüyalarının gerçekleştiğini ifade etti.

“Şarkı Söylerken Başka Yerlere Gidiyormuşum Gibi Oluyor”

YouTube video
Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan Gör Beni söyleşisinde dikkat çeken performansı ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Şarkı söylerken beden dilini kendisine has özelliklerle kullanan Bayhan, bunu bilinçli ve kontrollü bir şekilde yapmadığını, şarkı söylerken başka yerlere gittiğini ifade etti.

“Popstar Yarışmasından Önce Seyyar Satıcılık Yapıyordum”

Bayhan Gürhan Armağan Çağlayan Gör Beni programında yarışmaya uzanan hayat hikayesi hakkında da bilgiler verdi. Popstar yarışmasına başvurduğunda seyyar satıcılık yaptığını söyleyen Bayhan, amacının para biriktirmek ve yurtdışına çıkmak olduğunu belirtti.

Popstar yarışması öncesinde bir buzdolabı, iki kanepe ve bir antensiz radyo olan evde yaşadığını anlatan Popstar Bayhan Gör Beni yayınında evinde televizyon olmadığı için ünlü olduğunu, alışveriş yapmak için girdiği bir bakkaldaki televizyondan öğrendiğini söyledi. Bayhan, Popstar yarışmasının reklamlarını, sokağa atılmış çok eski bir televizyonu evine alıp, tamir etmesi sayesinde görmüş ve çocukluk hayali olan şarkıcılık için başvuru yapmış.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!