featured

PUBG Mobile Emulator Nasıl İndirilir ? PUBG Mobile İndirme Nasıl Yapılır ? PUBG Mobile PC Ayarları Nasıl Yapılır ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


PUBG Mobile Emulator ile nasıl indirilir?  PUBG Mobile PC ayarları nasıl yapılır? Bir savaş oyunu olan  PUBG Mobile İndirme nasıl yapılır? PUBG oyunu 2017 yılında çıkışını yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Çıktığı günden itibaren satış rekorları kıran ve oyun dünyasında Battle Royale alanında rüzgarlar estiren oyun, hala konuşulmaya devam ediyor. E-Spor alanında düzenlediği turnuvalara katılan büyük kitle ise bunun küçük bir örneği.
PUBG Mobile ise bilgisayarı pek fazla tercih etmeyenler veya telefonda çok fazla oyun oynayanlar için önemli bir seçenek. Bu tür oyunlar her ne kadar telefondan oynanması zor olsa da PUBG, oyuncular için çok farklı bir değere sahip. Tabi bir de Mobile versiyonun PC’den oynanabildiğini unutmayalım. 
Oyun severlerin büyük bir kısmı bu oyunu bilgisayardan oynamak için uğraşsa da çoğu zaman hayal kırıklığına uğruyorlar. Çünkü genelde oyun çok fazla kasıyor ve oynanamaz hale gelebiliyor.
Biz de bu sebeple sizlere  PUBG Mobile PC ayarları nasıl yapılır? PUBG Mobile Emulator kasma sorunu olmadan PC de nasıl oynanır, yazımızda aktarmaya çalışacağız.
PUBG Mobile Nasıl İndirilir ? Pubg mobile i̇ndirme nasıl yapılır ? PUBG Mobile nasıl indirilir sorusunun cevabı bilgisayar için biraz karışık. Çünkü bu oyunu indirmek için bazı programlara ihtiyacınız var. Nasıl ki bir bilgisayar oyununu mobilde çalıştıramıyorsanız tam tersi de aynı şekilde geçerli.
Yani mobil bir oyunu direk bilgisayar üzerinde indirip çalıştıramazsınız. Bu yüzden emulator adı verilen programlar mevcut. Emulator programları doğru kullanılmadığında oldukça zahmetlidirler.
Bu programlar, bilgisayarınızda kasmalara ve sisteminizin yavaşlamasına neden olabilirler. Bir emülatör indirdiğinizi ve kurduğunuzu farz edelim daha sonra PUBG mobile PC ayarları hem emülatörden hem de oyundan yapmalısınız. Oyunun nasıl indirileceğine gelecek olursak ise ilk olarak emülatörden başlayalım.
Emulator Nedir? Pubg mobile emulator nasıl i̇ndirilir ?Emülatörler bilgisayar üzerinde çalışan bir sanal işletim sistemidir. Yani nasıl ki Windows içine bir Virtual Box kuruyorsanız emülatörler de bunlar gibidir. Bilgisayarınızın içine bir Android işletim sistemi kurarlar ve uygulamayı açtığınızda telefon işlevi görürler.
Böylece Android işletim sisteminde kullanabileceğiniz program, oyunları buraya kurabilirsiniz. Çoğu kullanıcı emülatörleri mobil bir oyunu bilgisayardan oynamak için kullanır.
Emülatör kurulumunun ardından Google Play Store ’a girerek PUBG Mobile lite indir,  PUBG mobile indir ücretsiz seçenekleri ile oyunu bu sanal telefona kurup PC üzerinden oynayabilirsiniz.
PC EmulatorlarıBlueStacksBluestacks programı oldukça meşhur bir emülatördür. Ancak bu programı kullanmadan önce sisteminizi iyi incelemelisiniz. Çünkü program konfigürasyonu düşük sistem bir bilgisayarda yüksek grafik ayarları modunda kasmalara yol açacaktır.
Bu durumda PUBG Mobile PC ayarları ne kadar iyi olursa olsun yüksek performans almanız biraz hayal olacaktır. BlueStacks’ı burayı tıklayarak, bu siteden indirebilir ve kurulumunu yapabilirsiniz. Kurulum yaptıktan sonra ayarlardan farklı bir Android sürümü ve cihaz seçebilirsiniz.
