featured

Şeyda Coşkun Diyeti Nedir? Şeyda Coşkun Diyeti ile 10 Günde 8 Kilo Verin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyda Coşkun diyeti nedir? Ünlü kişilik Şeyda Coşkun bomba gibi bir diyet listesine imza attı. Kilo vermek şu sıralar birçok insanın en çok istediği şeylerin başında geliyor. Özellikle Pandemi süreci hemen herkesin önemli sayabileceği kilolar almasına sebep oldu. Diyet yapmak meşakkatli bir iş olduğu gibi, doğru diyetler uygulanmadığı takdirde insan sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Peki Şeyda Coşkun diyeti nasıl? Şeyda Coşkun diyeti ile zayıflamak mümkün mü? Gelin, başlayalım.

Şeyda Coşkun Diyeti | Şeyda Coşkun Diyetisyen mi?

Şeyda coşkun diyeti hakkında bilgi vermeden önce Şeyda Coşkun diyetisyen mi sorusuna yanıt verelim. Ünlülerin ve sosyal medyanın yakından tanıdığı Şeyda Coşkun, diyetisyendir. Kariyerinde uzman diyebileceğimiz Coşkun, ünlüleri ve popüler isimleri adeta baştan yaratıyor.

1- Şeyda Coşkun Ne Kadar Ücret Alıyor?

Şeyda Coşkun’un ne kadar ücret aldığına gelecek olursak… Ünlülerin birebir diyetisyenlik hizmeti aldığı Coşkun, 28 gün için 5 bin Euro talep ediyormuş. 5 bin Euro’nun TL karşılığı ise yaklaşık 45 bin TL civarı…

2- Şeyda Coşkun Diyeti Nasıl Yapılır?

Şeyda Coşkun diyeti nasıl yapılır? Şeyda Coşkun’un aslında bir tane değil birden fazla etkili diyeti bulunuyor. En çok kilo verdiren ve meşhur olmuş diyetleri ise 3 günde 3 kilo verdiren ile 10 günde 8 kilo verdiren diyetleridir.

Hızlı kilo verimi konusunda bir marka haline gelen Coşkun Gülben Ergen, Hacı Sabancı, Sibel Can ve Büşra Pekin gibi ünlüleri adeta iğne ipliğe çevirdi. Her diyetinde farklı noktalara dikkat edilmesi gerektiği için ilk olarak hangi diyeti uygulamak istediğinize karar vermeniz gereklidir.

3- Şeyda Coşkun Diyetinde Nelere Dikkat Etmeli?

Şeyda Coşkun diyeti uygulayacak kişilerin etkili bir şekilde kilo verebilmesi için listeye tam olarak uyması gerekiyor. Listeye yeteri düzeyde uyulmaması ve tüketilmesi gereken besinler dışında besin tüketilmesi kilo verim sürecini engelleyebilir. Bu kapsamda diyete A’dan Z’ye uyulması gerekiyor.

4- Şeyda Coşkun Diyeti Kaç Günlük ? Şeyda Coşkun Diyet Listesi – 15 Günlük

Şeyda Coşkun diyeti kaç günlük? Şeyda Coşkun’un diyetlerinin tamamı birbirinden farklı sürelerde uygulanıyor. Ancak Şeyda Coşkun ağırlıklı olarak 10 günü aşmayan hızlı diyet tarifleri paylaşmaya özen gösteriyor. Çünkü uzun süreli diyet uygulamak için kişinin metabolizma hızı, kilosu, hareketliliği gibi öznel koşullarının bilinmesi gerekiyor.

Bu nedenle Şeyda Coşkun diyet listesi 15 günlük olan bir diyet paylaşmamaya özen gösteriyor. Ünlü diyetisyenin tüm hızlı diyet paylaşımları ödemin atılması ve hızlı bir şekilde yağ yakılmasına yönelik oluyor.

5- Şeyda Coşkun Tarifleri | Şeyda Coşkun Diyeti 10 Günde 8 Kilo Garantili!

Şeyda Coşkun diyeti paylaşımları arasında en çok beğenileni ise 10 günde 8 kilo verdiren liste! Şeyda Coşkun tarifleri arasında en çok ün yapan bu liste, kişilerin ödemlerinden kurtulmasını ve hızlı bir şekilde yağ yakımını destekliyor. Şeyda Coşkun diyeti 10 günde 8 kilo verdiren listesi ise şu şekilde;

1. Gün: Şeyda Coşkun diyeti 1. Gün sabah yıkanmış 7 çileği, 3 yemek kaşığı kinoa ile karıştırıp tüketin. Dilerseniz üzerine tarçında serpiştirebilirsiniz. Kinoa tüketmeyenler bunun yerine yulaf kepeği de tercih edebileceklerdir. Günün her öğününde bu karışımı tüketmeye devam edin. Ara öğünlerde ise ödem attıran, yeşil çay ve rezene çayı tüketebilirsiniz.

2. Gün: 1 haşlanmış yumurta ve greyfurtu kahvaltıda tüketin. Aynı menüyü öğlen ve akşamda tüketmelisiniz. Ara öğün olarak A kan grubunda olanlar yer fıstığı, B, 0 ve AB olanlar ise ceviz tüketmelidir.

3.Gün: Sabah 4 mantarı dilimleyin ve biberiye ile tatlandırarak yağsız tavada pişirin. Dilerseniz bu tarifi 3 yemek kaşığı lorun üzerine de uygulayabilirsiniz. Öğlen ve akşam ise 120 gr balık ızgara tüketin. Ara öğünlerde ise Türk kahvesi ve çay tüketebilirsiniz.

