Psiphon nedir? Psiphon ne işe Yarar ? Psiphon Nasıl İndirilir ve kullanılır? 2023
Psiphon nedir? Psiphon ne işe Yarar ? Psiphon Nasıl İndirilir ve kullanılır? 2023

Psiphon nedir? Psiphon Ne işe Yarar ? Psiphon Nasıl İndirilir ve Kullanılır? 2023

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Psiphon ilk olarak “sayfın” olarak okunur. Psiphon, Windows ve Android cihazlarda çalışan ve engellenen sitelere erişime izin veren bir uygulamadır. Yani Psiphon, Android telefonlarda veya Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 işletim sistemli bilgisayarlarda çalışır.

Psiphon, engellenen sitelere VPN, SSH ve HTTP proxy sunucuları sağlar. Psiphon, engellenen siteye erişim yöntemini otomatik olarak belirler.

Psiphon ne işe Yarar ?

Psiphon, internet sansürüne karşı mücadele etmek ve sansürlenmiş içeriğe erişimi kolaylaştırmak için kullanılan bir sanal özel ağ (VPN) programıdır. Psiphon’un ana amacı, sansür uygulanan ülkelerde veya kuruluşlarda, internet kullanıcılarına özgür ve sansürsüz bir internet deneyimi sunmaktır. Psiphon, kullanıcıların sansürlenmiş veya engelli web sitelerine erişmesini ve internet trafiğini güvenli bir şekilde şifrelemesini sağlar. Ayrıca, tüm dünyada sansürsüz haberlere, bilgilere ve iletişime erişimi desteklemek için kullanıcılar tarafından kullanılan bir araç olarak da popülerlik kazanmıştır. Psiphon, kullanıcılara daha açık ve özgür bir internet deneyimi sunmayı amaçlayan güvenilir bir yazılımdır.

Psiphon Ücretli mi?

Psiphon nedir? Psiphon ne işe Yarar ? Psiphon Nasıl İndirilir ve kullanılır? 2023
Psiphon nedir? Psiphon ne işe Yarar ? Psiphon Nasıl İndirilir ve kullanılır? 2023

  • Psiphon’da ücretli ve ücretsiz sürümler mevcuttur.
  • Reklam gösterimi
  • 2mb/s hız limit

söz konusudur. Ücretsiz uygulamayı kullanmayı tercih ederseniz, yavaş çalıştığını göreceksiniz. Aynı zamanda, reklamlarla cebelleşmek zorunda kalacaksınız, benden söylemesi.Ücretli sürüm olan; Psiphon Pro kullanmaya başlarsanız şayet, uygulamanın ne kadar hızlı çalıştığını göreceksiniz, ayrıca ücretli sürümde reklam çilesi yoktur.

Psiphon Uygulaması Nereden İndirilir?

Psiphon’u şayet bir Android telefona ya da tabletten indirecekseniz, Google Play’i kullanmanız gerekecektir.

Psiphon Nasıl Kullanılır?

Psiphon Windosws 7, Windows 8, Windows 10 ve Windows 11’de kullanmak için;

1 – Psiphon uygulamasını indirin. 2 – İndirmiş olduğunuz psiphon3.exe dosyasına çift tıklayın. 3 – Psiphon çalışmaya başlayacaktır. Psiphon bağlantı yazısı karşınıza çıktığınızda, uygulamanız aktif durumdadır. Gönül rahatlığıyla internette sansürsüz dolaşabilirsiniz.

Psiphon’u, Android telefon veya tabletlerde kullanmak için; 

1 – Google Play’de Psiphon’u aratarak bulun ve kurulumu gerçekleştirin.

2 – Telefonunuza Psiphon Pro simgesi gelecek, o simgeye dokunun.

3 – Başlat butonunu göreceksiniz, oraya da dokunun.

4 – Tüm cihaz tünellensin mi diye bir soruyla karşılacaksınız! Tüm cihazı tünelle diyerek bu soruyu cevaplayın. Bu sayede Youtube, Twitter gibi ayrı sosyal medya uygulamaları da, Psiphon ile çalışacaktır.

5 – Dikkat uyarısı karşınıza çıkacaktır. Uygulamaya güvendiğinizi belirttikten sonra, Tamama dokunun. Psiphon Pro’nun aktif olduğuyla ilgili bir uyarı mesajı gelecektir.

6 – Ekranın üzerinde Anahtar ve P simgesi gelecektir. Bu demektir ki; artık Psiphon Pro aktiftir ve kullanıldığına delalettir.

Psiphon ile artık dilediğinizce internette dolaşabilirsiniz. Tüm sosyal mecralar da Psiphon uygulaması ile birlikte çalışmaya başlayacaktır. Ayrıca tarayıcınız da Psiphon üzerinden çalışacaktır, unutmayın.  Psiphon uygulamasını kapatmak için, uygulamanın içerisindeki Durdur butonuna basmanız yeterli olacaktır.  Psiphon uygulamasını, Pro sürümüne yükseltmek isterseniz şayet, yine uygulama içerisindeki şimdi yükselt seçeneğine dokunmalısınız. Kolay gelsin…

Psiphon indir – https://indirgeek.com/psiphon/ 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!