featured

Sevdiğinizi Hissettirmenin 7 Kolay Yolu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevdiğinizi hissettirmek ve ilişkiyi daha iyi bir noktaya taşımak aslında oldukça kolay. Basit davranış değişiklikleriyle ona sevdiğinizi hissettirebilirsiniz. Eğer sevgimi göstermek için neler yapabilirim diye düşünüyorsanız, bu yazımız sizin için. İşte, sevdiğinizi hissettirmenin 7 kolay yolu…

1 – Ne Cevap Vereceğinizi Düşünmeden Dinleyin

İyi bir dinleyici olmak herkesin, herkese karşı yapabileceği bir şey değil. Eğer seviyorsanız, sevdiğiniz kişiye sevginizi hissettirmenin en iyi yollarından biri; iyi bir dinleyici olmaktır. Sevgiliye karşı iyi bir dinleyici olmak, dikkatin tam olarak verildiği anlamına gelir. Ancak sevgilinizi dinlerken vereceğiniz cevap üzerine düşünmeyin, yalnızca söylediklerine odaklanın. Bu, onu ne kadar önemsediğinizi gösterecektir.

2 – Gülümseyin

Gülümsemek sadece sevgilinize olan sevginizi göstermekle kalmayıp sizin de gününüzün aydınlık olmasını sağlayan en basit eylemdir. Yapılan araştırmalar, gülümsemenin hem stresi azalttığını hem de yaratıcılığı arttırdığını ortaya koydu. Unutmayın ki; gülümsemek bulaşıcıdır ve enerji verir. Bu nedenle sevdiğinizi hissettirmek istediğiniz kişiye bol bol gülümseyin.

3 – Günün Nasıl Geçtiğini Sorun

Sevdiğiniz kişiye, ona olan sevginizi göstermek ve verdiğiniz önemi vurgulamak için mutlaka gününün nasıl geçtiğini sorun. Özellikle de özel ve önemli günlerde bunu yapmaya ayrıca özen gösterin. Çünkü bir kişiye gününün nasıl geçtiğini sormak “seni önemsiyorum”, “seni merak ediyorum” demenin bir yoludur. Hatta yalnızca sevdiğiniz kişinin gününün nasıl geçtiğini sormakla kalmayın, siz de anlatın.

4 – Birlikte Aktivite Planlayıp Uygulayın

Eğer birine sevdiğinizi hissettirmek istiyorsanız mutlaka onunla aktivite planlayın ve uygulayın. Çünkü biriyle bir plan yapmak “zamanımı seninle geçirmek istiyorum” anlamına gelir. Sevgiliyle yapılacak aktiviteler içinden herhangi birini seçip sevdiğinize, ona olan sevginizi gösterebilirsiniz.

5 – Yeni Öğrendiğiniz Şeyleri Birbirinizle Paylaşın

İyi bir çift olmanın yollarından biri de; karşılıklı sohbet edebilmektir. Eğer sevdiğiniz kişiyle uzun saatler boyunca sohbet edebilip paylaşımda bulunabiliyorsanız iyi birer arkadaşsınız da demektir. Sohbetlerinizin sonu gelmesin, her daim konuşacak yeni şeylerimiz olsun diyorsanız; yeni öğrendiğiniz bir şeyi sevdiğiniz ile paylaşın. Bu hem sürekli farklı konulardan konuşmanızı sağlayacak hem de onu önemsediğinizi gösterecek.

6 – İltifat Edin

Sevdiğinize her fırsatta ve yerinde iltifat etmek; ona sevdiğinizi göstermenin en kolay yolu. Eğer sevdiğinizi hissettirmek istiyorsanız ona gün içinde ne kadar güzel/yakışıklı olduğunu dile getirin. Hatta yalnızca fiziki özellikler üzerinden iltifat etmekle kalmayın, beğendiğiniz karakter özelliklerine de iltifat edin.

7 – Hayallerini Destekleyin

Pek çok insanın hayalleri var ancak her insan bu hayallerini gerçekleştirme noktasında şanslı değil. Kimi insanlar hayallerini gerçekleştirme yolunda en yakınlarından destek göremediği için ideallerinden, hayallerinden vazgeçebiliyor. Bu noktada sevdiğinizi hissettirmek için mutlaka sevdiğinizin hayallerini destekleyin, isteklerini önemseyin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!