featured

Sevgiliyle Yapılacak Aktiviteler | Sevgiliyle Yapılacak 10 Aktivite

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgiliyle bir akşam yemeği yemek ya da kahve içmek en bilindik sevgili aktiviteleri. Peki, bu klasikler dışında sevgiliyle yapılacak aktiviteler nelerdir? Sevgiliyle yapılacak aktiviteler evde ve dışarda nasıl organize edilir? Sevgiliyle yapılacak aktiviteler dışarda nasıl olmalıdır. İşte, sevgiliniz ile daha kaliteli zaman geçirmek için yapabileceğiniz aktiviteler…

Sevgiliyle Yapılacak Aktiviteler Neden Önemli ?

Özel ikili ilişkilerde çiftlerin birbirine daha çok bağlanması, birbirlerini daha iyi tanıması için öncelikle sağlıklı bir iletişim kurabilmeli. Ancak bunun sonrasında sevgiliyle yapılacak aktiviteler arayışına girmeli. Çiftlerin birbiri ile konuşup sohbet edebilmesi, ilişki açısından önemli ancak dikkatli olunmazsa ilişki bir süre sonra rutine dönebilir ve sıkıcı bir hale gelebilir. Bu noktada sevgiliyle beraber yapılacak aktiviteler de önemli. İşte, ilişkinin canlı kalmasına aracı olacak 10 farklı sevgili aktiviteleri…

1 – İlk Buluşma Yerinze Gidin

Hemen hemen her ilişkide ilk buluşulan yer oldukça önemlidir. Sevgilinizin ilk defa gözlerinin içine baktığınız, beki de elini tuttuğunuz yer apayrı bir öneme sahip. İşte bu nedenle ilişkiye romantizm katmak için sevgilinizle ilk buluştuğunuz yere gidin. Ve hatta mümkünse ilk buluşmada giydiğiniz kıyafeti de giyin. Bu, anılarınızın canlanmasını sağlayacaktır.

2 – Karaoke Gecesine Katılın

Arkadaş gruplarında olduğu gibi çiftlerin de birlikte eğlenceli vakit geçirebileceği yerlerden bir tanesi de karaoke kulüpler. Bu tarz mekanlara gidebilir ve hatta ikiniz için özel olan şarkıyı yani sizin şarkınızı karaoke eşliğinde söyleyebilirsiniz.

3 – Çıplak Ayakta Sahil Kenarında Yürüyün

Sevgiliyle yapılacak aktiviteler arasında, ilişkiye romantizm katacak olan çıplak ayakta bir sahil, göl ya da nehir kenarında yürümek de var. Burada yapılacak el ele bir yürüyüş, ruhsal açıdan da rahatlamanızı sağlayacaktır. Özellikle bu gibi ortamlar, çiftlerin gelecek ve hayalleri hakkında konuşması için oldukça uygun bir yer.

4 – Sevgiliyle Yapılacak Aktiviteler Evde: Birlikte Yemek Yapın

Sevgiliyle film izlemek en bilindik aktivitelerden ancak bu aktiviteye renk katmak için film öncesinde birlikte yemek yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun için de öncelikle birlikte, ne yapacağınıza karar veri ve ardından hemen yemek yapmaya koyulun. Bu aktivite sizlere, birlikte bir şeyler yapmış olmanın duygusunu en iyi şekilde yaşatacaktır.

5 – Sevgiliyle Yapılacak Aktiviteler Dışarda: Pikniğe Gidin

Pikniğe gitmek ilk başta size çok sıradan gelebilir. Bu nedenle de sevgiliyle pikniğe gitme aktivitesi hep gözardı ediliyor. Ama havanın güzel olduğu bir günde yapılacak olan piknik, ilişkiye romantizm katabilir. Yeşilliklerin üzerinde ve doğada geçirilecek zaman sizi stresten de uzaklaştıracaktır.

6 – Lunapark Sadece Çocuklar için Değildir; Lunaparka Gidin

Lunaparklar ve eğlencenin doruklarda yaşandığı şenlikler yalnızca çocuklar için değildir. Bu nedenle mutlaka bir sevgili aktivitesi için lunaparka gitmeyi deneyin. Çünkü bu ortamlar her zaman eğlencenin odakta olduğu ortamlardır. Sevgilinizle lunaparka gitmek harika vakit geçirmenizi sağayabilir.

7 – Birlikte Romantik Komedi Filmi Değil; Korku Filmi İzleyin

Sevgiliyle film izlemek en klişe aktivitelerden bir tanesi. Özellikle de birlikte aşk filmi izlemek ya da romantik komedi filmi izlemek oldukça sıradan… Bunun yerine birbirinize daha da yakınlaşmanızı sağlayacak korku filmi izleyebilirsiniz.

8 – Birlikte Kamp Yapın

Sevgiliyle yapılacak aktiviteler konusunda içinizi ısıtacak bir önerimiz var; kamp. Eğer daha önce birlikte hiç kamp yapmadıysanız mutlaka sevgilinizle doğa ile baş başa, yıldızların altında bir kamp organize edin. Özellikle kamp ateşi yakıp birbirinize hayallerinizden bahsetmek bu aktivitenin kaçınılmazı.

9 – Dans Kursuna Yazılın ya da Dans Gecelerine Katılın

Çiftlerin birlikte katılacağı dans aktiviteleri, çiftleri daha fazla birbirine bağlar. Eğer siz de ilişkinize bağlılık ve romantizm katmak istiyorsanız mutlaka bir dans kursuna yazılın ya da birlikte dans edebileceğiniz dans gecelerine katılım sağlayın.

10 – Fotoğraf Değil; Portre

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde çiftlerin yüzlerce ve hatta binlerce birlikte çekildiği fotoğraf; selfie var. Ancak yolda denk geleceğiniz bir sokak ressamı görürseniz bu fırsatı kaçırmayın ve portrenizi yaptırın. Çünkü bu aktivite sıradan bir fotoğraf çektirmekten çok daha özel ve anlamlı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!