featured

Saklı Cennet Olimpos’ta Doğayla İç İçe Bir Tatil

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olimpos Antalya’da bulunan en sevimli tatil bölgelerinden biridir. Yemyeşil doğa ve masmavi denizin birleştiği doğa harikası bir bölge olduğu söylenebilir. Antalya Körfezinin batısında kalan Olimpos Kemer ve Kumluca ilçelerinin arasında bir vadinin içinde kurulmuştur. Doğal bir yaşamın hakim olduğu bir ilçe olduğu için Olimpos’a giden ziyaretçilerin ilk tercihi güzel bir köy kahvaltısı olur. Ayrıca Olimpos dağcılık ile ilgilenen ziyaretçilerin de en sık uğradığı noktalardan biridir. Yeşil doğası ile kamp ile ilgilenen ziyaretçiler tarafından da sıklıkla tercih edilir. 

Olimpos Bungalov Otelleri

Olimpos’ta yapılan tatiller çoğunlukla doğa ile iç içe olan tatillerdir. Bu alanda ziyaretçilerin en sık tercih ettiği otel tipi de bungalov oteller olur. Olimpos’un ziyaretçilere sunduğu yeşilliği ve temiz havayı tamamlayan bungalov oteller Olimpos’ta geniş bir alana yayılır. Bu noktada ziyaretçilerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bütçe, otel konumu gibi detaylar oldukça önemlidir. Bu alanda ziyaretçiler kendileri için en doğru Olimpos bungalov oteli bulabilmek için Neredekal.com adresini ziyaret edebilir. Bu sitede Olimpos bungalov otellerini inceleyebilir, karşılaştırabilir ve seçimini yapabilir. Olimpos otellerinin geniş bir skalaya sahip olması nedeniyle ziyaretçilerin doğru seçim yapması zorlaşabilir. Neredekal.com adresi bu konuda ziyaretçilere büyük bir kolaylık sağlar. 

Olimpos’taki Kamp Alanları

Olimpos’ta otel ve kamp alanı konusunda büyük bir çeşitlilik vardır. Yeşil alanların çoğunlukta olması kamp seven ziyaretçiler için oldukça büyük bir avantajdır. Kamp alanları kendi içerisinde farklı özelliklere ayrılarak çeşitlenebilir. Bu noktada ziyaretçiler araştırmalarını yaparak kendilerine ve bütçelerine en uygun kamp alanlarını tespit edebilir. Bazı kamp alanlarında çadır ve karavan kiralaması da yapılır. Bu durum aniden karar değişikliği yapan ve yeterli araç gereci olmayan ziyaretçiler için oldukça avantajlı olur. Ayrıca pek çok kamp alanında sıcak su, ocak, musluk, buzdolabı, elektrik gibi imkanlar bulunur. Hem doğayla iç içe olup hem de rahat bir tatil yapmak mümkündür. Kamp yapmak istemeyen ancak doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen kişiler için ise bungalov oteller de iyi bir seçenek olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!