featured

Renault Captur Fiyatı Nedir | B-SUV Segmenti Renault Captur 2021 Fiyat Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın yakından takip ettiği B-SUV Segmenti Renault Captur 2021 fiyatı listesi açıklandı. Kasım 2020’de yayınlanan fiyatları açıklandı. Özellikle kadınların büyük bir beğeni ile takip ettiği Renault Captur 2020 yılında da çok ilgi görmüştü. 2021 modelinin Kasım 2020’de tanıtılmasının ardından siparişler verilmeye başlandı bile. İşte, Türkiye pazarında da yerini bulan yeni Captur özellikleri.

Kişiye Özel Renault Captur 2021

B-SUV Segmenti Renaut Captur 2021 fiyat listesi ile büyük bir ilgi gördü. Orta segment bir SUV otomobil modeli olan Captur, kişiselleştirilme olanağına sahip. Teknolojik özellikleri ve oldukça dikkat çekici tasarımı ile Türkiye’de 3 model olarak satışa sunulmaktadır. 5 farklı motor ile piyasaya sunulan kişiye özel Renault Captur 2021 fiyatı 211.900 TL ile başlıyor.

B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyatı Nedir | B-SUV Segmenti Renault Captur 2021 Tasarım Özellikleri

https://www.youtube.com/watch?v=W7tb2YzkCjE

Avrupa’da orta segment SUV modelleri arasında en çok satan otomobiller listesinde 1 numaraya yerleşen Renault Captur sahibinden sitesinin de en çok arananları arasında yer alıyor. Hem iç hem de dış tasarım özellikleri ile kadın erkek demeden herkesin ilgisini çeken Renault Capture ile yolculuk etmek oldukça eğlenceli! İşte, Renault Captur 2021 tasarım özellikleri!

1 – B-SUV Segmenti Renault Captur 2021 Dış Tasarım Özellikleri

Ülkemizde Renault Captur Ankara bayilerinde en çok satılan otomobillerden biri oldu. 2021 yılı yenilikleri arasında ise hem iç hem de dış tasarım ögeleri yer alıyor. Fransız araba markaları arasında yer alan Renault tarafından üretilen Captur 2021 modelinde C şeklindeki farlar büyük ilgi görüyor. Full LED farları ve LED stop lambaları ile oldukça şık bir görüntüye sahip.

2020 modeline göre Renault Captur 2021 fiyat listesi üzerinde değişiklik yaşanmasının nedenlerinden biri yeni modelin uzunluğunun bir öncekinden 11 cm daha fazla olmasıdır. B-SUV Segmenti Renault Captur tam 4 metre 23 cm uzunluğunda. Elmas kesim jantları ile çok daha şık bir Renault Capture sahibi olmak isterseniz, bu özellik için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.

2 – Renault Captur 2021 Renk Seçenekleri

Ülkemizde Joy, Touch ve Icon versiyonlarının 8 farklı ana gövde rengi bulunuyor. Yıldız Siyah, Aracam Turuncu, Antik Beyaz tavan renkleri ile satışa sunulan Renault Captur sıfır fiyat listesi üzerinde renklerin de etkisi bulunuyor. İki renkli gövdesi ile oldukça şık bir görünüme sahip olan Captur, elektrikli açılır cam tavan özelliği ile de satışa sunuluyor.  

3 – B-SUV Segmenti Renault Captur İç Tasarım Özellikleri

Akıllı Kokpit özelliği ile sunulan yeni Renault Capture fiyatları üzerinde etki eden bir diğer özellik ise içerisinde bulundurduğu medya araçlarıdır. B-SUV segmenti Renault Captur, en büyük dikey tablet ekranına sahip. 8 farklı seçenek halinde aydınlatma düzenlemesi yapılabilen LED ortam aydınlatmaları ile eğlenceli bir sürüş keyfi yaşamak istiyorsanız, B-SUV segmenti Renault Captur fiyatı listesini incelemenizi öneririz.

Renault Captur 2021 modelinde yer verilen hem şık hem de oldukça kullanışlı koltuk tasarımları ile eğlenceli ve bir o kadar rahat bir yolculuk etme şansı bulabilirsiniz. Oyukları olan yarı sert koltuk sırt bölümü sayesinde rahat bir yolculuk edebilirken, 17 mm ekstra diz mesafesi ile arka koltuklarda yolculuk etmek de çok konforlu.

4 – Geniş Bagaj Hacmi ile B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyatı

B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyatı üzerinde sahip olduğu 536 litrelik bagajın da büyük etkisi vardır. Uzun yolculuklarda bagaj derdi olmadan rahatça ve güvenle yolculuk yapabileceğiniz bu SUV otomobil modelinde ayrıca 27 litrelik eşya gözleri yer alıyor.

5 – Renault Captur 2021 Motor Özellikleri

Renault Captur 2021 5 farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Manuel şansızam ile satışa sunulan 100 beygir gücü ile üretilen 1.0 Tce motor seçeneğine sahip olan modelinde 7 ileri vites bulunuyor. 130 ve 155 beygir gücündeki 1.3 Tce motor seçeneği de bulunmaktadır.

Captur modelinin dizel motor seçeneğinde ise 95 ve 115 beygirlik iki farklı motor çeşidi bulunuyor. Siz de bütçenize ve yaşamınıza uyacak modeli seçmek için B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyat listesi yer alan Renault resmi web sayfasını inceleyebilirsiniz.

6 – B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyatı

5 farklı motor özelliğine sahip olan B-SUV segmenti Renault Captur fiyatı açıklandı. En düşük Renault Captur fiyatları ile karşımıza çıkan Joy modeli 211.900 TL iken, Touch modeli fiyatı 304.900 TL ile başlıyor. Ayrıca Icon modeline sahip bir B-SUV Segmenti Renault Captur Fiyatı 325 bin 900 TL’den başlıyor. Bu fiyatların boş kasa ve Aralık 2020 tarihli olduğu unutulmamalıdır. Dolar kurunun değişmesi ve modele ekleyeceğiniz opsiyonel özellikler ile fiyatın biraz daha artacağını bilmelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!