featured

Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu : Kendimi Camdan Atmak ve Ölmek İstedim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni programı konuğu oldu. Samet Liçina Gör Beni programında kendisi hakkında en çok merak edilen sorulara cevap verdi. Yaptırdığı estetiklerle ve yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz ile sık sık gündeme gelen Liçina, Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında hayatına dair bilgiler verdi. İşte, Samet Liçina Armağan Çağlayan röportajı…

Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni Programına Konuk Oldu

YouTube video

Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni programı konuğu oldu ve hayatına dair detayları açıkladı. Popo estetiği ile geçtiğimiz aylarda gündeme gelen Liçina, bu operasyon sonrasında çok acı çektiğini ve bu nedenle ölmek istediğini belirtti. Popo estetiği olacaklara uyarıda bulunan Samet Liçina Gör Beni söyleşisinde yaptırdığı estetik operasyonlar ile ilgili bilgiler verdi.

Samet Liçina Ken Benzerliği Hikayesi

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Samet Liçina söyleşisine Barbie Ken’e benzerliği ile ilgili soru sorarak başladı. Samet Liçina Ken benzerliği olayını tüm detaylarıyla açıkladı. Samet Liçina Armağan Çağlayan sorusu üzerine, aslında estetik operasyonlar öncesinde de Ken’e benzediğini söyledi. Samet Liçina estetiksiz hali ve bu konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

‘’Kerimcan (Durmaz) benim çok yakın arkadaşım. Daha estetik olmadan, yıllar önce Toyz Shop’ta gezerken birden çığlık atmaya başladı. Bir yerine bir şey oldu sandım. ‘’Burada bir sürü sen var’’ dedi. Baktığımda bir sürü ben vardı ve gerçekten de çok benziyorlardı. Zaten aslında benim sosyal medyada ünlü olmam, estetiklerle değil; estetik olmadan da Ken’e benziyor olmamdı. Ben de bunun üzerine başlayan estetik sevdamla Ken ile bir ilişki kurdular. Ama öyle bir ilişki yok aslında. Yani ona benzemek istemiyorum’’

Sosyal Medya Fenomeni Samet Liçina: Benim için İyi Olmak, Güzel Görünmek, Güzel Olmak Benim için Çok Önemli

Armağan Çağlayan Samet Liçina söyleşisinde, Liçina’nın pek çok estetik yaptırmasından dolayı, estetik sevdasının nereden geldiği de soruldu. Samet Liçina Gör Beni programında estetik sevdasının nereden geldiğini bilmediğini ancak iyi olmanın, güzel görünmenin ve güzel olmanın kendisi için çok önemli olduğunun altını çizdi. 

Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında Samet Liçina yaş konusuna da değindi. Güzel görünmek ve güzel olmak için estetik yaptırdığını söyleyen Liçina’ya Armağan Çağlayan zaten çok genç olduğunu söyledi ve yaşını sordu. Samet Liçina yaş sorusuna 28 olarak cevap verdi.

Samet Liçina: Gece Hayatı Bana Göre Bir Şey Değil, Mutlu Değilim

Samet Liçina Armağan Çağlayan söyleşisinde, Çağlayan Liçina’ya ne iş yaptığını da sordu. Liçina bu soruya sosyal medya fenomeni olduğu cevabını verdi ve çeşitli markalarla işbirliği yaptığını söyledi. Sosyal medya fenomenliğinde, geçiş sürecindeyken fanlarıyla bir araya gelmek amacıyla gece kulüplerinde dj’lik yaptığını söyleyen Liçina, dj’lik yapmayı bıraktığını da ifade etti. Armağan Çağlayan Gör Beni programında Liçina’ya neden djliği bıraktığını sorduğunda şu cevabı aldı:

‘’Çünü gece hayatı bana göre bir şey değil. Mutlu değilim. Benim gece yatış saatim olmalı, sabah uyanış saatim olmalı, platesim olmalı, koşmalıyım, doğru saatlerde yemek yemeliyim. Öyle bir hayatı seviyorum. Gece hayatı bana göre değil.’’

Samet Liçina Ailesi

Samet Liçina Gör Beni programında ailesi ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Armağan Çağlayan Samet Liçina’ya anne ve babasının ne iş yaptığını sordu ve Liçina şu sözlerle Çağlayan’a ‘’Benim babam yıllarca Almanya’da çalıştı. Annem hep ev hanımıydı. Babam inşaat sektöründe çalıştı, dekorasyon işleriyle uğraştı Almanya’da uzun süre.’’ sözleriyle yanıt verdi. 