Bu cihaz ve Android sürümü sizin sanal sürücünüzün görünümü, çözünürlüğünü oluşturacaktır. Pubg mobil oyunlarında pc deneyimi yaşamak için söylenenleri harfiyen uygulamanız gerekmektedir.
MEmuBu program yüksek performanslı oyun oynamak isteyenler için tasarlanmıştır. Oyunlarda alacağınız kalite biraz düşebilir ancak bu sizin daha yüksek performans alabilmeniz içindir. MEmu’nun asıl amacı aslında diğer emülatörler de yer alan zayıflıkları kapatmaktır.
Yani bu program diğer emülatörlere göre daha hızlı olması için özenle geliştirilmiştir. MEmu’yu ücretsiz olarak indirmek için burayı tıklayarak MEmu adresini ziyaret edebilirsiniz.
Emülatör Kurulumu ve PUBG Mobile İndirilmesiPUBG Mobile PC ayarları önemlidir ancak ondan önce tabi ki oyunu indirmemiz gerek. Bunun için ise ilk adım emülatörü indirmek. Daha sonra programı kurabilirsiniz. Emülatörünüzü kurduktan sonra Android sürümü, çözünürlük ve cihaz modeli gibi seçenekleri belirleyerek ayarları yapmalısınız.
Kurulum hızı bilgisayarınızın donanımına göre değişecektir ve kurulum esnasında bilgisayarınız yavaşlayabilir. Kurulum bittikten sonra Google Play hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
Ardından Google Play mağazasına girerek  PUBG Mobile Lite indir, PUBG Mobile indir ücretsiz işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Google Play üzerinden indirmek istemiyorsanız PUBG Mobile Lite apk sürümünü de emülatörün tarayıcısında aratarak bulabilirsiniz.
PUBG Mobile PC Ayarları Nasıl Yapılır?Emülatörünüzü ve oyununuzu indirdikten sonra son adım tabi ki ayarları yapmak. Emülatör üzerinden programın kendi ayarlarını dikkatli yapmanız gerektiğine bir kez daha değinelim.
Programın bilgisayar üzerinde daha hızlı kare hızı ve yüksek performanslı çalışması için biraz dikkat gerekiyor. Örneğin oyunun sistem gereksinimleriyle değerlendirmek gerekirse bilgisayarınızda ki RAM miktarı yüksek ise emülatör için de en az 2 GB RAM miktarı ayırmalısınız.
Bu işlemleri programın ayarlar kısmında yer alan grafik, engine veya performans sekmelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yine program üzerinden  FPS limiti ve kullanılacak işlemci çekirdek sayısını belirleyebilirsiniz. PUBG Mobile PC Ayarları içinse oyuna giriş yapmalısınız.
Oyun ( tencent games ) açıldıktan sonra işlemleri uygulamak için ayarlar sekmesine tıklamalısınız.Burada ki en kritik nokta grafik. Grafik seçeneğini bilgisayarınızın kaldırabileceği şekilde düşük ayarlamanız daha iyi olacaktır.Ayrıca FPS limitini de bilgisayarınızın performansına göre belirlemelisiniz.Parlaklık ve renk seçeneklerini de yine buradan ayarlayabilirsiniz.Daha sonra oynanabilirlik açısından hassasiyet sekmesine dikkat etmelisiniz. Çünkü bu sekme de Mouse DPI gibi önemli ayarlar yer almaktadır. DPI, oyun içinde Mouse’unuzun ne kadar hızlı hareket edeceğini belirler.Kontroller sekmesinden tuşlarınızı ve ses kısmından ideal ses oranını ayarladıktan sonra ayarların çoğunu tamamlamış olacaksınız.Emülatör ve oyun içerisinden ayarlarınızı yaptıktan sonra testlerinizi yapmalı ve ona göre seçenekleri uygun şekilde değiştirmelisiniz. Konuyla ilgili olarak yukarıdaki videolara da bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!