featured

Sevgi İzi Nasıl Yaptırılır ? Sevgi İzi Nedir? Sevgi İzi Yaptırmak Ücretli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgi izi nasıl yaptırılır? Müge Anlı’nın sık sık vurguladığı sevgi izi, özellikle birtakım sağlık sorunları bulunan bireyler için oldukça koruyucu bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Kayıp insanları bulabilmek normal şartlarda oldukça zor olabiliyor. Hele ki sağlık sorunları sebebiyle ortadan kaybolan bireylerin aileleri, bu durumda daha büyük kaygılar yaşayabiliyor. İşte bunun üzerine geliştirilen sevgi izi uygulaması, hemen herkese kolaylık sağlayabilecek. Peki sevgi izi uygulaması nedir? Sevgi izi yaptırmak ücretli mi? İşte tüm merak edilenler…

Sevgi İzi Nedir? Sevgi İzi Nasıl Yaptırılır?

Sevgi izi nedir? Sevgi izi uygulaması Müge Anlı tarafından oluşturulan ve hayata geçirilen bir proje olarak ön plana çıkmaktadır. Kayıpları bulabilmek ve karanlık olayları aydınlatabilmek için ATV’de bir program yapan Anlı milyonların adeta sevgilisi haline geldi. Araştırmacı, gazeteci dürüstlüğü ve yardımseverliği ile hepimizin gönlüne taht kurdu.

Son geliştirdiği bu uygulama ise, sağlık sorunları yaşayabilen bireyleri korumayı amaçlıyor. Sevgi izi uygulaması zihinsel engelli olan, Alzheimer ya da benzeri psikolojik sorunları bulunan kişileri kapsıyor. Çünkü bu bireyler çoğunlukla kendini ifade edemiyor ve kandırılmaya oldukça müsait bireyler olarak biliniyor. Peki sevgi izi nasıl yaptırılır?

1- Sevgi İzi Dövme mi?

Sevgi izi uygulaması bir dövme. Bu dövme oldukça minimal bir görünüm sunduğu için yapılacak kişiyi kesinlikle rahatsız etmeyecektir. Sol bileğe uygulanan bu dövme, her bireyde farklıdır. Çünkü her bir kişi için yeni bir numara üretilip, bileğe dövme şeklinde işlenir. Bazı bireylerde sevgi izi olduğunun anlaşılabilmesi için, numaranın yanına minimal bir kalp şekli konulabiliyor.

2- Sevgi İzi Günah mı? Sevgi İzi Dinen Caiz midir?

Sevgi isi nasıl yaptırılır konusundan önce sevgi izi dinen caiz midir konusu da merak ediliyor. Bilindiği üzere bir kısım insan dövmenin dinen caiz olmadığını ve yaptırılması halinde bunun günah olacağını vurguluyor. Yapılan açıklamalara göre dövme eğlence ve görünüş açısından yaptırılırsa caiz değildir. Ancak sevgi izi tamamen koruyucu bir uygulama olup zorunluluk sebebiyle yaptırılmaktadır. Bu nedenle yaptırmanın caiz olduğu ve yaptırılması halinde günah olmayacağı vurgulanmaktadır.

3- Sevgi İzi Yaptırmak Ücretli mi?

Sevgi izini yaptırmak Alzheimer, psikolojik hastalıkları bulunan ve zihinsel engeli bulunan bireyler için tamamen ücretsizdir. Ancak kendisini korumak amacıyla bu dövmeyi yaptırmak isteyen, psikolojik ya da zihinsel açıdan herhangi bir engeli bulunmayan bireylerin belirli bir meblağ ödemesi gereklidir.

4- Sevgi İzi Dövmesi Nasıl Yapılır?

Sevgi izi nasıl yaptırılır? Sevgi izi dövmesi yaptırmak isteyen kişiler, Müge Anlı tarafından konu ile ilgili oluşturulan siteye başvurabilir. Yakınlarının kaybolmasından endişe eden bireyler ilk olarak benibuldular.com sevgi izi sitesine giriş yapmalıdır. Sonrasında kayıt ol bölümüne giriş yapılarak kişisel veriler, iletişim adresi ve telefon numarası bilgileri girilmelidir. Bilgilerin girilmesi halinde sizlere hızlı bir şekilde ulaşım sağlanacaktır.

Onay verilmesi halinde ise bulunduğunuz şehirde anlaşılan dövmeciye gidilerek sevgi izi dövmesi yaptırılabilecektir. Böylece sevgi izi uygulaması, kaybolma riski olan bireylerde bir güvence olacaktır.

5- Sevgi İzi Uygulaması Nerede Yaptırılır?

Sevgi izi uygulaması 81 ilin tamamında ücretsiz olarak yaptırılabilmektedir. Bunun için Müge Anlı tarafından oluşturulan uygulamanın anlaşmalı kurumlar bölümüne girilmelidir. http://www.benibuldular.com/nerede-yaptirabilirim adresi üzerine giriş yaptıktan sonra, sağ üst kısımdan il seçimi yapılmalıdır. İl seçimi sonrasında yapan yerlerin adresi ve iletişim numarasına ulaşabilirsiniz.

6- Sevgi İzi Dövmesi Sorgulama Mümkün mü? Sevgi İzi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Sevgi izi nasıl yaptırılır konusunda yeterli bilgileri verdikten sonra, sevgi izi numaramı nasıl öğrenebilirim sorusuna yanıt verelim. Sevgi izi uygulaması numarası direkt olarak dövme şeklinde sol bileğe uygulanır. Sol bilekte yer alan rakamlar, sevgi izi numarasıdır.

Dövme yaptırmayan bireyler için sevgi izi numarası düzenlenmediği için bilgi sahibi olunabilmesi mümkün olmayacaktır. Sevgi izi dövmesi olan bir kişi kaybolduğunda bulan kişi ilk olarak polisi ya da jandarmayı aramalıdır. Polis ve jandarma tarafından sevgi izi dövmesi sorgulama işlemi yapılarak ailesine ulaşabilmek mümkün olacaktır.

7- Sevgi İzi Uygulamasında Bilgiler Saklanıyor mu?

Sevgi izi nasıl yaptırılır? Sevgi izi uygulamasında verilen bilgiler tamamen saklı tutulacaktır. Girilen tüm adres ve telefon bilgilerinin tamamı yalnızca polis ya da jandarma tarafından öğrenilebilecektir. Bu nedenle sevgi izi uygulaması yaptırmaktan çekinmeye gerek yoktur. En unutulmaz Müge Anlı olayları için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!