4.Gün: Şeyda Doğan diyeti 4. Günü sabahı 1 yeşil elma, 1 demet maydanoz, 1 limon, 1 parça zencefil, salatalığı katı meyve sıkacağında sıkıp için. Öğlen ve akşamda yine aynı karışımı yaparak tüketin.

5. Gün: Sabah 1 domates ve 1 adet avokadoyu tüketin. Öğlen haşlanmış mercimek, nohut, roka, kuzukulağı ve tereyi karıştırarak salata yapın. Akşam ise 100 gram haşlanmış tavuk etinin yanına istediğiniz miktarda yeşillik ekleyerek tüketin.

6. Gün: Şeyda Doğan diyeti 6. Gün sabah tam buğday unu ile bir gözleme yapın ve tüketin. Öğlen yarım patlıcan, bir adet kırmızı biber, bir adet kabağı ızgara yapın ve tüketin. Akşam ise 200 gramlık bir balığı ızgara yaparak yeşillikle tüketebilirsiniz.

7.Gün: Sabah biberli ve domatesli yumurtayı yağsız olarak yapın, tüketin. Öğlen soğan ve biberle kavrulmuş semizotuna 4 yemek kaşığı yoğurt ekleyerek tüketin. Akşam ise yağsız kuzu şiş yiyebilirsiniz. Ara öğünlerde ödem arttırıcı çaylar içmeye özen göstermelisiniz.

8. Gün: Şeyda Doğan diyeti 8. Gününde sabah kara buğday çorbası içebilirsiniz. Diğer öğünlerde de çorbaya devam etmeniz gerekiyor. Ara öğünlerde ise salatalık ve havuç tüketebilirsiniz.

9. Gün: Sabah, öğlen ve akşam 2 dilim ananas, 4 adet erik ve 10 adet kiraz tüketmelisiniz. Ara öğünde ise 50 gram sotelenmiş mantar yiyebilirsiniz.

10. Gün: Şeyda Doğan diyeti için son gün 3 yumurta beyazını çırpıp içerisine lor peynir ekleyin. Sonrada yağsız tavada pişirin. Öğlen ve akşam 120 gram yağsız bonfile yiyebilirsiniz. Ara öğünlerde ise ödem attıran çaylara devam edin.

6- Şeyda Coşkun 3 Günde 3 Kilo Diyeti

Şeyda Coşkun diyeti bir diğer öne çıkan liste ise 3 günde 3 kilo verdiren tarif! Ağır beslenme sonucunda yapabileceğiniz bu tarif, fazla kalorilerin yağa dönüşüp kilo olarak dönmesini engelliyor. İşte Şeyda Coşkun 3 günde 3 kilo diyeti

1. Gün: Şeyda Coşkun diyeti sabah, öğle ve akşam 15-20 tane çilek veya frambuaz, 1 yemek kaşığı yulafı karıştırın. Meyvelerin tazelerini kullanmaya özen gösterin. Ancak mevsim dışında bu diyeti yapıyorsanız dondurulmuş olanlarını da tüketebilirsiniz.

Ara öğün: Günde 3 kez 5-6 taze frambuaz veya çilek.

2. Gün: Şeyda Coşkun diyeti 2.gün sabah, öğle ve akşam 1 adet haşlanmış katı yumurta ve haşlanmış 2 yumurtanın yalnızca beyazını tüketin.

Ara Öğün: Günde 3 kez 1 dilim ananas. Ananas dilimlerinin 40 gramı geçmemesine özen gösterin.

3. Gün: Şeyda Coşkun diyeti kahvaltıda1 dilim light hindi fümenin içerisine 2 tatlı kaşığı light lor peyniri sarın, dilimleyerek tüketin. Öğle 80 gram derisi alınmış yağsız ızgara tavuk yiyebilirsiniz. Akşam ise hindi göğüs sote tüketmelisiniz. 5-6 tane mantarı ve 50 gram kuşbaşı hindi etini doğrayıp soteleyin. Baharatlarla lezzetlendirebilirsiniz. Yağ kullanmayın.

Ara Öğün: 1 bardak light ayran.

7- Şeyda Coşkun Diyeti Yapanların Yorumları

Şeyda Coşkun diyeti yapanların yorumları çoğunlukla etkili sonuçların alındığı yönündedir. Ancak bu diyetlerle kilo veren kişiler kiloların geçici olarak verildiğini ifade ediyor. Yani Şeyda Coşkun diyeti yapanların sonrasında da kilo almamak için, beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde yeniden kiloların alınması mümkün olabiliyor. Şeyda Coşkun İnstagram hesabı için tıklayınız.

8- Şeyda Coşkun Diyeti Ne Sıklıkla Yapılmalı?

Şeyda Coşkun diyeti ne sıklıkla yapılmalı? Uzman diyetisyen Şeyda Coşkun vermiş olduğu diyet tariflerinin ayda yalnızca bir kez uygulanması gerektiğini vurguluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ixRKCYOBzSg

Çünkü hızlı kilo verilmesini sağlayan bu tarifler uzun süre uygulandığında vücutta ciddi su kaybı, kansızlık ve halsizlik gibi semptomların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Şeyda Coşkun diyeti yapacaksanız muhakkak 20-30 gün ara verip, sonra başlamanız gerekiyor. Su diyeti hakkında bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!