featured

Servet Şekerleme 200’e Yakın Ülkeye İhracat Yapıyor !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şekerleme dendiğinde 40 yıldır faaliyetlerini sürdüren Servet Şekerleme akla gelmektedir. Geniş ürün gamına sahip olan firma 200’e yakın ülkeye ihracat yapmaya devam etmektedir.

Satış mağazalarının yanı sıra telefon ve online olarak sipariş alan firma lokumdan kuruyemiş ve baharata, helvadan ezme gruplarına kadar birçok farklı ürünün imalatını gerçekleştirmektedir.

Ürün çeşitliliğini artırmaya devam eden Servet Şekerleme şeker ilavesiz ürünleri kısa zaman içerisinde Türkiye ile birlikte tüm dünyada aranan lezzetleri tüketici ile buluşturdu.

Şeker İlavesiz Helva Çeşitleri İle Farklı Bir Lezzet

Şeker tüketiminden kaçınan insanlar için özel bir ürün skalası oluşturan firma şeker ilavesiz helva çeşitleri ile farklı bir lezzet sunuyor.Hem mükemmel bir ara ürün hem de tatlı olarak tüketilen şeker ilavesiz helvaların üretiminde en kaliteli tahinler kullanılmakta.

Susamın kavrulması ve öğütülmesi ile üretilen tahin oldukça besleyici bir gıdadır, üretimin her aşamasında harika bir tat ve kalitenin yansıtılması için çaba sarf edilen Servet Şekerleme firmasında mükemmel ve eşsiz bir lezzet yapısı bulunmaktadır.

Türk Damak Tadının Vazgeçilmez Parçası

İdeal bir hediye seçimi olan şeker ilavesiz helva çeşitleri özel paket ve ambalajları halinde hızlı kargo imkanı sayesinde adrese teslim edilmektedir. Şeker ilavesiz helva çeşitleri içerisinde en fazla tercih edilen sade, fıstıklı ve kakaolu seçenek vardır.

Türk damak tadının vazgeçilmez parçası olan helva çeşitleri içerisinde kısa zamanda yerini olan şeker ilavesiz helva ürünleri alışılmış lezzettin çok daha ötesinde bir tat sunuyor.

Tatlı krizlerinin masum atıştırması helva aynı zamanda kilo kontrolü konusunda da insanlara sunulan harika bir alternatif olmaya devam ediyor.

Mükemmel Ve Eşsiz Bir Lezzet

Yalnız ürün kalitesi ile değil aynı zamanda uygun fiyat aralığı ile de tüketicilerin tercihi olan Servet Şekerleme özel ürünü şeker ilavesiz helva çeşitleri mükemmel bir seçim olmayı sürdürüyor.

Tüm ürünlerinde olduğu gibi üretimden tüketiciyi ulaştığı her aşamada kaliteden ödün vermeyen servetsekerleme.com sunduğu kampanyalar ve fırsat avantajları sayesinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında 192 ülkede çok daha fazla insana ulaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!