featured

Sevdiğin Kişinin Seni Sürekli Düşünmesini Sağlamanın 7 Yolu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Sevdiğiniz kişinin sizi düşünmesini sağlamak için tercih edebileceğiniz çeşitli yöntemler bulunuyor. Bunlar kimi zaman sevdiğini aşık etme duası gibi dualarla karşımıza çıkıyor kimi zaman ise fal yöntemleriyle sağlanıyor.

Fakat bilimsel açıdan sevdiğin kişinin aklında yer etmeyi sağlayan bazı taktikler olduğunu söylemek mümkün.

Yapılan araştırmalarda iki yabancı araştırmacının denediği ve bilimsellik üzerine kurduğu bu araştırmada ortaya çıkan bazı maddeler var.

Bahsedeceğimiz bu maddeleri gerçekleştirdiğiniz takdirde sevdiğiniz kişinin sizi sürekli düşünmesi oldukça olası. İşte uygulamanız gereken o maddeler!

1- Ekranınıza Maruz Bırakma (Ekran Etkisi)

Günümüzde malum televizyon, internet gibi çeşitli alanlara maruz kalıyoruz. Neredeyse her birimizin bir sosyal medya hesabı çoktan var.

Sevdiğiniz kişiye kendinizi ne kadar yansıtır kısaca onun gözüne çarparsanız sizi düşünme olasılığı o kadar artar.

Bunu sağlamak için sosyal medya hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızdan sürekli paylaşım yapmak ve sevdiğiniz kişinin önüne bu paylaşımların düşmesi oldukça etkili bir yöntem.

2- Ortak Yaşam Alanı

Maruz bırakma üzerine kurulu olan bu maddede sadece sosyal medyadan dikkat çekmeniz yetersiz kalır. Bu yüzden aşık olduğunuz insanın bulunduğu alanlarda bulunmanız gerekir.

Bizzat kendisiyle iletişim kurmasanız dahi sizi görebilecek ortak bir alanda bulunmanız bile işe yarar. Bununla birlikte sevdiğiniz insanın arkadaşlarıyla arkadaşlık kurmak da etkili bir yöntemdir.

Böylece ikinizin sürekli bir arada bulunabileceği ortak kümeler geliştirerek, aklında yer etmenizi sağlarsınız.

3- Tesadüfi (!) Karşılaşma

Sevdiğiniz kişiyle bu kadar ortak alanda bulunduktan sonra yapmanız gereken artık iletişimi başlatmak olmalı.

Ortak alanlarınızı çoğalttıktan sonra örneğin bir kafede ya da sinemada denk geldiğinizde ilk selamınızı verebilirsiniz.

Ancak klişeleşmiş olan ‘Aa sen de mi burdaydın?’ gibi tepkilerden uzak durun bu ortamın büyüsünü de kaçıracaktır.

4- Gizli Kapılar Bırakma

Beyin yapısı gereği tamamlanmamış işlere karşı üzerinde çalışmalar yapar, bu kanıtlanmış bir gerçektir. Örneğin tartışmanın yarım kaldığı herhangi bir ortamda yıllar geçse bile ‘Keşke bunu da söyleseydim!’ diye aklınızdan geçirmek buna bir delildir.

Bu aşamada sevdiğiniz kişinin aklında da gizli kapılar, yarım kalmışlıklar bırakmalısınız. Peki ama nasıl? Kavgaya varmayacak ancak bir konuda tartışma oluşturarak yarım bırakabilirsiniz.

Sohbetinizin önemli bir anında sohbetten çıkıp daha sonra bunu devam ettirmek istediğinizi belirterek karşınızdaki kişinin bunu sürekli düşünmesini dolaylı olarak da sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz.

5- Aynı Kokuyu Kullanmanın Gücü

Kokunun gücü yine bilimsel anlamda ele alınan ve gerçekten etkisi kanıtlanan bir durum. İnsan beyni yaşadığı bazı olayları ya da kişileri kokuya bağlı olarak hatırlar.

Bu aşamada, sevdiğiniz kişiyle buluştuğunuz aynı ortamda bulunduğunuz sıralarda sürekli aynı kokuyu kullanmaya özen gösterin.

Böylece onun beyninde o kokuyla eşitlenirsiniz. İşte bu andan itibaren sizi kokunuzun benzerini bir başkasında duysa bile aklına gelecek ilk isim siz olursunuz!

6- Konuşma ve Giyim Tarzının Önemi

Çok klişe olarak kulağa gelse de aslında sizi diğer insanlardan ayıran nokta tam olarak budur. Sahip olduğunuz özel tarzınız diğerlerine nazaran daha baskın ortaya çıkmanızı sağlar.

Bu aşamada elbette kendinizden taviz vermemeli, olduğunuz gibi davranmalısınız. Aksi durumda kendinizi farklı biri gibi yansıtırsanız, ilerleyen süreçlerde sorun yaşayabilirsiniz.

7- Sevdiğiniz, Zevk Aldığınız Şeyler/Durumlar

Aslında bu başlıkta aynı kokularda olduğu gibi belirli bir durumla sizin bir arada olmanızı sağlar. Şöyle bir örnek verelim; sürekli aynı mekana gittiğinizi düşünün. Artık siz o mekanla özdeşleşeceğiniz için sevdiğiniz kişi o mekanı gördüğünde aklına siz gelirsiniz.

Bu yemeklerle de alakalı olabilir, sevdiğiniz müzik grubu da olabilir. Elbette bunları gerek sosyal medyada paylaşarak gerekse sevdiğiniz insana bahsederek aklına yer edinmelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!