featured

Şarkıcı Murat Boz “Zamlar Geri Alınsın” Dedi, Ünlü Rapçi Şanışer Bakın Ne Cevap Verdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Murat Boz da artan hayat pahalılığı ve elektrik ile doğalgaza gelen zamlar nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlüler arasına girdi. Zamların insanlara nefes aldırmadığını vurgulayan Murat Boz’a, ünlü rapçi Şanışer verdiği cevapla sosyal medya gündemine oturdu. İşte, Murat Boz’un hayat pahalılığı paylaşımı ve Şanışer ismiyle ünlenen Sarp Palaur’un olay göndermesi…

Murat Boz: Zamlar Geri Alınsın

Şarkıcı Murat Boz, son günlerde elektrik ve doğalgaz faturaları sebebiyle tepki gösteren ünlüler arasına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Boz, şu cümlelerle zamlar geri alınsın dedi:

“Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğalgaza gelen bu akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara. #ZamlarGeriAlınsın”

Rapçi Şanışer, Murat Boz’a Göndermede Bulundu

Şanışer ismiyle bilinen ve Susamam adlı parçasıyla Türkiye gündeminde çok konuşulan Sarp Palaur, kendi sosyal medya hesabında, Murat Boz’un #zamlargerialınsın görselini kullanarak cevap verdi. Boz’un paylaşımı kullanarak cevap veren Şanışer şunları yazdı:

“Murat mesajını aldım, güçlü bir Türkiye için ben de zamlar geri alınsın diyorum.”

Rapçi Şanışer, Murat Boz’a Ne Demek İstedi?

2017 yılında Başkanlık Sistemi referandumu için Rıdvan Dilmen “evet” kampanyası başlatmış ve sosyal medyada video paylaşımında bulunmuştu. Referanduma evet kampanyasına futbolcu Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz da destek vermişti.

2017 referandumuna evet diyerek destekte bulunan şarkıcı Murat Boz, futbolcu Burak Yılmaz’ın çağrısı sonrasında yaptığı video paylaşımında şu sözleri kullanmış ve kampanyaya destek vermesi için Abdülkadir Karagöz’e de çağrıda bulunmuştu:

“Burak, selam. Çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir, sen de var mısın?”

Ünlü rapçi Şanışer Sarp Palaur da, Murat Boz’a referanduma destek verdiğini hatırlatarak zamlar geri alınsın paylaşımına göndermede bulundu.

YouTube video

2017 Referandumu Nedir?

2017 referandumu yani 2017 Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu; 16 Nisan 2017’de yapılan halk oylamasıdır. Bu halk oylamasıyla Anayasa’nın 18 maddesinde değişiklik yapılmıştır. Ayrıca 2017 referandumuyla Parlamenter Sistem’e son verilmiştir ve yerine Başkanlık Sistemi getirilmiştir.

Böylelikle Türkiye’de Başbakanlık makamı kaldırılmıştır. Mecliste 550 olan milletvekili sayısı 600’e çıkarılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!