featured

Salih Bademci Kimdir | Salih Bademci Eşi Kimdir? Salih Bademci Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salih Bademci kimdir? İlk ve son dizisi sonrasında büyük beğeni toplayan Salih Bademci’nin özel yaşamının her detayı merak edilmeye başladı. Normal yaşantısında sempatikliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, bu rolünde ise kendinden oldukça farklı bir karaktere hayat verdi. Peki, Salih Bademci kimdir? Salih Bademci kaç yaşında?

Salih Bademci Kaç Yaşında?

Salih Bademci kaç yaşında diye merak ediyorsanız, oyuncu 15 Ağustos 1984 doğumludur. Yani sevilen oyuncu 37 yaşındadır.

1- Salih Bademci Aslen Nereli?

Salih Bademci aslen nereli? Doğma büyüme İzmirli olan oyuncunun ailesi de İzmirlidir. Üniversite okumak için İstanbul’a yerleşen oyuncu, kariyeri için burada yaşamını sürdürmeye başlamıştır.

2- Salih Bademci Ailesi Kimdir? Salih Bademci Kaç Kardeş?

Salih Bademci ailesi kimdir, nerededir herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun kendinden ayrı olarak birde erkek kardeşinin bulunduğu bilinmektedir.

3- Salih Bademci Boyu ve Kilosu Nedir?

YouTube video

Salih Bademci boyu 1.79 kilosu ise 74 olarak paylaşılmıştır. Vakit buldukça spor ve yürüyüş yaptığını belirten oyuncu, fiziğini korumak adına özel bir şey yapmadığını ifade etmektedir.

4- Salih Bademci Evli mi? Salih Bademci Eşi Kimdir?

Salih Bademci evli mi? Salih Bademci 2015 yılında evlenmiştir. İmer Özgün ile yaklaşık 4 yıl beraberlik sonucunda dünya evine giren oyuncunun, evliliği devam etmektedir. İmer Özgün’de Salih Bademci gibi oyunculuk ile ilgilenmektedir. Hatta çift ilk olarak Kiralık Aşk dizisinde karşılıklı oynama fırsatı bulmuştur.

5- Salih Bademci Çocuğu Var mı? Salih Bademci Kızının Adı Nedir?

Salih Bademci çocuğu var mı? Oyuncu evliliğinden 3 yıl sonrasında kızı dünyaya gelmiştir. Kızı ile fotoğraf paylaşmaktan çekinmeyen oyuncu, kızına olan aşkını sık sık dile getirmektedir. Salih Bademci kızının adı ise İklim’dir.

6- Salih Bademci Ne İş Yapıyor? Salih Bademci Dizileri

Salih Bademci uzun bir süredir oyunculuk sektöründe yer almaktadır. İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarından mezun olan oyuncu ilk kez Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Muzaffer karakterine hayat veren oyuncu, bu dizi ile büyük beğeni toplamayı başarabilmiştir. Bu dizi sonrası Öyle Bir Geçer Zaman ki projesine dahil olan oyuncu, 3 sezon boyunca bu dizide yer almıştır.

Önemli bir yükseliş elde ettiği bu dizi sonrası oyuncu Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul ve Kiralık Aşk dizilerinde yer almıştır. Kiralık Aşk dizisinde yeniden büyük bir popülarite elde eden oyuncu hemen sonrasında bir diğer dizi İstanbullu Gelin’de rol almıştır.

Salih Bademci dizileri arasında yer alan bu dizinin final yapması sonrasında sektöre ara veren oyuncu, bu sefer başka bir proje ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Oyuncu yalnızca televizyon dizilerinde değil internet dizilerinde de rol almıştır. İlk ve Son dizisi kadar ses getiren internet dizisi ise Kulüp’tür. Özellikle bu dizideki Tarkan canlandırması izleyicinin beğenisini toplamıştır.

Salih Bademci Blue TV üzerinde yayınlanan İlk ve Son dizisinde dikkatleri üzerine çekti. Bu dizide ilişkinin mükemmellik, sıradanlık ve bitiş dönemine yer veriliyor. Farklı bir karaktere imza atan Salih Bademci, karakteri ile tepki toplasa da oyunculuğu ile izleyici üzerinde büyük hayranlık uyandırmayı başardı. Özge Özpirinçci kimdir bilgi almak için tıklayınız.

7- Salih Bademci Filmleri Nelerdir?

Salih Bademci yalnızca dizi projelerinde değil tiyatro ve sinema filmlerinde de yer almıştır. İlk olarak Mıymıntılar Kralı adlı filmde yer alan oyuncu sonrasında sırasıyla Barda, Arkadaşlar Arasında ve Köpek sinemasında rol almıştır.

8- Salih Bademci Yeni Dizisi Nasıl İzlenir?

Salih Bademci yeni dizisi Blue TV üzerinden yayınlanmaktadır. Bu diziyi izlemek isteyenlerin, televizyonunun internet kısmına giriş yaparak Blue TV’yi tercih etmesi gereklidir. Blue TV aylık belirli bir fiyat karşılığında satın alınabilecektir.

9- Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci İnstagram Hesabı Nedir?

Salih Bademci İnstagram hesabı üzerinden oldukça aktif paylaşımlarda bulunmaktadır. Oyuncunun İnstagram hesabı @bademcisalih şeklindedir. Oyuncunun yaklaşık 1.2 milyon aktif takipçisi bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!