featured

Sevda Erginci Kimdir | Sevda Erginci’nin Sevgilisinden Ayrılma Nedeni İhanet mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevda Erginci kimdir? Yasak Elma dizisiyle ekranlara yeniden dönen Sevda Erginci, bu dizide uzun soluklu kalamadan ayrılmıştı. Sonrasında dahil olduğu projelerde aradığını bulamayan oyuncu, ekranlardan oldukça uzak kaldı. Sempatikliği ve güzelliği ile oldukça büyük bir kitleye ulaşan Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci sevgilisi ile ayrıldı mı? Merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde gizli…

Sevda Erginci Kimdir? Sevda Erginci Kaç Yaşında?

Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci kaç yaşında sorusuna yanıt vererek yazımıza başlayalım. 3 Ekim 1993 yılında dünyaya gelen Sevda Erginci yaş bilgisi, 28’dir. Ancak oyuncu minyon görüntüsü sebebiyle yaşını neredeyse hiç göstermemektedir.

1- Sevda Erginci Kürt mü? Sevda Erginci Aslen Nereli?

Sevda Erginci kürt mü? Esmer güzeli olarak öne çıkan Erginci İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sevda Erginci aslen nereli? Annesi Makedonya göçmeni olan oyuncunun babası ise Mardinlidir.

2- Sevda Erginci Annesi Kimdir? Sevda Erginci Ailesi Kim?

Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci annesi Makedonya göçmeni olduğu için oldukça merak edilmektedir. Ünlü oyuncu annesini ekranlardan adeta bir sır gibi saklamaktadır. Sosyal medya üzerinden annesini ve babasını paylaşmaktan kaçınan oyuncunun, annesi veya babası ile olan hiçbir fotoğrafına da ulaşılamamıştır. Mütevazi bir yaşam süren Sevda Erginci ailesi, İstanbul’da yaşamlarını sürdürmektedir.

3- Sevda Erginci Boyu Kaç? Sevda Erginci Boy Kilo Bilgisi

Sevda Erginci kimdir? Minyon bir kadın olan Sevda Erginci boyu ve kilosu ile ilgili detaylar, hayran kitlesini yakından ilgilendiriyor. Özellikle Yasak Elma dizisinde Alihan ile Zeynep arasındaki akılalmaz boy farkı, ünlü oyuncunun boyu kaç sorusunun araştırılmasına neden oldu. Boyu 1.59 olan ünlü oyuncunun kilosu ise 48’dir. Güzel oyuncu her röportajında boyunun çok kısa olmadığını, Onur Tuna’nın boyunun çok uzun olmasından kaynaklı boy farkının oluştuğunu paylaşmaktadır.

4- Sevda Erginci Oynadığı Diziler Nelerdir?

Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci oynadığı diziler ile oyunculuğunu birçok insana kanıtlayarak, ön plana çıkmayı başardı. Oyunculuk ve tiyatroya oldukça ilgili olan oyuncu yalnızca 15 yaşındayken bu alanlar üzerine eğitim almaya başlamıştır. İlk projesi ise Semaver Kampanyası çocuk tiyatrosunda yer aldığı Paki ve Sevgi Çiçekleri adlı eserdir. Sevda Erginci kimdir? Oyuncunun kariyeri ise Koyu Kırmızı adlı dizide Ayşe karakterini canlandırması ile başlamıştır.

2012 yılında Veda aslı sinema filmine dahil olan Erginci burada ‘’Lamia’’ karakterine hayat vermiştir. Oyuncu daha sonrasında 2013-2014 yılları arasında Karagül adlı dizinin kadrosunda yer almış ve büyük bir popülarite elde etmiştir. 2016-2017 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan oyuncu, 2017 yılında ise Ver Elini Aşk projesine dahil olmuştur.

Sevda Erginci kimdir? Bu dizi sonrasında yeni sezonda Yasak Elma dizisiyle bomba gibi dönüş yaparak, kariyerinin en büyük yükselişini yaşamıştır. Yönetmenin Alihan ve Zeynep karakterlerini diziden çıkarması ile birlikte diziden ayrılan Erginci, Sevgili Geçmiş projesiyle çok geçmeden yeni bir dönüş yapmıştır.  

YouTube video

Sevda Erginci’nin son olarak rol aldığı dizi ise Uyanış Büyük Selçuklu adlı dizi olmuştur. Şimdilerde ekranlardan uzak kalmayı tercih eden oyuncun, yeni sezonda bir dizide yer alıp yer almayacağı da merak konusu…

5- Sevda Erginci Evlimi? Sevda Erginci Sevgilisi Kim?

Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci evlimi? Sevda Erginci bekar olup, yakın zamanda sevgilisinden ayrılmıştır. Sevda Erginci sevgilisi ise ekranlardan tanıdığınız Yılmaz Kunt’tu. Meslektaş olan ikili ayrılık öncesinde yaklaşık 2 yıldır birlikte olup, evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyorlardı.

6- Sevda Erginci Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Sevda Erginci kimdir? Ünlü oyuncun sevgilisinden ayrılması magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Ünlü oyuncunun erkek arkadaşının bir kadınla buluşmak için mesajlar atmasının ifşa olması, bomba etkisi yaratmıştı.

Yılmaz Kunt’un kadına attığı mesajlar, kadın tarafından İnstagram’ın story bölümünde ifşalandı. Sevda Erginci kimdir? Kısa zamanda hızla yayılan storyler, tüm magazin sitelerinde flaş haber olarak yayınlandı.

Bu paylaşımlar sonrasında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu, kısa süre sonra Yılmaz Kunt’u takipten çıktı. Bu hareketi sonrasında ise Yılmaz Kunt’ta Sevda Erginci’yi takipten çıktı. Böylece evlilikle sonlanması beklenen aşk, ayrılıkla tarihe karışmış oldu.

7- Sevda Erginci Kimdir? Sevda Erginci Yeni Projelerde Yer Alacak mı?

Sevda Erginci kimdir? Ekranlardan uzun bir süre uzak kalan oyuncunun yeni sezonda ekranlara dönmesi kesinleşti. Buna göre oyuncu yeni sezonda FOX ekranlarında yayınlanacak El Kızı adlı dizide başrolü oynayacak. Dizide Sevda Erginci’nin partnerinin kim olacağı ise henüz kesinleşmedi.

8- Sevda Erginci İnstagram Hesabı Nedir?

Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci İnstagram hesabı üzerinde oldukça aktif olup, sıkça paylaşımlar yapmaktadır. Sevda Erginci İnstagram hesabında yaklaşık 1.6 milyon takipçisi bulunmaktadır. Hesabı takip etmek isteyen kişilerin İnstagram üzerinden @sevdaerginci hesabını aratması gereklidir. Yasak Elma Nesrin Cavadzade kimdir yazımızı okumak için tıklayınız. 

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!