Samet Liçina nereli olduğu sorusuna da yanıt verdi. İstanbul’da büyüdüğünü söyleyen Samet Liçina annesinin Sırp, babasının Karadağlı olduğunu söyledi. Babam yıllar önce buraya geliyor savaş nedeniyle ve buraya yerleşiyorlar ailecek. Annem de turist olarak geliyor Sırbistan’dan. Sonra o şekilde ilk görüşte aşk yaşıyor ve annem bir daha Sırbistan’a dönmüyor. Sonra ilk meyveleri ben oluyorum.

Samet Liçina: Gelecekten Konforlu Bir Yaşam Bekliyorum

Samat Liçina Armağan Çağlayan söyleşisinde gelecekten ne beklediği de soruldu. Samet Liçina Gör Beni programında, gelecekten konforlu bir yaşam beklentisi olduğunu söyledi. Gelecek için Ayvalık Sarımsaklı’dan bir yazlık aldığını söyleyen Liçina, şu an pandemi nedeniyle anne ve babasının orada yaşadığını anlattı.

Samet Liçina: İlk Estetiğimi 17 Yaşında Oldum

Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni programında ilk estetiğini 17 yaşında yaptırdığını da açıkladı. 17 yaşındayken Bodrum tatilinde, sahile inerken ‘’estetik’’ yazısını gördüğünü ve gidip dudaklarına doldu yaptırmak istediğini, böylelikle de ilk estetiğini yaptırdığını Gör Beni programında açıkladı.

‘’Kendimi Camdan Atmak ve Ölmek İstedim’’

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Samet Liçina’ya poposunda estetik olup olmadığını da sordu. Samet Liçina Armağan Çağlayan sorusuna ‘var’ diyerek cevap verdi ve bu operasyonun acısı nedeniyle ‘’kendimi camdan atmak ve ölmek istedim’’ sözlerini kullandı. Samet Liçina popo estetiği ile ilgili şu açıklamayı yaptı:   ‘’Çok zor bir operasyon. İlk yaptırdım, ilk operasyonum. O kadar zordu ki, kendimi camdan atmak ve ölmek istedim. Yani yaptıracak olanlar bu sözlerimi çok iyi dinlesinler. Çünkü sanırım en büyük acı; popo estetiği.’’

Samet Liçina Armağan Çağlayan Gör Beni Programında Açıkladı: En Büyük Travmam Kardeşimin Cenazesi

Armağan Çağlayan, Samet Liçina’ya hayatının en kötü anısının ne olduğunu da sordu. Samet Liçina Gör Beni programında, ilk katıldığı cenazenin kardeşinin cenazesinin olduğunu söyledi ve büyük bir travma yaşadığını söyledi. Samet Liçina kardeşi için lösemi nedeniyle vefat ettiğini açıkladı. 18 yaşındaki kardeşi vefat eden Liçina, bu nedenle düzenli yaşamak, sağlıklı yaşamak ve sağlıklı beslenmek gibi takıntılarının olduğunu vurguladı.

‘’Kıskanç Değilim’’

Samet Liçina Armağan Çağlayan söyleşisinde özel hayatına dair bilgiler de verdi. Şu an birine aşık olduğunu söyleyen Liçina, kıskanç biri olmadığının da altını çizdi. Kendisi yeterince güzel olduğu için karşısındaki kişinin çirkin olsa bile sorun olmayacağını dile getiren Liçina, kıskanç olmadığını söyledi. Aşk çocuğu olduğunu vurgulayan sosyal medya fenomeni, sevgi dolu bir evde büyüdüğü için de kendisinin kötü duygular barındırmadığını söyledi.

‘’Estetik Operasyonlara Yarım Milyon Harcadım’’

Armağan Çağlayan, sosyal medya fenomeni Samet Liçina’ya bu zamana kadar yaptırdığı tüm estetik operasyonlar için ne kadarlık bir harcamaya yaptığını sordu. Ünlü sosyal medya fenomeni, bu zamana kadar yaptırdığı tüm estetik ameliyatlar için yarım milyon harcadığını söyledi. Konuya ilişkin olarak Samet Liçina Gör Beni yayında şunları söyledi:

‘’Oturup saydığımızda, benim güzelliğe harcadığım para, dolgularım, botokslarım dahil tüm yapılan işlemler, lazerimden tutun her şeyime kadar yapılan işlemler mutlaka yarım milyon TL.’’

Samet Liçina Sırp vatandaşı mı ?

Samet Liçina Sırp vatandaşı olup olmadığına yönelik soruya da cevap verdi. Samet Liçina babası Türk vatandaşı olduktan sonra evlendiğini ve annesinin de bu sayede Türk vatandaşlığını aldığını söyledi. Daha sonra Samet Liçina annesi sayesinde kendisinin ve babasının Sırp vatandaşlığını aldığını belirtti. Kısacası; Samet Liçina’nın hem Türk vatandaşlığı hem de Sırp vatandaşlığı bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!