featured

Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yaşlı, kadın erkek herkes uykuya daldığında iyi veya kötü mutlaka rüya görmektedir. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen deprem olayları neticesinde aklımıza takılan deprem, artık rüyalarımıza da girmeye başlamıştır. Peki, Rüyada Deprem Olduğunu Görmek ne anlama geliyor?  

Bir insan rüya gördüğü zaman kendisini sanki film çekiyormuş gibi hissedebilir. Aslında böyle bir şey söz konusu değildir. Yapılan araştırmalar sonucu en uzun rüya 7 saniye sürmektedir. Ondan ötürüdür ki uyandığınızda bazı rüyaları hatırlarken bazılarını hiç hatırlamazsınız. 

Rüyada Deprem Olduğunu Görmek

Rüyada deprem olduğunu görmek kimi rüya yorumcuları tarafından sıkıntı stres olarak tanımlanmaktadır. Google üzerinden sıklıkla aranan bu rüya, çoğu rüya yorumcusu tarafından psikolojik nedenlerin rüyamızı etkilediği düşünülmektedir. Son zamanlarda yaşanan depremden ötürü insanların rüyasına giren deprem bazı rüya yorumcuları tarafından dinin emirlerini yerine getirmiyor olarak nitelendirilebilir. Rüyayı gören kişi kısa zaman içerisinde dinin emirlerini yerine getirmeli ilk gördüğü bir fakire sadaka vermelidir. 

Kimi rüya yorumcusuna göre de rüyada deprem olduğunu görmek kısa süre içerisinde bir sıkıntı yaşayacağına ve bu sıkıntının da tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder. Genel olarak rüyada deprem olduğunu görmek iyi olarak yorumlanmasa da her sorunun ardından gelen güzel günler olarak da ifade edilebilir. 

Rüyada Deprem Görmek 

Eğer rüyada deprem gören kişi hamile ise çocuğunu düşürebilir. Rüyada deprem görmek bir yerden bir yere göç edilmesine ve rüyayı gören kişinin başına kısa zamanda bir musibet gelmesine işaret eder. Rüyada deprem görmek rüyayı gören kişinin hayal kırıklığı yaşamasına ve en yakın arkadaşıyla problem yaşayacağına delalet eder. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre de rüyada deprem görmek hayatımızda yaşayacağımız felaketlerden haberdar olmamızı sağladığı şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer rüyada depremde yıkılan binanın altında kaldığını görüyorsanız ve kendinizi göçüğün altından çıktığınızı görmeniz rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da zorlukların altından tek başına kalkacağınıza delalet eder. 

Rüyada Deprem Olduğunu Hissetmek 

Rüyada deprem olduğunu hissetmeniz pek iyi olarak yorumlanmaz. Eğer rüyada depremden zarar görmüş binanın altında insanların yaşadıklarını ve çıkamadıklarını görürse iş veya aşk hayatınızda karşılaştığınız zorluklar olarak yorumlanmaktadır. Eğer rüyada aniden deprem olduğunu görüyorsanız hayatınızın dönüm noktasında olduğunuzun ve bu noktada da sıkıntı ve problem yaşayacağınıza işaret eder. 

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek yine hayatınızda yaşayacağınız problemlerin yaklaştığına işaret eder. İnsanların bilinç altıyla ilişkilendirilen rüyaları görme sebebiniz deprem korkusu gibi nedenlerden dolayı olabilir. Bazı rüya yorumcularına göre görülen rüyalar insanların hayatında bir rehber niteliği taşımaktadır. 

Rüyada Depremi Yaşamak 

Rüyada depremi yaşamak, rüya sahibinin bir yerden başka bir yere taşınmasına işaret eder. Rüyada bir yerin sarsılması ve hemen ardından yeniden yerine gelmesi, hayatınızda korku ve şiddet yaşamanızı işaret eder. Bunun asıl sebebi olarak de depremin büyük afet olmasından dolayı kaynaklanmaktadır. 

Rüyada yerin sarsılması, iş hayatında ve parasal konularda ortaya çıkacak olan canlılığa ve berekete işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada deprem olması feryat etmeye, can sıkan haberlere işaret eder. Eğer mahallede deprem olduğunu görüyorsanız ve depremde bir takım insanların enkaz altında kalması bazı rüya yorumcuları tarafından çok şiddetli hastalığa işaret eder. 

Rüyada Depremden Kaçmak 

Rüyada depremden kaçmak, rüyayı gören kişinin uzun zamandır planladığı bir durumun başarılı olması için emek sarf etmesine işaret eder. Bu emeğin hemen sonunda ise rüyayı gören kişinin zorlanacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi eğer depremden kaçıp kurtuluyorsa eğer başarılı olmak için verdiği mücadelelere işaret eder. Rüya sahibinin tüm hayatını etkileyecek iyi bir haber alacağına işaret eder rüya, bazı yorumcular tarafından kişiye sıkıntı yaratacağı şeklinde yorumlanabilir. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada depremden kaçıp kurtulduğunu gören kişi iş hayatında başarılı olur ve aşk hayatındaki tüm sorunlardan da kurtulmuş olur. Maddi konularda sıkıntı çeken kişiler tarafından görülen bu rüya oldukça iyiye işaret eder. Rüyada depremden kaçıp da kurtulamayan, enkaz altında kaldığını gören kişi kısa zamanca can sıkıcı bir haber alabilir ya da partneriyle arasında bir takım sorunlar yaşayabilir. 

Rüyada Depremde Sallanmak 

Rüyada depremde sallandığını görmek, rüyayı gören kişi tarafından hayra yorumlanmamaktadır. Bu rüyayı gören kişinin hayatında bazı ani değişiklikler olabilir. Rüya sahibinin bulunduğu yeri aniden değiştirmesine ve hayatındaki pek çok şeyin aniden değişeceğine delalet eder. Rüyada depremde sallanmak, rüya sahibi açısından önemli bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder. 

Rüyada depremde sallandığını gören kişi iş hayatında bazı düşüşler yaşayabilir ve maddi sıkıntılara girebilir. İkili ilişkilerinde ciddi sorunlarla karşılaşacağına işaret edilen bu rüya hayal kırıklıkları, ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder. Rüyada depremde sallanıp da düşen kişi kısa sürede aldığı mevkiden eski mevkisine düşeceğine ya da iş hayatında bazı değişiklikler yaşayacağına işaret eder. 

Rüyada Binaların Sallandığını Görmek 

Rüyada binaların sallandığını görmek, rüyayı gören kişinin hayatına kötü insanlar gireceğine işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin imajının ve maneviyatının giderek zayıflamasına ve bunun sonucunda da bu rüyadan sonra daha zor bir hayat yaşamasına işaret eder. Eğer rüyada binaların sallanmasını engelleyememek de rüyayı gören kişinin kısa süre önce günah işlediğine ve bugünden sonra da daha zor günler yaşayacağına işaret eder. 

Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada binanın sallanması, rüya sahibinin yaptığı hataların ardından hak ettiği paraya, verdiği emeklerin karşılığında arzuladığı hayra, uzun zamandır yaşadığı başarısızlıkların ardından ulaştığı şöhrete, tüm zorlukların sonrasında hayal ettiği kazanca işaret eder. Rüyada binanın sallandığını gören kişi rüya sahibinin işiyle alakalı olumsuz bir durum yaşayacağına ve hiç arası iyi olmayan birini doğru yola getireceği şeklinde yorumlanabilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!